2. lokakuuta 2013

IsaDora All Day Long Lash -ripsiväri

Olen lähes kuukauden päivät testaillut saamaani IsaDora All Day Long Lash -ripsiväriä (20 black), joka lupaa superpitkiä ripsiä, erottelevuutta, kerrostua helposti, koko päivän kestoa ja helppoa poistamista jopa pelkän veden avulla.

All Day Long Lash -maskara on pakattu violettiin siroon hylsyyn. Siinä on elastomeeriharja (eli sellainen kumimainen), joka sisältää lyhyitä ja pidempiä harjaksia värin tarkkaan levittämiseen.

 8ml | 17,50€


ADLL on itseasiassa ensimmäinen IsaDoran ripsiväri, jota olen kokeillut ja tuote vastaa hyvin hinta-laatusuhdekuvaa, jonka IsaDorasta olen saanut.

Minun tapauksessani ripset eivät koskaan voi ilman liimattavia lisäosia olla superpitkät, mutta pidän All Day Long Lashin koostumuksesta. Siinä on jotain samaa "täyteläisyyttä" kuin MaxFactor False Lash Effectissä. IsaDora kuvaakin ripsivärin koostumusta kermaiseksi. Ripsiväri vastaa omiin pidennys- ja tuuhennustarpeisiini kaiken kaikkiaan hyvin. Se levittyy mutkattomasti ja oikeastaan yksi kerros riittää vallan hyvin.

Varinaa ilmenee parin viikon jälkeen avaamisesta jonkun verran, mutta ei lainkaan pahimmasta päästä, mikä on piilolinssien käyttäjänä minulle tärkeää. Ripsari lähtee helposti, helpommin kuin esim. Sensai 38, joka tekee sellaisia tarttuvia värimöykkyjä ripsiin (joskin Sensai 38:han on vedenkestävä ripsiväri). Ilman meikinpoistoainetta en tosin ole edes yrittänyt irrottaa ripsiväriä, usein nimittäin silmissä on muutakin meikkiä. Ripsivärin helppo poistettavuus auttaa herkän silmänympärysihon hoidossa.


Vaikka olen tummahipiäinen, niin ripseni ovat jääneet luomistyössä hyyyvin vaaleiksi, kuten lähtötilannekuvasta huomaa :P Toisaalta ripsivärittömyys korostaa silmän luonnollista muotoa.

Lopputulemana pidän All Day Long Lashia oikein hyvänä päivittäin käytettävänä ripsivärinä. Laittaisin sen oikeastaan kokeilemistani ripsareista kolmen parhaan joukkoon :)


Availkaahan teidän räpsyripsien salaisuuksia; mikä on suosikkimaskara of all time?
// Tuote on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

21 kommenttia:

 1. Diorin ripsivärit on huippuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ookaan koskaan kokeillut, tosin en mitään muutakaan Diorin tuotetta. Taitaa olla atm mun kosmetiikkabudjetin tavoittamattomissa :)

   Poista
 2. Oma suosikkimaskara on kyllä Sensai 38° tai Chanelin Inimitable.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensai 38 on minunkin top3:sessa, talviripsarina aivan huikea!

   Poista
 3. Viimeiset kaksi ripsiväriä ovat olleet juuri IsaDoran, tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako kysyä, että mitä ripsareita ovat olleet? :)

   Poista
 4. Vannon Max Factorin Masterpiece Maxin nimeen testattuani noin kiljoona erilaista mascaraa niin marketti- kuin salonkipuolelta. Tämä sopii _minulle_ parhaiten.

  VastaaPoista
 5. Tää vaikuttaa kyllä hyvälle! Mä käytän kyllä vaan vedenekstäviä ripsareita, joten en tiedä uskaltaisinko tätä hankkia... ominaisuuksiltaan kyllä muuten vaikuttais hyvin mulle sopivalta. :) Mä oon vaihdellut kyllä paljon viime aikoina ripsarin merkkiä, oon bongaillut jotain tarjouksia ja en oo löytänyt vielä mitään yhtä ylitse muiden, monia hyvia kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika kestävä, jos ei ihan tarvii itkuja silmistä pyyhkiä :) mulla on kestänyt hiphoptunnit ja kaikki hyvin. Ja arvostan sitä, että lähtee pesemällä pois, ei tarvitse hangata <3

   Poista
 6. Tykkään L'orealin niistä "tupla"maskaroista, joissa ensin levitetään valkoinen aine ja sit väri. Mulla on kyllä pituutta, mutta tuuheutta sitäkin vähemmän tai väriä. :) Hakusessa on kyllä aina "se" maskara, joten kiva lukea näitä testauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä minä en olekaan ikinä kokeillut! Ihan tekisi mieli testata mitä sellainen tekee omille nysäräpsyilleni :)

   Poista
 7. Ehdottomasti Maybellinen keltainen, vedenkestävä! En muista nimee, mut se on ollut jo mooooonta vuotta ihan paras.

  you little charmer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie muistan kans kokeilleeni tätä joskus vuonna nakki... Tosi moni ainakin silloin käytti tuota ja sitä sinistä vastaavaa "pötkyä".

   Poista
 8. Hei Katjuli! Minä haastan sinut ;) http://iammrsk.blogspot.fi/p/a-blog-challenge.html

  VastaaPoista
 9. Niin ja Sensai 38 on loistavaa vaikka vähän kukkaroa kirpaisee. Aika harvoin raaskin sen ostaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä hyvä, mutta ostan vain jos on tarjouksessa. Usein Sokoksen 3+1 tai Kutsu kauneuteen päivilä on Sensait tarjouksessa. Jonkun tarjouksen kautta miekin taisin kokeilla sitä ekaa kertaa.

   Poista
 10. Hei! Tämä kommentti tulee aika lailla "myöhässä", enkä tiedä, vastaatko enää tähän. Kokeilen kuitenkin onneani :) Haluaisin udella, että kestääkö tämä ripsiväri edes hieman hikoilua? Toinen mieltäni vaivaava asia liittyy tähän ripsiväriin ja talveen: mitä jos ripseni pääsevät jäätymään pakkasessa, ja menen sitten sisätiloihin? Kestääkö ripsiväri sen vai ovatko ne sitten poskillani? :D Kiitos, jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Toki vastailen kokemusteni puitteissa :) Tuota jäätymis-sulamis-leviämisasiaa en osaa tämän ripsarin kohdalta sanoa, koska ehdin käyttää sen ennen talvea. Usein minulla kyllä kaikki paitsi vedenkestävät ripsarit tuppaavat leviämään lämpimässä pakkasen jälkeen. En oikeastaan osaa hikoilun kestoakaan sen tarkemmin sanoa, kyllä taisin muutamat hiphop-tunnit ihan sotkuitta selvitä ripsarin kanssa (en silloin laittanut erityisesti huomille, mutta ei se muistaakseni pahasti levinyt). Jos budjetti vaan antaa myöten suosittelen hikoilu- ja leviämisvaaratonta Sensai 38 °C maskaraa, se kyllä kestää ja lähtee sitten lämpimällä vedellä pois :)

   Poista
 11. Mutta tämähän on myös lämpimällä vedellä lähtevä kuten Sensai 38, eli vedenkestävä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3