16. marraskuuta 2014

#ablecaw Week 9: As Seen On TV

Bäk tu laif! Olipa ihanaa päästä viikon raatona olon jälkeen tekemään kynsiä ja ennen kaikkea blogia. Olen #ablecaw14-haasteen kanssa sinänsä aikataulussa, koska vielä on tätä viikkoa jäljellä, mutta sunnuntai potkii kovaa vauhtia eteenpäin. Saatan kilahtaa ja julkaista tänään useamman postauksen, ehkä parikolme, jos aika riittää ;)

As Seen On TV-aihetta voisi laajentaa tv-sarjojen lisäksi myös elokuviin, jolloin aiheskaala olisi loppumaton ja koska itse viihdyn paljon enemmän elokuvien parissa kuin sarjojen, olisi se ollut ehkä luonnollisempikin vaihtoehto, mutta jotenkin liian helppo ja liian laaja. Katson hyvin vähän tv-sarjoja ja mitä katson silloin tällöin ovat luokkaa Putous, eikä se tunnu mielenkiintoiselta aiheelta kynsille.

Sitten muistin sarjan, jonka ensimmäistä kautta töllötin innolla ja Disneyn satumaailmaan fiksoituneena aihevalinta tähän sarjaan olikin selvä. En tosin ekan kauden jälkeen enää jaksanut juonen etenemättömyyden ja laadun romahtamisen takia sarjaa seurata.


Liukuvärissä:
Zoya - Kristen
Zoya - Skylar
Zoya - Dream
China Glaze - First Mate
Color Club - Who Are You Wearing?

Glitterlakka:
OPI - Snow Globetrotter

Valkoinen lakka:
Konad - White

Sivellin:
Mereneid - Finesse 2/0


Melkein look-a-like kynnet (yyeep! :D) Seuraatteko Olipa kerran -sarjaa?

//In English// I'm back to life! I had this awful fever and some virus which made my last week completely useless when it comes to nails and blogging (and everything in general). Now when I have some strenght I continue doing our #ablecaw14 -challenge with the topic "As Seen On TV". I am not such a tv-series fan, but I enjoy lot of movies. Then I recall this serie that I used to follow when it first came out. I'm also a Disney-fan so this topic was actually quite appropriate for me and I came up with these Once Upon A Time -inspired nails.

1 kommentti:

  1. Byhyy, koitin tänne jo kerran kommentoida, mutta selain sekoili jotakin ja kommentti tais hävitä johonkin. :/

    Anyway, olin silloin sanomassa, että Once Upon A Timea oon kanssa sen ekan kauden katsellut ja sitten kiinnostus jotenkin hiipui. Ehkä vielä joskus pitää katsastaa jatkoakin. Kynnet on kauniit ja idea on ihan huippu! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3