13. elokuuta 2014

Natural Code by Lumene Candy Smile -huulikiiltokynät

Kylläpä ilahduin, kun Lumene lähetti ihanan yllätyksen pinkkiin silkkipaperiin käärittynä. Natural Code by Lumene on raikas, nuorille suunnattu meikkisarja, joka uudistui hiljattain.

Kokemuksieni mukaan Natural Code -sarjan tuotteilla on loistava hintalaatu-suhde. Meikit ovatkin niitä edullisimpia, joita kosmetikkahyllyltä löytää ja myönnettäköön, että se on usein vaikuttanut ostopäätökseen, mutta kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä tuotteeseen. Viimeisimpänä ostin NC:n kivipuuterin reissuun.


Mutta nyt keskitytään syksyisiin uutuusmeikkeihin ja tarkemmin kolmeen ihastuttavaan huulikiiltokynään.

Kynämalliset huulituotteet ovat puskeneet markkinoille rytinällä ja niitä yhdistää helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet. Nämäkin Candy Smile -gloss stickit ovat toisesta päästä rullattavia ja kynämäisen terävämmän kärjen omaavia huulikiiltokyniä, joilla saa huulille joko peittävämmän tai läpikuultavan viimeistelyn. Candy Smile -kynät sisältävät e-vitamiinia ja karitevoita, jotka hoitavat huulia. Huulikiiltokynässä yhdistyy siis väri ja hoitavuus ja se, mitä itse arvostan huulituotteessa, eli tahmaamattomuus.

Candy Smilet tulevat myyntiin syyskuussa 2014 ja sävyvaihtoehtoja on yhteensä kuusi.


Oma suosikkini on arvatenkin korallinpunainen Juicy Popsicle, mutta myös nude Cinnamon Twist yllätti sievyydellään. Nudet huulet tosiaan toimivat parhaiten pienen päivetyksen kaverina, mutta soisin nuden sävyn olevan hieman tummemman ruskea, ettei tule teinimeikkivoidekuorrutehuulet-viboja. Cotton Candyn sen sijaan koin aika pliisuksi ja väärällä tavalla kasarihenkiseksi pinkiksi (vai ysäri?).

Milloinhan muuten ruskeat ysärihuulet muhkealla rajauksella jyräävät tiensä takaisin? Näin pari viikkoa sitten eräällä 2000-luvun puolella syntyneellä neidolla samanlaisen järkyttävän tatuointipannan kaulassaan kuin omassani 90-luvun lopulla (pidin sitä varmaan vuoden ympäri jokaisessa tilaisuudessa, yhtä cool kuin haisevien Ilosaarirock-rannekkeiden jättäminen ranteeseen vuosikausiksi). Muovikaulapantoja muuten taidetaan jo myydä erinäisissä asusteliikkeissä :D Oh no! Ysärilapsen kauhu.

Palataanpa vielä kuitenkin aiheeseen - Ovatko kynämäiset huulituotteet löytäneet tiensä meikkipusseihinne? Mitkä sävyt ovat suosikkejanne?

6 kommenttia:

 1. Cinnamon Twist kyllä nyt yllätti! Näyttää todella hyvältä sulla, vaikka noin vaalealla voisi helposti mennä metsäänkin. Joo, kiinnostukseni heräsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos palautteesta! Ehkä tämän ansiosta uskallan näin vaaleaa sävyä käyttää huulissa useamminkin :) Cinnamon Twist on näistä kolmesta pigmenttisin ja erityisluontoisin sävy.

   Poista
 2. Oih tuo oranssi on valloittava! Ja yhtään ei ainakaan vähennä ihastusta se että näistä tulee mieleen jotenkin Anytimen tuotteet, voi nostalgia :-D

  VastaaPoista
 3. Voi ei, ne tatuointikaulapannat on sit taas muotia. Mäkin törmäsin viime viikolla sellaseen pikkutyttöön (15v.) jolla oli sellanen kaulassa..
  Eli kaivetaan omat pannat piiloistaan!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo cinnamon twist! Tahtoo omaksi! :D Nyt oli niin vaikuttavaa että pakko ryhtyä lukijaksi. :)

  Oma (vielä) vaatimaton blogini osoitteessa http://kannattikokeilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3