18. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 10: Marbling


En usko itsekään, että korkkaan viikon haasteet nimenomaan tällä marmoroinnilla, sillä se ei koskaan ole ollut mikään helppo nakki minulle. Muutaman kerran sain tiputella lakkarenkaita lasiin ennenkuin ne suostuivat joko leviämään tarpeeksi pitkälle tai olla leviämättä, kun sörkin renkuloita tikulla. Jotain rakettitiedettä se vesimarmorointi aina tuntuu olevan lakkojen koostumuksen, veden lämpötilan ja kärsivällisyyden kanssa.

Vaikka en itse marmorointiin ole niin tyytyväinen, olen tyytyväinen näihin kynsiin kokonaisuutena. Uusi I Love Nail Polish - Mega (L) pääsi kynsille ja vaikken vielä hopeakaunotarta ole nähnyt päivänvalossa (enkä tällä pimeydellä näekään), on sen hologrammius jo hurmannut minut.


Essien cremelakat toimivat vesimarmoroinnissa hyvin, mutta vähän hirvittää aina tuhlata näin laadukkaita lakkoja näin sotkuisaan touhuun, varsinkin kun varsinainen kynnelle päätyvä lakan määrä on niin pieni. Ehkä tekniikan kehittyessä myös tuhlaamisen riski vähenee :)

Hopea hologrammilakka ILNP - Mega (L)
Pinkki cremelakka Essie - Lights
Vaaleanvioletti cremelakka Essie - Go Ginza


Millainen suhtautuminen teillä on vesimarmorointiin ja oletteko kokeilleet muita marmorointitekniikoita?

//In English// I barely believe it myself that I started this week's challenge manis with Marbling since it has never been piece of cake for me. Although the water marbling did not again go too smoothly I ended up with quite alright manicure. The marbled parts aren't that perfect but I like the colors and the overall look of these nails. Creme polishes from Essie worked so well and I also included one brand new polish from ILNP. Do you guys like water marbling and have you tried other marbling techniques?


12 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa! Mä olen säästellyt tätä marmorointi-osaa sellaiselle päivälle kun tuntuu, että jaksaa vääntää sen kanssa tarpeeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se totisesti vaatii! :) En ole näihin supertyytyväinen marmoroinnin puolesta, mutta tiedän, että jäisivät muuten tekemättä, niin eikun julki vain.

   Poista
 2. Marmorointi on periaatteessa kivaa, mutta ärsyttää kun jotkin lakat ei vain yksinkertaisesti sovellu marmorointiin. :D
  Tähän haasteeseen ajattelin nyt kokeilla kuivamarmorointia ensimmäistä kertaa elämässäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin marmoroinnissa joku kiehtoo, mutta juuri tuo oikeiden lakkojen etsiminen/testaaminen/turhautuminen/sotkeminen vähän kyllä koettelee hermoja :D Mutta ooh, odottelen siis kuivamarmorointikynsiäsi!

   Poista
 3. Miten saat otettua näin hyviä kuvia kynsistäsi :) itse en onnistu yhtään ja olisikin kiva tietää sinun vinkkisi kuvaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka monesti tuntuu, että eivät nämä omat kuvat ikinä onnistu. Nämä kuvat on otettu päivänvalolampun kanssa lightboxissa (=pikkuisessa kuvauslaatikossa, jossa valkoiset seinät ja mustat tausta). Helpottaa kuvausta äärettömästi pimeänä talviaikana - normisisälamppujen kanssa ei tule mitään :) Tässä vielä vanhempi merkintä aiheesta: http://katjamaria.blogspot.fi/2014/09/lightbox-ja-valon-lampotilan-merkitys.html#comment-form Kamerana minulla on Canon EOS 1100D, joka nyt on ihan romu järkkäriksi, mutta ihan ok pokkaritasolla :D

   Poista
 4. Vesimarmorointi olisi täälläkin odottamassa:D Kunhan ehtisin! Hyvin on onnistunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa! :) Se vaatii kyllä oman aikansa...

   Poista
 5. Kauniisti käy nuo sävyt keskenään ja tykkään erityisesti tuosta nimettömön kuvioinnista. :)

  VastaaPoista
 6. Kivat kynnet, nimetön on varsinkin tosi kaunis! Mäkin innostuin nyt tämän haasteen vuoksi ensimmäistä kertaa vesimarmoroimaan, ja olin ihan yllättynyt, miten hyvin se onnistui (siis ensimmäiseksi kerraksi). Mun valitsemat lakat kyllä siis välillä toimi ja välillä ei, eli sekin vielä näyttäisi vaihtelevan... Mietin itsekin tuota tuhlauspuolta, mutta sitten ajattelin niin, että onhan näitä kynsilakkoja kertynyt niin, ettei ihan pian pääse loppumaan... Jos siis joku pullo sattuisi loppumaan niin a) se ei ole maailmanloppu, b) voi hyvällä syyllä hankkia uuden. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3