6. toukokuuta 2010

Ooh, the Vintage Pearl!

Katsokaa miten ihana! Suomalaisen kaunista korumuotoilua, vaikka USA:sta onkin. Harvoista "aidoista" koruista pidän, mutta tämä on juuri eikä melkein täydellinen. Satuin olemaan yksi The Vintage Pearl -arvonnan 30$ lahjakortin onnekkaista voittajista ja putiikin hurmaavasta tarjonnasta valikoin tämän omalla nimellä kustomoidun Cup of love -kaulakorun. Otin siihen vielä pisimmän mahdollisimman nauhan, jolloin riipus yltää noin rinnalle (arkisempi ratkaisu). Koru on vieläpä ihan käsintehty.

"A sterling silver heart about 1" in size is handstamped with any name up to about 8 letters. The charm is polished and brushed and then cupped.

A single freshwater pearl dangles inside the cupped charm."

Lahjakorttiin jäi vielä muutama dollari ja nappasin tilaukseen vielä sydämenmuotoisen alkukirjain-riipuksen (7$). Tämä on pikkuruinen, mutta vallan suloinen ja myös käsintaottu. Riipuksessa on hauska pinta. Otin tietenkin omahyväisesti oman alkukirjaimen :D ehkä se joskus kaukana tulevaisuudessa saa viereensä killumaan toisenkin kirjaimen, blarh.Tyllipussukat ja kiillotuslaput kruunasivat ilahduttavan lähetyksen. Ihana korukauppa! :)PS. Tänään muuttamaan eka satsi uudelle kämpälle... huh!

2 kommenttia:

  1. Ai jumankekka, vähänkö hienoja, nyt saatan olla semisti kateellinen ;)

    VastaaPoista
  2. Molemmat korut on kyllä todella suloisia :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3