14. joulukuuta 2013

Volyymiripset ála LashLovers

Olisin halunnut otsikoida "mulla on maailman täydellisimmät ripset hihii!!!!", mutta sitäkin enemmän haluan julistaa, että nyt mullistuvat ripsimarkkinat; ei enää puhuta mistään tavallisista ripsienpidennyksistä, vaan volyymiripsistä.

Yksinkertaisuudessaan volyymiripsi on niin kevyt ripsikuitu, että niitä voi asentaa yhteen luonnonripseen useamman, jopa kuusi kappaletta, kun perinteisellä pidennystekniikalla laitetaan yksi kuitu/luonnonripsi.


Ripsiammattilaiseni LashLovers®:in ripsienpidennyskouluttaja Kaisa Miettinen antoi konkreettisen ensituntuman: Perinteinen ripsikuiturivistö tuntuu sormen alla aavistuksen tekoripsimäiseltä. Volyymiripsirivi... noh, sillä untuvaisella pehmeydellä olisi voinut vaikka poskea hivellä :D

Kukaan ei varmasti ole välttynyt median polemiikilta ripsienpidennysten turvallisuudesta. En ole alan asiantuntija, mutta ihmettelen silti kuinka ammattitaitoinen ripsiasentaja voi olla, jos saa liimaa asiakkaan silmään. Enkä usko, että ripsien kuuluu tuntua mitenkäänpäin epämiellyttäviltä tai että niitä pitäisi luonnottoman paljon varoa.

Kaisa vahvistaakin, että oikein tehty ripsipidennys kestää hyvin; se ei todellakaan ropise kesken kaiken pois. Luonnonripsi uusiutuu 8-16 viikossa ja tämä yksilöllinen ominaisuus vaikuttaa ripsipidennyksen kestoon. Ripsien kanssa voi saunoa ja nukkua vatsallaan ja tehdä kaikkea muutakin normaalia. Oma ripset eivät myöskään vaurioidu pidennyksistä millään tavalla.
Kyselin Kaisalta muutamia faktoja ripsienpidennyksistä ja LashLoversista.

Mitä tarkoittaa LashLovers -sertifikointi?

- LashLovers®-sertifikaatin omaavalla ammattilaisella on kattavat tiedot ja taidot ripsipidennysten asentamisesta. Sertifikaatin suorittaneet henkilöt ovat käyneet läpi kattavat ripsienpidennyskoulutukset, tehneet lukuisan määrän harjoitustöitä (yleensä useamman kuukauden ajan) ja suorittavan tämän jälkeen näyttötyön. Mikäli näyttötyö menee hyväksytysti läpi, he saavat sertifikaatin. 

Heillä on myös kattavat tiedot liimojen kemiallisista käyttäytymisistä eri tilanteissa, ripsiliima-allergioista ja vaihtoehtoiset tuotteet herkistyneille asiakkaille. Tiivistettynä he ovat ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet ripsienpidennyksiin ja tekevät ripsienpidennykset aina turvallisilla ja hygieenisissä olosuhteissa valmistetuilla LashLovers®-tuotteilla.

LashLovers®-ammattilaiset suunnittelevat ripset aina henkilökohtaisesti asiakkaan silmien, kasvojen mallin ja toivomusten mukaisesti ja ottavat työstänsä vastuun.
 
Paljon volyymiripset maksavat?
 - 139€ (perinteiset ripsienpidennykset 119€)
 
Mistä ripsien hinta muodostuu?

- Ripsien hinta muodostuu asiakkaalle henkilökohtaisesti suunnitellusta kokonaisvaltaisesta palvelusta. Hintaan sisältyy arvonlisävero (24%), materiaalikustannukset ja korvaus ammattilaisen tekemästä työstä. Kauniiden ripsienpidennysten tekeminen on taidetta ja erittäin tarkkaa käsityötä. Uusien ripsien tekemiseen varataan aina 2,5 tuntia aikaa. 

LashLovers®-ammattilaisilla on valtavasti kiitollisia asiakkaita henkilöistä, jotka ovat valinneet ensimmäisen ripsien tekijän edullisen hinnan perusteella. Asiakkaiden luonnonripset ovat saattaneet väliaikaisesti vaurioitua liiallisen liimamäärän käytöstä ja ripsien yhteenliimautumisesta, tai vaihtoehtoisesti ripset eivät ole kestäneet lainkaan ja niitä on täytynyt huollattaa lähes reilun viikon välein, mikä on loppujen lopuksi tullut kalliiksi. 


- Ripsienpidennyksillä on mahdollista tehdä suuri muutos kasvojen yleisilmeeseen ja LashLovers®-ammattilaisilla on satoja eri vaihtoehtoja täydellisten pidennysten luomiseksi jokaiselle asiakkaalle. Oikein tehdyilä ripsillä voi saada itselleen pienen face liftin. Toisin kuten yleisesti luullaan, ripset on mahdollista tehdä täysin ripsivärin korvikkeeksi niin, että ulkopuolinen ei arvaa että kyseessä on pidennykset (jonka minä täten allekirjoitan täysin!)

LashLoversin nettisivut - paljon paljon tietoa ripsienpidennyksistä, niiden turvallisuudesta ja tekniikoista
LashLoversin Facebook-sivut - täältä löytyy esimerkkikuvia ripsienpidennyksistä

 

Omat fiilikseni volyymiripsistä.

Miltä ripset tuntuvat?
- Ei miltään. Ihmettelinkin, kun asennuksen jälkeen poistettiin geelisuojalaput silmien alta, että eihän silmissä tunnu mitään eroa; näinkö sinne on yhtään ripseä asennettu, kunnes peili todisti epäilyni vääräksi. Ripset ovat oikeasti todella kevyet.

Kuinka kauan asennus kesti?
- Hieman yli kaksi tuntia.

Miltä ripsienasennus tuntui?

- Siltä kuin joku hipsuttaisi ripsiä. Päiväunihetkeltä? Jotkut kuulemma voivat kokea lopussa pientä kirvelyä ripsiliimahöyryjen takia, mutta minä en kyllä tuntenut mitään.

Olenko tyytyväinen volyymiripsiin?
- Kysypä vain. Siihen on muutama syy:
1. Ne näyttävät minusta ihanilta.
2. Laittautumisaika on mukavasti ropsahtanut minimiin (plus ripsarit eivät valu poskille kesken pyöräilyn).
3. Olen saanut parin päivän aikana todella paljon kehuja ja kyselyitä miksi silmät näyttävät niin erilaisilta.
4. Minä olen niitä asiakkaita, jotka haluavat luonnollisen, mutta tietenkin näyttävän lopputuloksen, millaisen sainkin. Kun katson ennenjälkeen-kuvia, ihmettelen vain, miten nysäripsiini on edes ollut mahdollista saada tuollaista smoothia, luonnollista, pehmeää ripsirivistöä.

Olimme Kaisan kanssa jo pitkään puhuneet ripsienpidennyksistä ja kun volyymiripset saapuivat LashLoversille, olin kuola valuen ilmoittautumassa asiakkaaksi. Ripsienpidennykset sain lahjaksi tekemästämme yhteistyöstä, mutta blogin kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Blogimerkinnän halusin ihan itse kaiken tämän ripsipidennysrintaman ilouutisen ilahduttamana koota kaiken tämän median surkeiden ripsikokemusten vastapainoksi. Over and out.Haluaisin kuulla millaisia ripsienpidennyskokemuksia teillä on? Pettymyksiä, ilonkiljahduksia?

9 kommenttia:


 1. Mie oon käyny alusta asti Kaisalla ja Riitalla !
  Ja oon aina ollut tyytyväinen.
  Viimeksi huollossa kuulinkin noista kuiduista ja haluan kokeilla niitä myös!

  Upeat siun ripset!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja mulla ei ole koskaan ollut nii ei kokemusta =)

  VastaaPoista
 3. Hienot! En ole kokeillut, kun olen kuullut, että ne tavalliset ei tunnu miellyttävältä... ja onhan se kallista tuommonen homma. :D Ja eikö ne lähde jos voimakkaasti hieroo silmiä vaikka joka päivä? Mulla tulee esim kissakajaalit laitettua ja on juuri siinä tekemisissä ripsien kanssa, että onkohan sillä mitään tekemistä asian kanssa... :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Katoinkin, että taidat olla uudessa LL:n bannerissa (tosi kiva, iloinen kuva). Minuu himottas ottaa ripset uudestaan, mutta edellisen kokemuksen johdosta, en tiedä uskallanko. Tulin yliherkäksi liimalle ja silmät muurautuivat umpeen huollon jälkeen. En viitsi ko. firman nimeä mainita, mutta jos joskus ripset vielä otan, niin otan vain ja ainoastaan LashLoversin ripset. Mutta tosiaan se helppous aamurutiineissa kiehtoo... :)

  VastaaPoista
 5. Mulla ei ole kokemuksia mistään pidennyksistä, mutta nämä näyttävät todella hyviltä verrattuna joillakin näkemiini hämähäkki-ripsiin. Sulla on vielä niin vahvat omat piirteet, että arkimenoihin ei mitään meikkiä edes tarvita ja olemus on kivan huoliteltu kun silmät saavat kauniin kehyksen ripsistä:)

  VastaaPoista
 6. Huh, nuo on ihan mielettömän kauniit! Sopii sulle tosi hyvin. Olispa itsellä rahaa ja viitseliäisyyttä ja intoa lähteä ylläpitämään pidennyksiä tai tuuhennoksia, ottaisin heti!

  VastaaPoista
 7. Ooh, minäkin haluan! Upealta näyttää!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3