11. toukokuuta 2014

vadelmasorbetti


Ensinnäkin: Wut, mitä Blogger tekee jpg-kuville :o Vai kuvittelenko vain, että nuo alemmat kuvat ovat puuterimaista mössöä. Pinkkiöverimeikki sai inspiraationsa Jenkki Raspberry Sorbet -purkasta, joka pullahti markkinoille toukokuun alussa. Ja se on HYVÄÄ!

Muistatte ehkä millaisen herkkuvuoren saimme kauneus- ja kynsibloggaajien miittiin Cloettalta? Noh, lupasimme vastalahjaksi Mirkan ja Annien kanssa tehdä kynsi- ja meikkikuvat Jenkin sorbettisille uutuuspurkille. Mirka ja Annie tekivät upeat kynnet molempiin uutuuksiin, itse mätsäilin naamaani purkkamakujen fiilikseen (vaikka meikkaustaitoni rajoittuvat suunnilleen kahteen erilaiseen silmämeikkiin). Meitä ei tosin velvoitettu tai edes pyydetty millään tavalla bloggailemaan aiheesta, mutta toki kuvat blogiin ennemmin tai myöhemmin olivat päätymässä jokatapauksessa.


Puolikkaat naamat -blogiklisee
Tämän vikan kombinaation valitsin lähetettäväksi Jenkille. En tiedä milloin näitä inspiskuvia julkaistaan, mutta kuulemma Facebookista tai Instagramista niitä saattaa voida lähiaikoina bongata.

Kuvat muuten räpsin aivan mielettömän hulppean megalomaanisen mahtavalla Canon EOS70D-kameralla ja EF40mm F2.8 STM-objektiivilla. Haluan ne molemmat. Ihan jäätävää. Miltäpä tuntuu yrittää tämmöisiä valovoimaisia skarppeja selfieitä 1100D:llä tämän jälkeen? Pahalta.

8 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän ihana ja kaunis meikki. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan raikas meikki! Ja näyttää kyllä herkulliselta tuo purkka, en ole tuota vielä bongannutkaan saatika maistanut:)

    VastaaPoista
  3. Tosi makea meikki! :) Mitä tuotteita käytit? Varsinkin huulipunan merkki kiinnostais tietää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna on Barry M, ihana mattainen neonpinkki nro 52 :)

      Pohjameikkinä toimii Maybelline Fit Me, Viva La Diva 3 in one Concealer + joku halpiskivipuuteri (oisko Lumene Natural Code)
      Yläluomen sävyt ovat 88 Ultra Shimmer Paletesta ja The All Natural Facen mineraaliluomiväriä (ikivanhasta) samplepussista
      Alaluomella on (kröhöm) IsaDora Color Chock huulilakkaa sävyssä 52 Foxy Fuchsia
      Eyeliner on Essence Liquid Ink Waterproof
      Poskilla IsaDora Twist-Up Blush & Go sävyssä Coral Island + pinkkiä mineraaliluomiväriä päälle
      Korostuksissa vaalea shimmerluomiväri
      Kulmat Rimmel Eyebrow Pencil sävy Blackbrown

      Poista
  4. Kiitos, meikkilisäyksistä! Hauska idea joskus vaikka festareille tms. :)

    VastaaPoista
  5. Aivan mielettömän upea meikki! Eka reaktio noista kuvista: Suomen Linda Hallberg. Olet kyllä meikkaamisen lisäksi taitava valokuvaamaan. Terv. kateellinen :o

    VastaaPoista
  6. Voi upeus mikä meikki! Ihana :)<3

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3