24. syyskuuta 2011

Coastal Scents tilaus

Ensimmäinen tilaukseni Amerikkalaiselta kosmetiikkaverkkokauppa Coastal Scentsiltä saapui mukavalla viikon toimitusajalla. Minulla on paha (tai säästeliäs) tapa kiduuttaa itseäni netti-ikkunashoppailulla kuukausitolkulla, kunnes lopulta rohkenen oikeasti klikata tilaa-napukkaa. Coastal Scentsillä on muutamia erikoisuuksia ja näistä varmaan tunnetuimmat ovat blogeissa esitellyt 88:n pikkuluomivärin paletit. Oma valintani oli Ultra Shimmer Palette, jossa kaikki sävyt ovat enemmän tai vähemmän (mielestäni enemmän) hohtavia. Muita vaihtoehtojakin löytyy, kuten mattasävyjä sisältävä 88 Original Palette, melko neutraalisävyinen, mutta hyvin metallinhohtoinen Metal Mania Palette tai vaikkapa lämpimänneutraaleja sävyjä sisältävä Warm Palette. Silmäni lepäävät tuollaisissa meikki-ihanuuksissa, joissa sävyjä ja leikkimismahdollisuuksia on loputtomiin. Ajattelin myös värikkään Ultra Shimmerin olevan mainio väline uusien sävyjen kokeiluun, ilman että tarvitsee ostaa täysikokoisia kalliita luomivärejä, jotka pölyttyvät kertakokeilun jälkeen meikkiboksien takanurkissa. Pieni luomivärinapin koko on minunkaltaiselleni satunnaismeikkaajalle plussaa. Harmittaa aina, jos tuotetta menee hukkaan tai se ehtii kuihtua ennen loppumistaan.

Ps. Seuraavat kuvat eivät sovi henkilöille, jotka vihaavat paketti- ja paketinaavamiskuvia. Minusta tuotetta ei voi vaan yhtenä kuvana lätkäistä esiteltäväksi! Paketin avaaminen on osa uutuden fiilistelyä, joka pitää tottakai jakaa.


Pinkki käärepaperi saa aina plussaa.


Yllä: Tilasin myös 10 kappaleen Ultimate Pink Brush -sivellinsetin, joista muutamia testanneena voin todeta, että jos omistaisin vielä vanhoja vaahtomuoviaplikaattoreita, ne lentäisivät kaaressa roskiin. Hyvät, oikeankokoiset ja -malliset siveltimet helpottavat huomattavasti etenkin pienten silmäluomien tarkempaa ehostusta. Huippu tulokas on mustakarvainen luomivaon häivytyssivellin (viides oikealta), jota ei tarvitse kuin vähän pyöräyttää luomivärin päällä. Olin ilmeisesti häivytellyt smokeyni tähän asti perus-luomivärisiveltimellä, mutta luulin sen sopivan ihan hyvin häivyttämiseen kun siinä nyt niitä karvoja oli :D ... niin.


Ja tässä itse ihanuus: Coastal Scents Ultra Shimmer palette 88:n upean luomivärisävyn kanssa :) 


Ehdin jo sörkkiä muutamia sävyjä, siitä johtuvat nuo muruset ja rakeet. Kaikki napit olivat moitteettomassa kunnossa saapuessaan, eivätkä ne murene helposti. Olen vain tökkinyt nappeja kovakarvaisella siveltimellä, jolloin murusia luonnollisesti irtoilee.

Swatcheja en välttämättä paletista tee, niitä kun löytyy niin monesta blogista vaikka ihan googlettamalla.

Loppuun muutama pakollinen herutuskuva:

3 kommenttia:

  1. Moikka! :) Ihan pakko kysyä millainen kamera sulla on käytössä?

    VastaaPoista
  2. Moi! Kamerani on Canon 1100D, järkkäriksi luokiteltu helppokäyttöinen eikä hinnalla pilattu vempain :)

    VastaaPoista
  3. Oi kiitokset tiedosta.. Pitääpä laittaa korvan taakse, sillä tuo minun iänikuisen vanha canonin ixus ei oikein enää palvele tarkoitusta. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3