15. toukokuuta 2014

ohoh, päivänvalossa kuivuva geelilakka?

Bernerin uusin uutiskirje hämmästytti, kummastutti ja ilahdutti. Geelilakkaukset alkoivat villitä kynsilakkamarkkinoita pari vuotta sitten ja vaikka houkutus pitkäkestoisiin, kiiltäviin ja vahvapintaisiin lakkauksiin on suuri, en ole raaskinut sen takia ostaa UV-uunia ja maksaa kymmeniä euroja yhdestä lakkasävystä. Ammattilaisella en taas kynsien takia ole koskaan Suomessa käynyt.

En osaa geelilakkauksen toimintaperiaattesta ja tekniikoista sanoa mitään, mutta pakko myöntää, että maallikon korvaan uuniton geelilakkavaihtoehto kuulostaa tosi hyvältä! IsaDora on taas edelläkävijän roolissa, kun lanseeraa kuluttajille Gel Nail Lacquer -kokoelman, jolla voi taiteilla geelilakkauksia, jotka kuivatetaan luonnonvalossa.


Uutiskirjeessä kuvaillaan tuotetta näin:

"IsaDoran uusi Gel Nail Lacquer -kokoelma tuo kynsiin geelilakoille tyypillisen pitkäkestoisen värin ja kiillon ilman UV-lamppua. Geelilakka kuivuu nopeasti päivänvalossa, ja väri säilyy kynsissä kestävänä ja kiiltävänä noin viikon ajan. 

Kestävä, kiiltävä lakkaus syntyy käyttämällä yhdessä Gel Nail Lacquer -värilakkaa ja Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Värilakkaa levitetään kynsille kaksi runsasta kerrosta, ja sen annetaan kuivua kolme minuuttia. Sen jälkeen kynsille levitetään yksi kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Lakkaus kuivuu nopeasti, eikä geelilakkauksille tyypillistä UV-valoa tarvita: päällyslakka kuivuu tavallisessa päivänvalossa, joko luonnon- tai keinovalossa, kynsiä suojaavaksi, kiiltäväksi kerrokseksi." 

Käsitykseni mukaan perinteinen UV-kuivatettava geelilakkaus kestää parikin viikkoa hyvänä, IsaDora Gel Nail Lacquer taas lupaa viikon kestoa. Katson omia kaksi päivää sitten lakattuja kärjistä rumasti halkeilleita kynsiäni ja ajattelen, että viikkokin kaunista, kiiltävää lakkausta olisi luksusta - varsinkin matkan päällä.


Tuote herättää kyllä suuren kiinnostuksen, että voiko tuo todella toimia - vähän saamaan tyyliin kuin Peel off-basen kanssa (joka toisilla toimi hienosti, toisilla ei). Sävyissä ainakin on kaikki kohdillaan :) 

Tuleeko kokeiltua?

6 kommenttia:

 1. Todellakin, mitä harvemmin tarvitsee vaihtaa lakkauksia sen parempi! Lumenellahan on jo geelilakat olleet hetken aikaa myynnissä, mutta niiden kestosta kynsillä en tiedä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, multa on jäänyt Lumenen geelilakat välistä. Mulla kestää lakat niin huonosti, että vaikkei geelilakkamaista tulosta saisi aikaan, kesto on varmasti parempi kuin normilakassa.

   Poista
 2. Näin geelilakkauksia tekevän näkökulmasta epäilyttää vahvasti. Voihan tuo toimia, mutta ei taida olla ihan samaa luokkaa kuin "oikea geelilakkaus". Silti tekis mieli kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Veikkaan, että kokeiltava ainakin on jossain vaiheessa!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3