27. helmikuuta 2013

foodz & flowers

En ole mitenkään erityisen tunnettu ruoanlaittotaidoistani (jotka julmasti periytyivät isiltä vanhemmille sisaruksille), joten tuumasin, että nyt on työttömänä aikaa opetella. Mulle tulee positiivisen vaimomainen olo, kun asunto tuoksuu paistille ja pannukakulle ja mies tulee koulusta kotiin kukkien kanssa. Eihän nämä kuvat mitään ruokabloggaajien gurmeeasetelmia ole, eikä mitään painonvartijamurkinaa (lähinnä olen tehnyt niistä aineksista joita kaapista löytyy ja joihin on varaa) mutta olen niin innoissani saavutuksistani, että se jos mikä on jakamisen arvoista ;)




herkullinen karjalanpaisti

ja ihanat keväiset neilikat ♥

6 kommenttia:

  1. Minä tein eilen rasvattomia kaurakeksejä! Ohje löytyi puuropakkauksen kyljestä, siihen tuli vain kaurahiutaleita, vehnäjauhoja, sokeria, leivinjauhetta, kananmuna ja appelsiinimehua. Meinasin syödä itse kaikki illan aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nuo vois olla seuraava kohde! Huomaamatta tulee rasvaa syötyä leivonnaisten muodossa, etenkin kun menee vain kahteen suuhun... tai yhteen.

      Poista
  2. mä tulin eilen kotiin koulusta siihen , että poikaystävä oli tehnyt ruokaa ! se jos mikä sai hyvälle tuulelle pitkän koulupäivän jälkeen :) vastalahjaks paistoin illalla lettuja ja molemmat olivat tyytyväisiä haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ;) se on kieltämättä aina ihana yllätys, varsinkin jos keittiö on vielä kokkauksen jäljiltä siisti :D (toisin kun mun kokkailujen jälkeen)

      Poista
  3. Näyttää tosi herkulliselta.:)

    VastaaPoista
  4. Tuo keittokirja on ihan mielettömän hyvä! Tämmöinen keittiötumpelokin ymmärtää yleensä reseptit ja saa aikaseksi useammin ruokaa kuin biojätettä :)

    -Aleksandra

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3