22. lokakuuta 2013

IsaDora Perfect Matt Lipstick - 06 Deco Rose


En ole koskaan oikein välittänyt kiiltävistä huulipunista niiden läpikuultavuuden ja ihan jo ihan sen tahmean peruskuvion vuoksi (hius menee huuliin, hius sotkee naaman). Siksi hypähtelin riemuiten, kun sain kuulla, että IsaDoralta on tullut mattapinnan jättävä huulipuna Perfect Matt Lipstick syksyn viileässä sävyssä Deco Rose, jonka sain testattavaksi.Aluksi minulle tuli lievä ysäripaniikki. Tummahkot punaiset mattahuulet... kaulanauha ja liian lyhyt paita päälle, niin avot!

Mutta huoli pois, onnistuin löytämään Deco Rosesta viehkeän puolen. Itseasiassa Deco Rosen  vintagehenkisyys miellyttää kovasti. Sävy on kylmään taittava, jotenkin erikoinen, savuisa. En ole aivan varma käykö väri omiin sävyihini, vai onko se mattapintaisuuden luoma ihmettely, mutta täysin arkipunaksi en Deco Rosea onnistunut mieltämään. Joskus minusta tuntuu, että jopa huulien muoto vaikuttaa siihen kokeeko huulituotetta omakseen. Voisin kuvitella, että esimerkiksi sinisilmäisellä tai kylmäihoisella puna näyttää aivan erilaiselta, raikkaalta.

Koostumukseltaan puna on virheetön. Tuote levittyy smoothisti, kestää huulilla, eikä mattapintaisuudesta huolimatta kuivata niitä.

Kosmetiikkakentillä mattapunat ovat olleet jonkin aikaa pinnalla ja ehkäpä joku toinen sävy saa suosioni :)

Voih, kun näissä kuvissa on vielä ruska aluillaan. Nyt jo jäinen lumipeitto on vallannut maan ja värikkäistä lehdistä ei enää tietoakaan :/

Millaisten mattahuulipunien kanssa te olette tehneet tuttavuutta?
// Tuote on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

5 kommenttia:

 1. Mie oon huono käyttää huulipunia! En omista edes huulikiiltoa.. :D en vaan osaa olla niiden kaa, toisaalta vois treenata niiden käyttöä kotona ollessa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanalta näyttää minun mielestä sinulla tuo huulipuna! Minun lemppareita on Lancomen Rouge in love ja L'Absolu Nu ja siitä väri beige de soie, mutta minulla pysyy kauhean huonosti nuo punat huulilla joten tosi harvoin tulee arkena käytettyä. :) t.Kukka

  VastaaPoista
 3. Mun kyllä pitäis päästä Katjan meikkikouluun :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä tutulta tuo tahmapuna kaava ja nyt syksyks varmaan joku mattapintanen puna olisikin tosi kiva. Täytyypä kokeilla :)!
  Ja tuo sävy kyllä näyttää kivalta sulla!

  VastaaPoista
 5. Tuli Arwen-viboja tosta vikasta kuvasta. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3