18. elokuuta 2014

Sally Hansen Color Frenzy - 320 Splattered

 Tänään päätetään Color Frenzy -swatchtrilogia upean Splattered-lakan esittelyllä.


Splattered sisältää ihanan paljon isoja kultaista heijastelevia hiutaleita, isoja mustia ja valkoisia (tai haaleanpunaisia) hexagoneja, mattapintaisia valkoisia microglittereitä ja punaisia tikkuhileitä. Tuo kultainen heijastelu on aivan upeaa etenkin tummaa pohjaa vasten. Violetti oli kyllä syksyä henkivä nappivalinta Splatteredin alle.


Tummanvioletti lakka China Glaze -  Let's Groove
Ruosteenpunainen/ruskea lakka OPI - Sprung
Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab

Lopputulemana kaikista kolmesta Sally Hansen Color Frenzysta voisin todeta, että glittereihin en koskaan kyllästy ja mitä uudempia ja kiinnostavampia yhdistelmiä tuodaan markkinoille, olen innoissani niitä vastaanottamassa. Glittereitä voi käyttää niin monella tavalla aina efektikynnestä kaikkien kynsien glitterövereihin. Glitterlakoissa on sekin erityinen puoli, että yleensä lakan hinta ei kerro kaikkea lopputuloksesta. Color Frenzyt ovat keskihintaisia ja maksavat 9,50€ / 11,8ml.


Löytyikö tästä kolmikosta suosikkia?

Sea Salt, Spark & Pepper, Splattered

8 kommenttia:

 1. Ihana tosiaan tuolla tummalla pohjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä violetti toimii tämän kanssa mainiosti :)

   Poista
 2. ooo, tää Splattered on kyllä kaunein! voiku ois niistä muistakin color frenzyistä swatchit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Splattered vei kyllä voiton. Googlesta löytyy varmasti muutkin swatchit! Tuo Red, White & Hue näyttää huikealta :)

   Poista
 3. Mitä mieltä olet ollut tuosta Sallyn Rehabista? Mie kerran lakkasin sillä pelkästään + päällyslakka ja se alkoi lohkeilemaan jo seuraavana päivänä :'D Ajattelin, että se olisi kestänyt sen seitsemän päivän kuurin ajan, mutta ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on menossa toinen pullo ja ei kyllä minulla onnistunut lohkeilemaan :o Tosin en ole paljoa käyttänyt pelkästään, vaan aluslakan tavoin. Oon kyllä ollut tyytyväinen muuten, mutta noin 1/3 jäi käyttämättä, kun loppu jähmettyi pulloon :P

   Poista
 4. Tää on kyllä ihan ehdoton lempparini noista kolmesta! :) Ihana!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3