22. joulukuuta 2013

uudet China Glazet jouluksi

Viime (ja tulevien) päivien silmänilot seisovat rivissä tässä:


China Glazea paukahti kerralla lakkaboksiini kahdeksan yksilön verran.

Viisi ensimmäistä sävyä tilasin Consult Ladylta, joka maahantuo Suomeen China Glazea. Consult Ladyn verkkokaupassa voi asioida tällä hetkellä vain kauneusalan ammattilaiset, mutta ymmärtääkseni tulevaisuudessa myös kuluttajat pääsenevät CG-ostoksille. Minulle avautui mahdollisuus tilata China Glazeja marraskuisen blogimiitin kautta. Aivan kaikkia sävyjä ei ollut valikoimissa, joten noukin sellaisia lakkoja, joidenkaltaisia en vielä omistanut (tai jotka ehdottomasti vain tarvitsin).


Kaksi jälkimmäistä kotiutin kynsimiitistä; Polarizedin ostin kynsilakkakirppikseltä ja glitterlakka Your Present Required tuli lahjakassissa, kuten olenkin kertonut.


First Mate on kevään 2011 Anchors Away -kokoelmasta ja on tumma, "täyteläinen" sininen creme. Aika navy blue -henkinen, mutta ripauksella jotain spessua. Kynnellä tumma, muttei liian synkkä. Halusin murretun tumman sinisen lakan, koska mielessäni on sellaiset kulta-ankkurein ja ketjuin koristellut merikynnet.

Let's Groove on niinkin vanha kuin vuoden 2009 syyskokoelma Retro Divan upea, vivahteikas, mehevä tumma violetti. Vaikka violetti on aina kuulunut lempiväreihini melkein missä muodossa tahansa, en jostain syystä omista kuin muutaman lohduttoman violetin lakan. Sävyssä on sekä lämpimpiä, että kylmiä vivahteita ja koostumus on ömeisingli metallihtavan shimmer. Peittää yhdellä kerroksella.


Red Stallion on ostoksieni vanhus, nimittäin 2008 syyskokoelmasta Rodeo Diva. Uskokaa tai älkää, en omistanut yhtään metallista joulunpunaista kynsilakkaa - en sitten yhtään. Onneksi jouluaatto on pelastettu Red Stallionilla! Lakka levittyi upeasti ainakin kynsikiekolle, eikä vaadi maksimissaan kuin kaksi kerrosta. Tunnustettakoon, että olisin halunnut vähän tummemman ja syvemmän punaisen, kuten Red-Y & Willing'n, mutta oikeastaan tämä klassinen kirkkaanpunainen sopii tämän hetken värikaipuuseen hienosti.

Shell-o on sentään vähän uudempia tulokkaita, vuoden 2013 kesäkokoelmasta Sunsational. Jos pitäisi nimetä yksi paras kynsilakkavärimaailma valitsisin korallinpinkki. Shell-o on niin hykerryttävän täydellinen korallinpinkki! Shell-o on koostumukseltaan jelly, eli läpikuultava, vähän geelimäinen, mutta kerrostamalla oikein intensiivinen ja tasaisenvärinen. Shell-o on jellyksikin melko ohut, vaatii vähintään 4 kerrosta peittääkseen, mutta kerrokset kuivuvat nopeasti. Ttuo väri... taitaa olla vähän liian aikainen varaslähtö kesään.


You Drive Me Coconuts on toinen kesäinen neonylläri Sunsational-kokoelmasta. Mulla on sellainen :3 -ilme päällä aina kun hypistelen lakkaa. Coconuts on myös jellylakka, mutta peittää jo 2-3 kerroksella. Todella kirkas, neonhotpinkki, upea, ihana, pakollinen lakkasävy omistaa.

Polarized on kotoisin Prismatic-kokoelmasta keväältä 2012.  Polarizedin koostumus ei ole oikeastaan holo, eikä hiekka, eikä puhdas glitterikään, vaan se on jotain näiden kaikkien väliltä. Pinnasta tulee vähän hiekkalakkamainen, kevyesti karhea ja mattainen, mutta hopeassa pohjassa on harvakseltaan joukossa erivärisiä glittereitä. Lakka levittyy helposti ja kestää loistavasti kynsillä. Talven jäärinsessa -henkeä.


Your Present Required viittaa nimellään tämän joulun (2013) kokoelmaan Happy Holiglaze, joka on ovela oivallus "happy holidays" -toivotusta ja China Glazea :) Tässä kirkaspohjaisessa sekamelskassa yhdistyy täydessä harmoniassa siniset, violetit, keltaiset, punaiset, oranssit, valkoiset ja vaikka minkäväriset ja -kokoiset glitterit. Pääsävyinä taitaa kuitenkin olla violetti, sininen ja valkoinen. Glitteriä tulee tasaisesti, eikä niitä tarvitse erikseen onkia. Ihana. Tulee ongelmia päättää minkä kanssa yhdistän ensimmäisenä Your Present Requiredin.

Olen ollut harmissani, etten ole ehtinyt keskittyä blogiin ja muutama lukijakin on ottanut hatkat ilmeisesti juuri sen takia. Meillä on aivan älytön remonttikaaosrumba ollut viikkoja käynnissä (ts. kesän alusta) ja yritämme saada kodistamme (ja vähän muidenkin kodeista) jotenkuten siedettävän jouluksi. Postausideoita tulvahtelee jatkuvasti mieleeni, mutta aika ei aina riitä niiden tuottamiseen. Pikkuhiljaa koti saadaan sellaiseen kuosiin, että pääsen jopa kuvaamaan sitä blogisisällöksi asti :)

Loppuun vielä kurkistus true-professional kuvausstudiooni. Ei ole ensimmäinen kerta kuin hopeinen paljettityynyliina on päätynyt kuvausrekvisiitaksi.


Millaiset kynnet teillä on jouluna?

7 kommenttia:

 1. Ah ja voi, mitä aarteita! Luulen että omaksi joululakakseni päätyy China Glazen Twinkle Lights- haluan glitteriä jouluisella tunnelmalla, ja Ruby Pumps olisi liian helppo vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Twinkle Lights on kyllä jouluinen! Munkin mielestä Ruby Pump on liian kliseinen jouluksi, vaikka kaunis onkin :)

   Poista
 2. Lemppari on näistä kyllä Your Present Required, vaikka yhtäkään näistä ei oo itselläni... :) Hyvää joulua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua sinullekin! :) Yllättäen juuri Present päätyi kynsillekin ensimmäisenä. Ihana on!

   Poista
 3. Mulla on kynsissä nyt jouluna OPIn You only live twice. :) Ihana punainen, kimaltaaa. <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3