25. syyskuuta 2011

äksy blogger

Hjälp. En tiedä näkyykö se muilla, mutta tänään taitaa blogin layoutilla on kenkkupäivä. Kiukkuilija on heittänyt sivupalkin elementit alas, vaikken ole hipaissut leiskan asetuksiin tai koodiin viime päivinä. Asetukset ovat siis entisellään, eikä edes mallinmuuttamisella uhkailu tehonnut. Toinen ongelma on linkkien toimimattomuus. Bloggerille on lähetetty palautetta, mutta saa nähdä onko ongelma sielläkään päässä (tai vastaavatko tyypit tällaisiin pikkuprobleemoihin). Selaimella ei näyttänyt olevan merkitystä. Korjausapua odotellaan.

2 kommenttia:

  1. Joo, mä itseasiassa huomasin eilen tän ongelman, mutta luulin että vika on vaan mulla enkä siksi sanonu mitään sulle.. :D Pahoittelut siitä.

    Jos klikkaan jutun otsikkoa (esim. nyt Äksy blogger) niin pääsen tähän normaaliin näkymään ja kirjoittamaan kommentit yms... Mutta jos sitten klikkaan kirjoittajan nimeä (eli Tyttö maalta) niin sitten päädyn näkymään, missä toi sivupalkin kaikki tieto on jossain ihan muualla ja kommenttia ei pääse kirjoittamaan mihinkään juttuun.

    VastaaPoista
  2. Bompula: Joo itseasissa huomasin kans jo lauantaina sen vilahtaneen blogissa, mutta meni mielestäni ohi. Rasittava ongelma ja ei taas minkään järjenmukainen :o

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3