27. elokuuta 2014

halpislakoilla mainio lopputulos

Halpis on vähän epämiellyttävältä kuulostava adjektiivi, mutta sen kuvaavuuden ja terminä vakiintumisen myötä annan luvan itselleni käyttää sitä. Olen joskus aiemminkin hämmästynyt Natural Code by Lumene -lakkojen yllättävästä laadusta. Monesti edullisista markettilakoista löytyy asteen lötkömpi, harottavampi tai muuten vain käyttökelvottomampi sivellin, mutta nämä pikkupullot kätkevät sisäänsä oikein kelvollisen sudin. Myös koostumus on ihmetyttänyt joka kerralla (ainakin niiden viiden lakan kohdalla, joita olen kokeillut). Ehkä brändi tai sävyvalikoima ei ole kynsilakkaharrastajalle se kiehtovin, mutta ainakin voin suositella lämpimästi Natural Coden lakkoja kenelle tahansa "normaalille" lakkakuluttajalle.

Sain kaksi kynsilakkasävyä, samassa paketissa kuin mehevät Candy Smile -huulikiiltokynät saapuivat väsähtäneitä kasvoja piristämään. Pakko muuten mainita, että yhteistyön muoto on sellainen, että näistäkään tuotteista ei ole pakko kirjoittaa, jos ei itse halua tai koe, että tuotetta kannattaa mainita missään. Bloggaajana arvostan mielettömästi.



Toinen sävyistä on violetti, aavistuksen shimmerinen  Fairytale, jonka väristä tavallisuudestaan huolimatta minulla ei ole koskaan ollutkaan. Fairytalea kuvissa kaksi kerrosta, peitti hyvin, levittyi hyvin. Toinen klassinen ranskalaisiin manikyyreihin aluslakaksi täydellisesti sopiva Sheer Bebe, jota kuvissa kolme kerrosta. Ranskislakasta sainkin idean koristella lakat valkoisin leimauksin.


Violetti lakka Natural Code by Lumene - 9 Fairytale*
Nude lakka Natural Code by Lumene - 3 Sheer Bebe*
Leimauslaatta Konad M62
Leimauslakka Konad - White
Aluslakkana Sally Hansen - Nail Rehab

*tuote saatu maahantuojalta

Mietin joskus, onko lakkojen laadukkuus, värin miellyttävyys ja himottavuus ainoastaan korvien välissä. Yleensä päädyn lopputulokseen, että ei. Niin monet huonot lakat on hankittu ja petytty, ja jotkut merkit vain tuottavat yhtämittaa laadukkaita, ihanan värisiä ja kiehtovia lakkauutuuksia. Joissain myrkyttömyys edustaa paremmin kuin toisissa. Toki kalliita lakkoja mieluummin hankkisi edullisempaan hintaan (no duh!), mutta uskon, että se on osa brändiä. Kallis hinta antaa ainakin kuvitelman laadusta ja mitä kuluttaja ei voi liian helposti saada, sitä se entistä enemmän himoitsee.

Mutta hankkisiko kynsilakkaharrastaja Natural Code -lakkakokoelman itselleen ja keräisikö se kiinnostusta samalla tavalla kuin OPIt ja Essiet? Koukuttava idea. Hmm.

Ihan kaverillisena eleenä haluan mainita, ennenkuin itse lähden penkomaan valikoimaa, taisi olla Anttilan kuvasto, jossa Natural Code -lakat kustansivat 2,90€ (norm. 4,30€ - kannen mukaan voimassa 20.-31.8.).

Ja muuten, arvontaharakoille vinkkinä: Ystäväni Mrs K:n blogissa on nyt synttärit ja arvontoja on luvassa koko viikon ajaksi. Mrs K kirjoittaa englanniksi ja arvonnat ovat auki kansainvälisesti, mutta hän arvostaisi varmasti jos joku palkinnoista kilahtaisi myös suomalaiseen postiosoitteeseen :)

9 kommenttia:

  1. Ihanat sävyt noissa lakoissa! Tykkään varsinkin tosta liilasta :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet :)
    Mulla on ollu pari lumene natural code lakkaa, ja ainakin yksi on tällä hetkelläkin. Ihan hyvä laatusia ja siveltimestä tykkään mutta niin pieni pullo koko :(

    VastaaPoista
  3. Natural Codet on hyviä, mutta se suti ei saa niitä jämiä pullosta pois. En tosin ole ostanut näitä uudempia, että onko ne muuttanut sutia.

    Suomessa Essiet ja OPIt eivät ole halppiksia, mutta ulkomailla ne on, samoin China Glazet, joita saa 2-6 dollarilla. Meillä kun kaikki maksaa maltaita, samoin Norjassa.

    Sally Hansenin uutukaiset bongasin jo Prismasta, mutta hintansa vuoksi jäi muiden ihasteltavaksi :3

    VastaaPoista
  4. Minä en noita Lumenen lakkoja pidä halpoina ollenkaan. 15 ml kyseistä lakkaa maksaisi 14,33€ eli se on litrahinnaltaan aika paljonkin kalliimpaa kuin esimerkiksi Essie tai China Glace ja pyörii samalla tasolla kuin O.P.I. Toki tarjoushinnalla se on halvempaa, mutta silläkin 15 ml maksaa yli 9€. Mielestäni 4,30€ tuon kokoisesta pullosta (4,5 ml) on hintatasoltaan kaikkea muuta kuin halpa tai edes edullinen.

    Minulla on useampia Natural Coden pikkulakkoja ja olen niistä kaikista pääsääntöisesti tykännyt todella paljon. Minusta ne ovat laadukkaita (ja tuolla hinnalla sietää mielestäni ollakin) ja niissä on ollut upeita sävyjä. Harmittaa vaan tuo pieni pakkauskoko, koska loppua kohden tulee eteen ongelma miten saada kaikki lakka käytettyä ennen sen kuivahtamista ja se loppu tulee vastaan yllättävän nopsasti.

    Tosi söpöisen hempeät kynnet, tykkään leimauksistakin, tosi onnistuneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä. Nämä ei halpalakkoja ole nähneetkään :) Koko ja hinta on hämäävä juttu.
      Omistan pari näitä lakkoja myös, mutta eivät ole niitä suosikkeja siltikään. Ihan ookoo kamaa.
      Mutta tosi söpöt kynnet, hyvin sopivat värit yhteen!

      Poista
    2. Olette kyllä oikeassa, eiväthän nämä ole litrahinnaltaan mitään halvimpia lakkoja :D Apua, jotenkin ajattelen omassa ostokäyttäytymisessäni, että jos saan hyvälaatuisen ja hyvän värisen lakan alle 5 eurolla, se on halpa tai vähintään edullinen. Eri asia tietysti paljonko sitä lakkaa tuolla hinnalla saa, mutta vähän nolottava totuus on, että tosi harvat lakat kuluvat käytössäni loppuun asti. Ehkä siksi miellän nopeasti ajatellen pienet lakkapullot suhteessa halvemmaksi: Saan pienen kauniin ja laadukkaan lakan halvemmalla kuin isomman version, jota en kuitenkaan ehtisi käyttää loppuun. Mutta oikeassa olette! Taisin hätiköidä ja höynäytyä ajattelemaan niin kuin markkinoija haluaakin :)

      Poista
    3. Mäkään en aina kyllä tajua katsoa litrahintaa ja siks oon pitänyt Natural Codenkin lakkoja halpoina. Oon vähän kans samanlainen ostaja, että mieluumin ostan useamman eri värin pienempään hintaan kuin yhen ison Opin. Mut toi pullon koko on kyllä hämäävä! Ajattelin et siinä on enemmän ja se suhteessa maksaa vähemmän.

      Ja Ihanat kynnet! Toi violetti pitää varmaan hankkia..... ehkä suuntaan anttilaan ton tarjouksen perässä :P

      Poista
  5. Ihanat värit ;W; Mulla on pari Lumenen lakkaa, valkoinen ja mintunvihreä (?) ja molempia saa laittaa miljoona kerrosta ennen kuin peittää... Tykkän kyllä muuten niistä :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3