24. toukokuuta 2014

helletiikerit

Jos seuraatte EFFECTin Facebook-sivuja olette kenties jo bonganneet neonia hohtavat tiikerikyynet. Se on kyllä huomattu, että neonsävyt tulevat oikeuksiinsa, kun alle levittää valkoisen pohjan. Näihin kynsiin olin supertyytyväinen ja olivat yhdet näyttävimpiä kynsiä, joita olen koskaan taiteillut!


Pikaohje kesätiikereihin:
  •  Valkoinen/vaalea pohjalakkaus
  •  Sienellä liukuvärjäys keltaista ja oranssia
  • Ohuella siveltimellä tai koristelulakalla mustia raitoja, ensin kynnen toiselle reunalle noin neljä raitaa, toiselle puolelle viisi raitaa täyttäen välit (tai mitä nyt kynnen pinta-ala vaatii). Raidat saavat mutkitella ja olla eripaksuisia.

Omassa tiikerissä käytin EFFECT Nail Design Kit -settien lakkoja ja Nail Deco Brushia, joka on ihan ykkönen raita/viiva/kiehkura -koristeluissa. Muitakin koristeluseteillä tehtyjä kynsi-inspiksiä saattaa tuonne EFFECTin sivuille putkahtaa lähipäivinä. Pienenä vinkkinä, että jos olet joskus miettinyt näiden EFFECT-lakkasettien hankkimista, etkä osaa päättää minkä kokoelman haluaisit, kannattaa nyt ottaa vaikka kaikki. Kesätarjouksessa on kolme settiä kahden hinnalla ja tuo amazing taidesivellin ilmaiseksi.

Omia suosikkisävyjäni ovat tämä neonoranssi, turkoosi, musta ja neonpinkki Groovesta; glitterhopea, valkoinen, bubblegumpinkki ja kirkkaanpunainen Bring the Champagnesta; ja syvänpunainen, tumma violetti ja jalokivenvirheä Crown Jewelista. The Perfect Escape on limited edition, eikä tällä hetkellä saatavilla, mutta keltainen, pinkki ja pronssi ovat ahkerimmin kulutetut siitä setistä.

Nyt shoppailemaan ja/tai ulos lämpöön!

7 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3