17. toukokuuta 2012

MSCHIC baked highlighter & shading powder

Wau! MSCHICiltä otettiin (jokunen tovi sitten) minuun yhteyttä muutaman tuotteen testaamismielessä. Olen todellakin ihan WAU, että sain tällaisen yhteydenoton. Pidän MSCHICiä laadukkaimpana ja visuaalisesti panostavimpana suomalaisena kosmetiikkafirmana. Olin siis erittäin imarreltu ja äärettömän innoissani, kun eteiseen kolahti paketti, jonka sisältä paljastui pinkkiin kääreeseen paketoidut yllätysmeikit.


Haluan ihan ensiksi hehkuttaa MSCHICin pakkauksien ulkonäköä. Olen miettinyt, että miksi ihmeessä monet muutkin merkit eivät samalla tavalla luo söpöjä mielikuvia käytöstä jo pelkän pakkaus- ja mainosdesignin perusteella. MSCHICin tuotteiden ja mainonnan tyyli on tarkkaanmietityn näköinen, modernin karkkimainen; eikä liian rönsyilevä. Pakkaus vaikuttaa niin paljon ainakin omaan ostopäätökseeni ja tässä ollaan osuttu suoraan napakymppiin. Pinkki, musta ja selkeät pakkausmuodot uppoavat minuun ja varmasti sekä nuorempaan että vanhempaan käyttäjäkuntaan :)


Mitä paketti sisälsi?
Nämä herkut:


MSCHIC BAKED HIGHLIGHTER POWDER

"MSCHIC suosikkituote Hilighter Powder on uudistunut niin muodoltaan kuin koostumukseltaan. Baked Hilighter Powder on nude himmeästi hehkuva mineraalipohjainen korostusväri. Tuote ei sisällä parabeeneja, talkkia tai hajusteita, joten se sopii herkimmällekin iholle. Baked Hilighter Powder ja Baked Shading Powder kaksikolla saat kasvosi muotoiltua tarpeittesi mukaan." (MSCHICIN verkkosivut)


MSCHIC BAKED SHADING POWDER
 
"MSCHIC suosikkituote Shading Powder on uudistunut niin muodoltaan kuin koostumukseltaan. Baked Shading Powder on mattaruskea mineraalipohjainen varjostusväri. Tuote ei sisällä parabeeneja, talkkia, mineraaliöljyjä tai hajusteita, joten se sopii herkimmällekin iholle. Baked Hilighter Powder ja Baked Shading Powder kaksikolla saat kasvosi muotoiltua tarpeittesi mukaan." (MSCHICIN verkkosivut)


Mihin highlighteria ja shading powderia käytetään?

MSCHIC kertoo sivuillaan näin:
VALOT JA VARJOT:
"Ammattimainen silaus meikille syntyy valojen ja varjojen avulla. Huomaa, että jo pienilläkin määrillä on suuri vaikutus. Varovainen meikkaaja voi aloittaa kasvojen muotoilun hyvin kevyellä kädellä.
1. Varjostus levitetään poskiluun alapuolelle. Lisää siveltimellä pieniä määriä kerrallaan. Hipaise kevyt varjostus ohimoille ja leukaluun alle, häivytä.
2. Korostus tehdään poskiluun yläpuolelle. Baked Highlighter- väriä voit käyttää myös korostamaan kulmaluuta tai amorinkaarta."
Käytännössä siis varjoilla ja valoilla luodaan kasvoille eloa, syvyyttä ja korostetaan tiettyjä kasvojen piirteitä. Tästä kuvasta (oikea puoli) käy ilmi miten itse yleensä käytän korostustuotteita ja olenkin sisäistänyt niiden tarpeellisuuden ihan viime vuoden aikana. Kesällä aurikopuuteri- ja highlightertuotteet ovat aivan ehdottomia ehostuksessa. Kesän päivettämälle hipiälle ei tarvitse kuin sipaisun hehkua poskipäihin ja kulmaluille, toinen mokoma syventämään kaunista sävyä poskilla.

Luonnollisuus on valitsemissani ehostustuotteissa aina plussaa ja siihen MSCHICIn Baked Powderit ovat täydellisiä. Mistään glitterövereistä ei nimittäin todellakaan ole kyse! Tuotteet ovat helposti levittyviä, eikä sävyä tule kerralla liikaa. Tulos on pehmeä ja naturelli:

Tällä hetkellä highlighteri on jo hitusen kuopalla, olen käyttänyt nimittäin tätä komboa joka päivä siitä kun tuotteet vastaanotin :D Ainoa miinus tulee varjostusvärinapin irtoamisesta alustastaan heti aluksi. Muuten napit ovat kyllä pysyneet hyvin murenematta ja ehjinä.

En tiedä mistä MSCHICillä arvattiin, mutta tämänhetkinen taloudellinen tilanteeni on niin heikko, ettei minulla ole varaa hankkia koko kesänä mitään muuta kuin aivan pakolliset ehostusvälineet. Olen myös kaivannut tuollaista huippua korostustuotetta, jota voi huoletta sutia kasvoihin näyttämättä ylipakltatulta. Olen siis superkiitollinen näistä laadukkaista meikeistä MSCHICille!

PS. MSCHICin sivuilla on käynnissä 5-vuotissynttäriarvonta!

4 kommenttia:

  1. Vau, näyttää tosi hyvältä :) Kelpais mulleki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain :) Tuo komboa ei kyllä turhaan kehuta. Ponnahtivat hetkessä korostustuotteiden suosikeikseni!

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3