3. joulukuuta 2013

Aussie Miracle Recharge -hoitosuihkeet

Jokunen viikko takaperin sain sähköpostiini Aussien uutiskirjeen, jossa kerrottiin heidän uudesta lanseerauksestaan: Aussie Miracle Recharge -tuotesarjasta. Sarja sisältää kahdeksan eri tarkoituksiin sopivaa hiuksiin jätettävää hoitosuihketta, joilla voi kohentaa hiusten tilannetta missä ja milloin vain ilman hiusten latistumista. Tuotetta voi suihkia kosteaan tai kuivaan hiukseen, jonka jälkeen se tulee harjata läpi.

Olin juuri saanut kokopään pidennyshiukset, jotka kuivuvat latvoista äärettömän helposti ja paksuutensa vuoksi pörrööntyvät ja takkuuntuvat alta aikayksikön (varsinkin niskasta, raah!). Kiinnostuin kokeilemaan Miracle Rechargea ja minulle lähetettiin sarjan Frizz Remedy ja Moisture -suihkeet pidennyshiuksiin testattaviksi.

Aussie Miracle Recharge 250ml | 13,90€


Frizz Remedy on tarkoitettu silottamaan ja rauhoittamaan hiusta. Pullo mainostaa tuotteen sisältävän Australian Jojoba Seed Oilia.

Moisture arvatenkin kosteuttaa kuivaa hiusta ja sisältää Moisture-tuoteperheelle ominaista Australian Macadamia Nut Oilia. Kumpikin suihke sisältää pantenolia eli B5-vitamiinia, etiketin mukaan "the beauty vitamin"ia.


Kokemukseni:
Ensituntuma tuotteista oli aussiemainen huumaava tuoksu ja kevyt fiilis hiuksessa. Suihke jää hiukseen kosteaksi, mutta tuntuu edelleen kevyeltä. Suihke ei todella latista tai klönttiytä hiusta niin kuin useat hiuksiin jätettävät hoitotuotteet.

Olen testannut suihkeita tasapuolisesti eripuolille hiuspehkoa, joka mutistaessa rutisee pörröisyyttään ja karheuttaan. Vasemmalle puolelle suihkutin Moisturea ja oikealle Frizz Remedya. Tuotteet tuntuvat  samankaltaisilta hiuksessa, mutta Moisture kuivuu hieman hitaammin.

Kuivettuaan Frizz Remedy jättää tosiaan sileämmän pinnan, Moisture aavistuksen kostean ja kevyesti tahmaisen, kimmoisan pinnan. Moisture-puoli ei tosiaan rutise enää mutisteltaessa. Frizz Remedyn puoli rutisee vielä, mutta ei niin paljon. Moisture toimii selkeästi paremmin kuivassa hiuksessa... tai ehkä näitä voisi käyttää yhtäaikaa?Mutta sitten tulee pidennyshiusten kompastuskivi: Tuntuu, että tuote ei hoida riittävästi. Kuivumisen jälkeen hius jää edelleen kuivaksi ja karheakoksi. Kummatkin kyllä kesyttävät kiharaa ja pörröä, mutta todelliset vaikutukset tuntuvat jäävän pinnalle. Kevyt tuote tuskin voikaan hoivata tukkaa samalla tavalla kuin klönttäävät tahnahoitikset.

Toisaalta Miracle Recharge kuuluu "hiustenhoitoketjussa" nimenomaan loppupäähän, eli ideaalitilanteessa hius on jo hyvin hoidettu shampoolla, hoitsikalla ja mahdollisesti hiuksiin jätettävällä hoitotuotteella (mitä ilmeisimmin tämä pidennyspehkoni ei ole..) ja silloin kun hiukset tarvitsevat nopeaa kohennusta, pikakosteutusta tai silotusta, tuote kaivetaan laukusta ja suihkautetaan huumavine tuoksuine tukkaan. Sellaiseen tarkoitukseen tuote uskoakseni sopii mainiosti ja todennäköisesti olisi omaan tällä hetkellä paksuun ja terveeseen tukkaani aivan huippu. Pidennys vain vaatii järeämpiä aseita.

Tosin tekee mieli suihkia Rechargea ihan muuten vaan ympäriinsä, että voi leijuttaa taivaallista Aussie-tuoksua.Aussie pyysi myös vinkkaamaan, että heillä on haussa Australiassa asuva pohjoismaalainen instagrammaaja @aussiehairofficial-tilille, eli jos asut Australiassa tai olet menossa sinne pidemmäksi aikaa (tai joku kaverisi on) voit hakea hommaan Aussien sivuilla.

Omia ensi kesän suunnitelmia hiotaan vielä ylhäältä käsin, mutta jos kaikki haaveiltu tapahtuu, myös visiitti Ausseihin totetutuu näillä näkymin :) Sinne lämpöön suuntaan kyllä ihan ilman pidennyksiä...


// Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3