21. lokakuuta 2010

Sucha birthday

Silence - the most beautiful music. Toisin sanoen, hiljaisuus velloo blogin puolella, mutta hektinen elämä verottaa. Olen jotenkin onnistunut päätymään kaikkeen jännään mukaan, kuten yksinlaulun pediopetukseen, musiikin ryhmäopetukseen, hiphop-tanssikurssille, lasten kristilliseen musikaaliin, kahteen nettisivuprojektiin ja tämän lisäksi päivään tulee perusmenot, kuten 6-8h työt, nuortenillat, solutapaamiset, ylistysharkat ja tottakai poikaystävä (joka tosin on varsin mieluinen "meno")... Joten joo, bloggaus ja valokuvailu jää minimiin :)

Aiemmin vihjailin ystäväni kanssa pidettävistä yhteissynttäreistä ja minähän suunnittelin kuvaavani koko pirskeet läpikotaisin, mutta kuinkas kävikään... Kamera istui laukussa koko illan. Eli kuvasaldoa löytyy ainoastaan ennen ja jälkeen häppeningin :D tyypillistä minulle.Tilasimme toisen sankarin ja muutaman vieraan kanssa italialaisesta Blue Moon Maskista Venetsiatyylisiä hienoja naamioita, mutta kappas vain, luvattu 3 päivän toimitusaika virahti 5 työpäivään ja jäimme ilman naamareita. Yllä hätävarana Punanaamiosta keploteltu juhlanaamio, joka ei lopulta yhtään kehnompi viritys ollut.  • Mekko, 25e H&M
Hieman epämiellyttävästi valaistu peilikuva juhla-asusta...Silmämeikki mukaili naamion värejä; mustaa, kultaista ja lisänä violettia. Ja tottakai mahtailevat irtoripset, kun kerrankin oli syy laittaa 8)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3