7. lokakuuta 2013

keittiön käytännölliset sisustusaarteet

Uskallan salaa jo vähän haaveilla joskus valmistuvasta keittiöstämme. Meidän perheessä mies on intohimoisempi sisustaja ja suurten linjojen suunnittelija, mutta minulla alkaa sormet syyhytä, kun puhutaan yksityiskohdista. Jotkut sisustusesineet tuntuvat pakollisen vaivalloisilta: kaapit, sängyt, sohvat... isoja, kalliita ja hankalia. Minä rakastan valikoida sellaisia arkisia, käytännönläheisiä asioita, joita nyt esimerkiksi keittiö on pullollaan. Ensimmäistä kertaa joku ihana aamukahvimuki saa arvoisensa huomion, kun sitä ympäröi raikas, uusi, meidännäköinen keittiö.

Etsy.com tarjosi minulle tehoannoksen inspiraatiota, jota burstasin ulos kollaasien muodossa.

Mukit


Lautaset


Tarjoilukulhot


Kannut


Keittiöpyyhkeet


 Joko tuhansien käsityötuotteiden Etsy on teille tuttu inspis- tai shoppailumesta?

5 kommenttia:

 1. ah astiat on ihania! noi mielenkiintoisella tavalla lasitetut on kauniita!

  VastaaPoista
 2. Tuo raidallinen lautanen on ihana! Mie oon haaveillu pitkään uusista lautasista, etenkin sen jälkeen kun hankin uudet juomalasit (yhtenäiset, kun ennestään kaapissa oli kolmea eri Iittalaa ((kaikkia 4kpl)) ja paria muuta lasia.) Sain äidiltä vuosia sitten kotoa muuttaessa kasan Arabian Teemaa. Hyviä lautasia, ei siinä mitään, mutta jotenkin niin tylsiä. Mutta ei taas sitten tunnu järkevältä ostaa uusia, kun on jo vanhoja hyvä kasa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kirkkaita ja mustikansinisiä Iittalan Vernoja, sinistä Taikaa ja random Ikeaa ja haluattais myös yhtenäisyys astioihin. Paitsi kahvikupit saa olla erilaisia... Myö just mietittiin valkoista Teemaa ja että onko liian klassinen (=tylsä). Mut sit vois leikkiä kaikilla muilla elementeillä. Myy ne vanhat ja osta uuet |)

   Poista
 3. Sinut on haastettu! :3 http://mella-lili.blogspot.fi/2013/10/elamani-elaimet-haaste.html
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hieman hankaloittaa tämän haasteen toteuttamista, kun en ole koskaan yhtään lemmikkiä omistanut. Lähimmät kontaktit koiriin on tullut kun juoksin niitä lapsena karkuun :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3