18. helmikuuta 2013

IsaDora Bella Vita kevätmeikit + arvonta

Nam! Eräänä päivänä muutama karkkinen pastellisävyinen meikkituote kuoriutui odotetusta paketista. Sain IsaDoran maahantuojalta Berneriltä testattavaksi IsaDora BellaVita -kevätkokoelman 2013 meikkejä. Kokoelmaan kuuluu laajempi skaala erilaisia ihanuuksia, mutta sain toivoa tuotteita itse ja valitsin testiin sellaisia meikkejä, joita käytän muutenkin ja joista näin ollen minulta löytyy enemmän sanottavaa :) Olen oikein innoissani näistä syötävän ihanista kevätuutuuksista!

"Kevätkokoelma Bella Vita on saanut inspiraationsa Välimeren pienistä rannikkokaupungeista ja niiden rennon raukeasta tunnelmasta. Meikin tyyli tulee 50-luvun loppupuolelta, se on nuorekas, mutta samalla hienostunut. Kevään meikin sävyt ovat vaaleita pastellisävyjä, pinkkiä, beigeä, laventelia, mintunvihreää ja keltaista." Lisätietoa ja inspiraatiota kokoelmasta voit hankkia IsaDoran sivuilta.

IsaDora Eyeshadow Quartet - Gelato -luomiväripaletti sisältää neljä pastellisävyä: laventeli, minttu, pinkki ja keltainen. Oma suosikkini on ehdottomasti tummia silmiäni tehokkaasti avaava keltainen. Se näyttää raikkaalta sellaisenaan mustan rajauksen kanssa tai sen voi töpötellä vaaleaksi pohjasävyksi tummiin silmämeikkeihin. Keltaisesta on muutenkin tullut minulle kevään yllättäjäsuosikki. Paletista saa eri sävyjä yhdistelemällä monta kirjavaa meikkiä aikaiseksi, mutta sävyt toimivat yksinäänkin kevyenä piristeenä liikkuvalla luomella - miksei myös alarajauksina?

Eyeshadow Quartet Palet suositushinta 16,30€
(kausisävy 49 Gelato)


IsaDora Flex Tip Eyeliner -nestemäinen rajaustussi on testiin saamieni meikkien käytännöllisin tuote. Tussin kärki on joustava ja pehmeä ja pigmenttiä tulee hyvin. Joskus tussimaisten rajauskynien ongelma on värin nihkeä irtoaminen (tai sen ennen aikojaan loppuminen), mutta tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole vielä ainakaan tullut vastaan :) Tussilla saa tehtyä ohutta tai paksua jälkeä ja se menee yllättävän hyvin lähelle ripsirajaa. Nestemäinen rajaus on oman arkimeikkini kulmakivi, joten tämä tuote oli iloinen ja tarpeellinen lisäys meikkipussini vakiasukkaaksi!

Flex Tip Eyeliner suositushinta 17,05€
(sävy Carbon Black 80, joka jää valikoimaan)

IsaDora Jelly Kiss -huulipuna on puolipeittävän kiiltävän lopputuloksen jättävä geelihuulipuna kevyellä koostumuksella. Jelly Kiss sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka takaavat pehmeät ja joustavantuntuiset pusuhuulet. Lopputulos on tosiaankin kuin pehmeä kermainen huulikiilto - ilman överikiiltoa ja tahmaisuutta. Tykkään tästä punasta paljon enemmän kuin uumoilin! Sävyä huuliin tulee kevyesti, mutta kuitenkin riittävästi, eikä erillistä rajausta ole pakko käyttää.

Jelly Kiss suositushinta 14,00€
(kausisävyt Ballerina 60, Cappucino 62, Biscotti 63)

Huulet kuorrutettuna Jelly Kissilla, sävy 60 Ballerina

IsaDora Moisturizing Lip Gloss on minulle ennestään tuttu vakkarituote kirkkaana versiona ja nyt pääsin kokeilemaan purkkasävyä 29 Bubble Gum. Kokemuksesta tiedän, että sarjan kosteuttava huulikiilto on mieletön tuote kuivista huulista kärsiville. Oli se sitten jojobaöljy tai joku muu ihmeaine, mutta kiilto todella kosteuttaa, eikä pakkaannu huulten reunoihin tai tee mitään epämukavia klönttejä juoviin. Tuote on ennemminkin kuin sävyllinen kiiltävä huulivoide ja jokaisen sentin arvoinen. Sain jo monet kehut tästä kiillosta in action :)

Moisturizing Lip Gloss suositushinta 13€
(29 Bubble Gum perusvalikoiman sävy, 41 Noisette kausisävy) 


O-ou. Heikko kohta. IsaDora Wonder Nailit ovat allekirjoittaneelle varsin tuttuja kynsilakkoja. Nämä kaksi herkkupalaa kotiutuivat tyköni kausisävyissä Pistacchio (vihreä) ja Bella Vita (laventeli). Wonder Nailista voin yleisesti kertoa, että parempaa hinta-laatusuhdetta kynsilakkamarkkinoilla saa hakea. Lakka on koostumukseltaan helppo levittää, etenkin leveällä IsaDoran siveltimellä, se peittää hyvin ja kuivuu nopeasti, eikä sisällä tietenkään formaldehydiä eikä tolueenia.

Wonder Nail kynsilakka suositushinta 7,95€
(kausisävyt Macchiato, Rosette, Bella Vita ja Pistacchio) 

Tässäpä vielä koko kasvojen Bella Vita -meikki. Luomilla keltainen ja laventeli luomiväri Gelato-paletista, rajauksessa Flex Tip Eyeliner ja huulilla Jelly Kiss 60 Ballerina + sipaisu Moisturizing Lip Gloss 29 Bubble Gumia. Kynsille ensimmäisenä päätyi itse kokoelman nimikkotuote, ihana Bella Vita :)

Jaaa lopuksi seuraa jännittävä hetki blogini historiassa... Nimittäin ensimmäinen lukija-arvonta pyörähtää käyntiin nyt!  

Palkinto:

IsaDoran sponsoroima Bella Vita -meikkisetti, joka sisältää
Eyeshadow Quartet -luomiväripaletti (sävy Gelato)
Flex Tip Eyeliner -nestemäinen rajaustussi
Jelly Kiss -huulipuna (sävyvaihtoehtoina: 60 Ballerina (pinkki), 62 Cappuccino (maitokahvi) tai 63 Biscotti (nude))
Eyebrow Lifter -korostuskynä
Perfect Powder Blush -poskipuna

Arvontaan osallistuminen:

Osallistua voit vain kerran ja jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa käy ilmi seuraavat asiat:

Nimimerkkisi ja seuraamistapa. Arvonnalla on tarkoitus hemmotella lukijoita, joten osallistuaksesi sinun tulee olla Katjamaria-blogin julkinen lukija (Bloggerin, Bloglovinin, Blogilistan tms. kautta). Uudet lukijat ovat tietenkin oikein tervetulleita!
♥ Sähköpostisi, jolla otan yhteyttä voittajaan arvonnan päätyttyä.
♥ Kerro, minkä Jelly Kiss -huulipunasävyn valitsisit (60, 62, 63).
♥ Kerro, mikä on tämän kevään suosikkivärisi.

Jokainen osallistuja saa yhden arvan yllä olevilla ohjeilla :)  

Toisen arvan saat, jos jaat arvonnan blogissasi. Käytä alla olevaa arvontakuvaa (ei ole pakko näin isona käyttää, vaan voit sovittaa kuvan blogisi ulkoasuun sopivaksi) ja linkkaa tämä arvontapostaus mukaan merkintään. Mainitse jakamisesta osallistumiskommentissa merkintääsi johtavan linkin kera, niin heitän arpakoriin nimesi tuplana :)

Arvonta päättyy 28.2.2013 klo 23.59
Otan yhteyttä voittajaan heti arvonnan jälkeen. Onnea kaikille tasapuolisesti!


83 kommenttia:

 1. En yleisesti ottaen ole pastellissävyjen ystävä mutta nyt olis tässä kokoelmassa kyllä sävyt niin kohdillaan! namusia! Ja niin paljon kuin nude-huulipunista tykkäänkin, niin nyt kyllä pinkki 60 näyttää niin freesiltä että se valikoituu suosikiksi :)

  Lukijana ollaan, nimimerkillä Eve, kielletty.hedelma84@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana menossa bloggerin kautta. Huulipunasävyistä ottaisin mieluiten sävyn 60. far_dareis_mai(at) luukku.com

  Kevään väreistä olen alkanut jostain syystä miettimään lohenpunaista ja mintun vihreää "sillä silmällä". Ennen kumpikaan väri, ei ole hetkauttanut mua suuntaan tai toiseen, mutta nyt jotain kumman syystä. :)

  VastaaPoista
 3. Bloggerin kautta olen lukija ja ottaisin huulipunista sävyn 60 (Ballerina), se näyttää sun huulilla tosi kivalta :)

  Mulla on aina kaudesta riippumatta lempiväri pinkki ;D Mutta tänä keväänä myös mintunvihreä :)

  <3:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Huulipunista ottaisin ehdottomasti tuon pinkin (60)! ..joka on myös kevään lemppariväri :)


  Luen Bloglovinin kautta ja sähköposti on sannanen@live.fi

  VastaaPoista
 5. Bloggerin katta lukijana. Aiemmin piilossa ;) nyttemmin julkisesti.

  Tänä keväänä keltainen on alkanut näyttää paljon paremmalta kuin koskaan. Syksyllä sellaiset murretut okransävyt ja sinapit viehättivät ja nyt kevän on tehnyt tehtävänsä ja vaalean haaleat keltaiset alkaa kolkutella viehätyshermoon. Aiemmin en voinut kyllä sietää pastelleja, varsinkaan kellertäviä!

  Huulipunista ottaisin sävyn 60, jos onni osuu kohdalle.

  Kati (katimaisuuksia@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. Jee hyvä Katja! Oi ihana palkinto :)

  Luen Bloglovinin kautta, koska omaa blogia ei ole.

  Tämän kevään (ja ehkä viime kesän?) suosikkisävy on ehdottomasti neoniin vivahtava persikka. En pääse yli siitä miten söpö se on :) Huulilla on aina nudea, joten 63!

  Ninders (raakaperuna@gmail.com)

  VastaaPoista
 7. Luen bloggerin kautta blogiasi. Huulipunista houkuttaisi ehdottomasti eniten tuo nudesävy eli 63

  Mun kevään suosikkiväri on mintunvihreä!

  laura.lantinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Luen Bloggerin kautta (Enye) ja myös Bloglovinin kautta :)
  Mä ottaisin huulipunista tuon num. 60.
  Suosikkiväri on mulla aina keväisin vaaleansininen ja pinkki <3
  kuusisto.liisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Luen bloggerin kautta nimellä Mella / lik3itlov3it@gmail.com

  Oi miten ihana arvonta ja oot ihanasti muokkaillut tuon kuvankin! <3 Minä ottaisin huulipunista varmaankin numeron 60, ihana sävyinen. En omista huulipunia omasta takaa. Suosikkivärinäni on kulkenut aina mukana vaaleansininen. C:
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 10. Olen julkinen lukija Bloggerin kautta ja luen nimellä Sissi. S-postini on betternailday@gmail.com

  Ihana palkinto! Jos voittaisin, valitsisin sävyn nro 62. Suosikkivärini on myös tänä keväänä lila:)

  VastaaPoista
 11. Seuraan blogiasi Blogilistan kautta :-) sähköpostini on jentsie at hotmail . com

  Huulipunasävyistä 60 on ihan minun näköinen! Ja tämän kevään suosikkivärini on vaaleanpunainen ja kaikki siihenn väripiiriin kuuluvat :-)

  VastaaPoista
 12. Luen bloggerin kautta nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com.
  Huulipunista ottaisin ehdottomasti sävyn 60 ja lempparivärini keväälle on mintunvihreä.
  Mainos löytyy täältä: http://korukynsilla.blogspot.fi/p/arvonnat.html.

  VastaaPoista
 13. jee arvonta! ja vielä ihan huippu!
  luen bloggerin kautta ja nimimerkki ja nimi siis minttu :) minttu.karjalainen@gmail.com
  huulipunista sävy 63.
  suosikkiväri ei kyllä mulla näytä vaihtuvan vuodenajasta riippuen. eli on ja ollut jo pitkään valkoinen. ja laitoin mainoksen iammrsk.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Oi ihania keväisiä/kesäisiä värejä! :) Luen Bloggerin kautta nimimerkillä Emppu. Noista huulipunista ottaisin ton sävyn 60, ihana pinkki! Kevään suosikkiväri on lähes joka kevät turkoosi ja nyt myös neonpinkki ja muutenki kaikki kirkkaat neonvärit :)

  emmi12345@gmail.com

  Terkuin, Emppu

  VastaaPoista
 15. Heidi/heazzz ja lueskelen Bloggerin kautta :) 60 on ehdoton suosikkini noista punista!! Kevään suosikkivärini on ehdottomasti mintunvihreä!

  Tossa luomiväripaletissa on iiihanat sävyt!

  VastaaPoista
 16. Luen nimimerkillä eekku80 bloggerin kautta
  sähköposti eekku80@netti.fi
  sävy 60
  pinkki/fuksia

  VastaaPoista
 17. Bloggerin kautta lueskelen nimimerkillä ttiikeli. Ehdoton suosikkisävy huulipunista on tuo 60, sillä se on niin raikas, mutta ei hirveän voimakkaan näköinen. Kevään suosikkiväri on kyllä turkoosi, ihana väri silmien rajauksissa! Kyllä muutkin värikkäät ovat kivoja, ainakin tuon perusruskean rinnalla! spostini tikrumur@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Luen bloggerin kautta nimimerkillä Ine ja meilini on ine_91@msn.com (: Huulipunista lempparisävyni on tuo 60 ja kevään lempiväriä ei ainakaan vielä löydy mitään erityistä. Kaikki pastellivärit nyt vaan on ihania!

  VastaaPoista
 19. Liityin uudeksi lukijaksesi bloggerin kautta nimellä marika. Sposti: marikax@gmail.com. Huulipunista valkkaisin sävyn 60. Pinkki ja vaaleansininen nyt lempivärini kevättä ajatellen.

  VastaaPoista
 20. Luen bloggerin kautta nimellä Rose.
  Lempparisävyni huulipunista on 60. Kevään lempivärit ovat pastellit.
  rosesnails@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Olen bloggerin kautta lukija nimellä Sonja :) s-posti sonjatervonen@hotmail.com

  Noista huulipunista ehdottomasti 60, koska mulla ei ole pinkkiä huulipunaa ja aukko on täytettävä! Kevään lempiväri olisi varmaankin oranssi, keltainen tai turkoosi! :)

  VastaaPoista
 22. Seuraan bloglovinin kautta!!:)
  sposti: suvi.lahdemaki@gmail.com
  Valitsisin ton nuden eli 63

  Kevään lempparivärejä on just kaikki noi raikkaat ja hempeet pastellisävyt!

  VastaaPoista
 23. Luen bloggerin kautta nimimerkillä Marja.
  sposti marja.ra(at)hotmail.com
  Huulipunista valitsen pinkin sävyn 60
  Tämän kevään suosikkisävyni ovat petrooli ja keväisen vihreä.

  VastaaPoista
 24. Suvi, Bloggerin kautta seuraan.
  suvi.koskela[at]uta.fi
  Huulipunista ottaisin pinkin 60
  Mintunvihreä ja oranssi sytyttää tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
 25. Olen seurannut blogiasi nyt reilun vuoden ajan. Oli mukavaa löytää inspiroiva bloggaaja täältä itäisemmästä Suomesta, eikä aina "Helsinki sitä, Helsinki tätä" -meininkiä. Harmittaa, kun monesti kaikki tapahtumat ovat etelässä ja täältä syrjästä ei ihan niin vain lähdetä piipahtamaan jossain pippaloissa, olivat miten kiinnostavia tahansa. :/ Blogilistan kautta siis seikkailen aina tänne osoitteeseen. Kokeilin joskus oman blogin pitämistä, mutta ajattelin jättää sen niille jotka sen hallitsevat :D Siitä siis sähköposti: aleksandranblogi at gmail . com. Mintunvihreä on kevään suosikkisävyni, on tainnut olla jo muutaman vuoden ajan. Se on jotenkin niin hempeän kaunis ja tuo mukanaan kesän odotuksen. :) Huulipunista tuo 63 olisi itselle mieluisin sävy, vaikka tuo 60 on myös kyllä kaunis. Ehkä kuitenkin liian hempeä itselleni.

  -Aleksandra

  VastaaPoista
 26. Napsautinpa itteni nyt lukijaksi bloggerin, kun täällä kuitenkin aina vain huomaan käyväni! :) Huulipunista valitsisin jännittävän 62:n. Ja lempiväri oijoi vähän riippuu onko se vaatteessa vai paperilla, mutta olen hämmentävän kiintynyt harmahtavanviolettiin nyt.
  la_vial ät hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Seuraan blogilistan kautta, mutta laitoin lukijaksikin, kun käynhän minä blogiasi lukemassa ü

  Huulipunista parhain on 60.

  Tämän kevään suosikkivärini on violettiin taittava ultramariini.

  Jaoin arvonnan blogissani: http://pionimeri.blogspot.fi/2013/02/arvonta-katjamarian-blogissa.html

  VastaaPoista
 28. JonnaS, seuraan Bloggerin kautta.
  jonna.saaksjarvi@gmail.com

  Huulipunista valitsisin sävyn 60.

  Koralli/lohenpunainen iskee tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 29. Luen nimellä Mimosa ja s-postini on; minna_kurki@suomi24.fi.

  Sävy 63 olisi passeli :)

  Tällä hetkellä violetti ja kirkas punainen iskee todella hyvin minun tajuntaani, myös kirkas oranssi on namia :D

  VastaaPoista
 30. Pirkko
  Rakastan pastellisävyjä ihan valtavasti.
  Ihanin huulipuna näistä kolmesta on 63 mutta myös 60 on mieleeni :)
  laitampa tämän taas jakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luethan osallistumisohjeet huolella.

   Tarvitsen hyväksyttävään osallistumiskommenttiin myös seuraamistapasi, sähköpostisi ja jos jaat arvonnan niin myös linkin merkintään.

   Poista
 31. Miten olet päässyt bernerin yhteistyökumppaniksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna laitoin Bernerille sähköpostia blogiyhteistyöajatuksesta ja todettuaan blogini kohderyhmän kannalta otolliseksi olen saanut testiin muutamia tuotteita.

   Poista
 32. otsakiehkura
  60 ja 63 ok.
  Hempeitä keväisiä värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luethan osallistumisohjeet huolella.

   Tarvitsen hyväksyttävään osallistumiskommenttiin myös seuraamistapasi ja sähköpostisi.

   Poista
 33. Seuraan blogiasi blogilistan kautta nimellä Lörppä. Oon laiska kommentoija... :)

  Huulipunasuosikkini on 60 ja kevään suosikkiväri on mintunvihreä. Rakastan sitä, mutta sitä ei löydy multa muista kuin kynsilakoista. Houkuttais hankkia kevääksi mintunvhreät housut.. :)

  lauraoo-@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. ups, täällä oliki mun nimenä Laura :D jos nimellä kommentoin ni oon Lörppä.

  VastaaPoista
 35. Moikka!

  Olen uusi lukijasi Bloggerin kautta. :)

  -Jelly Kiss huulipuna sävyssä 60
  -Olen koko talven suorastaan fanittanut mintunvihreää, ja vielä keväänkin trendeistä mintunvihreä on värinä ykkönen. <3

  titta_86@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Uusi lukija ilmoittautuu mukaan :)
  Suosikkini on ehdottomasti huulipunista tuo 60 ja kevään suosikkiväri on ehdottomasti keltainen :)
  -Supu- crying_tear(at)luukku.com

  VastaaPoista
 37. Olen bloggerin kautta lukijasi! :)

  Voiko tälläiselle meikkihaukalle paremmin suunnattua arvontaa ollakaan,
  ihania tuotteita! En tiedä voiko mikään luomiväripaletti olla muuten keväisempi
  kun tuo kyseinen <3

  Huulipunista suosikkini olisi kyllä nyt tuo pinkki eli 60.
  Minun lempivärini on turkoosi ja luokittelen sen tämän keväänkin suosikkiväriksi :)

  VastaaPoista
 38. Hei! Luen blogiasi Bloggerin kautta nimimerkillä Ava.:) Huulipunista suosikkini on nudesävy 63. Himoitsen jostain syystä mintunvihreää (vaikka en muuten vihreästä välitä), ja vastauksia huvikseen selattuani huomasin sen löytyvän monen muunkin suosikeista.:3

  Väsäsin omaan blogiini vinkkipostauksen arvonnastasi, löytyy osoitteesta:
  http://always-upsidedown.blogspot.fi/2013/02/vinkki-kevaisesta-arvonnasta.html

  Niin ja sähköposti on joota94@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. luen nimellä pex (blogger). 60 suosikki. kevään värit vihreä ja keltainen.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Luen bloggerin kautta nimimerkillä maruska
  pinkin sävyn 60
  Tämän kevään suosikkisävyni ovat turkoosi ja pinkki.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. bloggerin kautta luen nimim. emma ja sävy 60 huulipunista:) suosikkivärit on kaikki pastellit!
  emma.pykalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 42. ♥ Bloggerin kautta seuraan blogiasi nimellä Nina Elisabet. :)
  ♥ purppuraruusu@gmail.com
  ♥ Oon etsinyt kevyttä nuden sävyistä huulipunaa ja tuo Jelly Kiss -huulipunasävy 63 näyttäisi olevan aika passeli.
  ♥ Yleensä en ole pastellisävyjen ystävä ja pyrin kiertämään ne kaukaa, mutta tuossa paletissa oleva pinkki sattui silmään. :D

  VastaaPoista
 43. Olen uusi lukija Bloggerin kautta nimellä Yue.
  hanna-soini(ät)hotmail.com
  Valitsisin pinkin huulipunan eli numeron 60.
  Tämän kevään lempiväriä on vähän vaikea vielä sanoa, koska mun mielestä mennään yhä talvessa. Näillä näkymin se taitaa kuitenkin olla pinkki. Keväisin tekee kyllä mieli käyttää kaikenlaisia pastellisia, raikkaita ja iloisia värejä.

  VastaaPoista
 44. Luen bloggerin kautta, lukijanimellä Eevu.
  Sähköposti: eevu@hotmail.fi
  Huulipunan väriksi ottaisin 63:sen, koska se on minun tämän kevään suosikki väri :)

  VastaaPoista
 45. Seuraan Bloggerin kautta nimimerkillä anniina.
  anniinankynnet@hotmail.com
  Huulipunan sävyksi ottaisin ton 60 pinkin, ihana!
  Kevään lempisävyt on pastelleja:) En kyllä yhtään osaa sanoo mikä ois lempiväri, mut ainakin lakoissa oon just etsimässä täydellistä mintunvihreetä ja tommosta laventelia:)

  VastaaPoista
 46. Bloggerin kautta lukijana nimellä Annie.
  Sähköposti: polishthis@gmail.com
  Huulipunista valitsisin tuon 60, todella herkullinen pinkki!
  Tänä vuonna mintunvihreä on tuntunut taas jotenkin erityisen huokuttelevalta, mutta ikuinen suosikkikevätväri on myös lila. :)

  VastaaPoista
 47. Heei, uusi lukija olen blogilistan kautta (mahtava blogi sulla <3)Huulipunista ihanin on ehkä toi 60, ainaki sun huulilla näyttää kivalta! Kevään lempiväri hmm, keltainen toimii aina. :-)

  Ainiin sähköposti exxu-4(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Uutena lukija bloggerin kautta. Huulipunista mieluisin sävy 60. idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Osallistun, luen nimellä Ellu ja sposti on kanerva_89@hotmail.com

  Huulipunista kivoin olisi ehkä sävy 60. Kevään lempiväri mulla on yleensä jostain syystä joka kevät sama; kirkkaan turkoosi ja vähän myös oranssi. :)

  VastaaPoista
 50. Luen nimimerkillä Niniane bloggerin kautta.
  charmedtaisan at hotmail.com
  Sävy 63 osi ehkä käytännöllisin noista huulipunista.
  Tykkään pajon kaikista pastellisävyistä (keväällä ja muutenkin), eniten ehkä lilasta tai vaaleanpunaisesta. :)

  VastaaPoista
 51. Luen blogiasi nimimerkillä M, ja lukija olen Bloggerin kautta. Jos onni minua suosisi, ottaisin mielelläni huulipunan sävyssä 60. Aivan ihana arvonta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mitenköhän ei osoite tähän tullut..? Se oli armai86(miuku)hotmail.com

   Poista
 52. Aivan ihana kokoelma! ♥ Osallistun nm. pieni tulitikkutyttö ja sposti mankipeipi@hotmail.com. Huulipunista eniten viehettää sävy nro. 60 :)

  VastaaPoista
 53. Osallistun nimellä Catti ja sposti cattibrie78(miuku)yahoo.com, seuraan bloglovinin kautta. Aika uusi lukija olen.
  Huulipunista ottaisin maitokahvin 62, vaan koska tuommoinen pinkki multa löytyy jo!
  Tän kevään suosikkiväri on varmaankin mintunvihreä, se on niin raikas ja ihana!

  VastaaPoista
 54. Luen bloggerin kautta nimellä SusB ja sähköpostini on suszu_91@hotmail.com

  Huulipunista lempparini on sävy 60 ja kevään suosikkiväri v.sininen :)

  VastaaPoista
 55. Bloggerin kautta luen nimellä Petta. Yhteyden muhun saa osotteesta petrakristina.arteli@gmail.com

  Huulipunista ottaisin sävyn 62, koska ruskeat sopii omaan naamaan paremmin kuin v.punaiset..
  Ja mun jokaisen kevään must värejä on oikeastaan kaikki pastellisävyt varsinkin mintun vihreä ja sellainen pastelli liila.. <3

  VastaaPoista
 56. Lukija bloggerin kautta nimellä Jasmin ja s-posti jassu97@msn.com

  Valitsisin sävyn 60. ja kevään suosikkiväri nuden vaaleanpunainen, khakin vihreä ja muutenkin kaikki pastellisävyt.

  VastaaPoista
 57. Luen Bloggerin kautta nimellä Lumisade, emailini on lumikide@luukku.com

  Lempparini on sävy 60 ja kevään suosikkiväri keltaisen eri sävyt.

  VastaaPoista
 58. Ilmeisesti mun edelliset osallistumiset ei tullut? :) poistan jos tulikin, mut ainakaan mobiililla ei näy. Mutta asiaan;)

  Oooi aivan mahtava blogi sulla! Oon jo pitkään lukenu sun blogia puhelimella, mutta nyt vasta liityin:) ja siis bloggerin kautta. Nimimerkki Neaasd.

  Mun lempisävy huulipunista on 60 koska multa puuttuu vaaleanpunainen huulikiilto- ja puna. Kevään lempivärejä ovat ehdottomasti kaikki pastellivärit, eniten iskee minttu. Pastellit ovat jotenkin niin ihanan raikkaita ja juurikin keväisiä.

  neaasd1@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näytä tulleen kahteen kertaan :) ilmeisesti kännykällä osallistumisessa on muillakin ollut vähän häiriöitä. Hyvä kun sait osallistumisen läpi!

   Poista
 59. Osallistun, olen uusi lukija :) Eksyin sattumalta tänne ja ehdottomasti olisin liittynyt lukijaksi ilman arvontaakin, sun blogi on tosi ihana.

  Mun lempparisävy on tuo 60, ihanan keväinen :) Ja kevään lempiväri on ehdottomasti minttu!

  rjniem@utu.fi

  VastaaPoista
 60. Luulin jo osallistuneeni, mutta ehkä en sittenkään ehtinyt edellisellä kerralla, kun selasin puhelimella tätä blogia. Tuo palkinto olisi aivan upea!
  Luen blogia Blogilistan ja nyt myös Bloggerin kautta lukijana. Huulipunasävyistä 60 näyttää kaikkein kivoimmalta ja retrohenkiseltä. :) Kevään lempivärini on koralli/oranssi! :) Mintunvihreä on myös tosi kiva väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vielä sähköpostiosoitteeni siltä varalta, että onni potkaisisi kerrankin :D : 3lenanblog1(at)gmail.com

   Poista
 61. Luen nimellä Johanna P ja sähköposti; jope0009@eduouka.fi

  Mainostan arvontaa; http://jonskunlife.blogspot.fi/p/arvontija.html

  Kevään lempisävy on ehkä joku hennon pinkki (: ja otan huulipunan sävynä 60

  VastaaPoista
 62. Löysin sun blogisi just ja tykästyin heti! Liityin Blogger-lukijaksesi. Ehdottomasti siis osallistun arvontaankin. :)

  Huulipunista kivoin olisi sävy 60. Tänä keväänä himottaa eniten mintunvihreä.

  millamainenblogi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Olen julkinen lukija bloggerin kautta nimellä Kati
  Huulipunista lemppari on sävy 60 :)
  Ja tämän kevään lempiväri on varmaan mintunvihreä tai vaalean sininen:)

  kati.rinkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Luen blogia blogilistan kautta.
  Huulipunista sävy nro 60 sopisi hyvin kevääseen ja meikkipussiini. Tämän kevään ehdoton lempivärini on mintunvihreä.

  tyttixx@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Niin ihania sävyjä meikkisetissä että eihän tähän arvontaan voi olla osallistumatta! Mun lempiväri on jo pitkään ollut lila :-) Tykkään sun blogista tosi paljon, tämä on sellainen raikas hyvän mielen blogi, tulee aina hyvälle tuulelle tätä lukiessa :-) olen lukijana bloggerin kautta. Mua miellyttäisi noista huulipunista tällä hetkellä eniten tuo nude eli 63.

  mm.paakkonen ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 66. Ihana arvonta!

  Olen julkinen lukija bloggerin kautta ja jos voitan otan huulipuna sävyn 60(Ballerina), se näyttää tosi kivan väriseltä!

  Minun tämän kevään ja kesän lemppariväri on persikkaisen oranssi ;D Olen alkanut pitää yhä enemmän persikan värisiä vaatteita :D

  Sähköposti: norppari00@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Hei, olen julkinen lukija Bloggerin kautta. Jos arpa osuu kohdalle valitsen huulipunan 60. Lempiväri näin keväällä on lila. Sähköposti jaanails64@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Luen Bloggerin kautta ja lempivärini täksi kevääksi taitaa kallistua lilan/violetin puoleen :)
  Mikäli onni suosii, ottaisin huulipunan nro 60.
  anu.ahapainen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 69. Luen Sharleen nimellä Bloggerin kautta.
  Huulipunan sävy 60 miellyttää.
  Vaaleanvihreä on ihana keväinen väri. <3
  juliamillennium@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Ballerina on kivan hempeä :) en ole käyttänyt huulipunaa vuosiin, joten se olisi ainoa sävy jonka uskaltaisin laittaa huuliini. Ja se myös muistuttaa minua hieman ensimmäisestä huulipunastani, jonka oikeastaan nappasin joskus äidiltäni hieman salaa ;) Kevään lempparivärejä ovat olleet keltainen ja mintunvihreä. Plus uusi käsite "homeenvihreä" on jännä, uutta oppii kun lukee sisustuslehtiä :D Bloggerin kautta luen juttujasi :) teddypenikka@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Blogiasi seuraan blogilistan kautta! Huulipunasävyksi valitsisin nuden 63 :) kevään lempiväri on ehdottomasti koralli, kesä ja kevät jo vähän mielessä... ;)

  jullemoi3@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Jelly Kiss sävy numero 60 tietenkin! :) Tämän kevään suosikkivärini on semmoinen kirkas siniturkoosi. Luen Bloggerin kautta nimellä Leilailii ja s-posti on laura.riikonen@wippies.fi Hieno palkinto!

  VastaaPoista
 73. Uusi lukijasi blogilistan kautta esittäytyy. Luen nimellä leben ja facebookin kautta blogisi löysin. :)

  Huulipuna nro 63 olisi luonnollisesti valintani koska nude on lähellä sydäntäni. Suosikki värini on musta, mutta näin keväällä minttu piristää mukavasti pieninä detaljeina.

  Jos onnetar suosii niin meikki_monsteri @ luukku.com....

  Mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
 74. Seuraan Bloggerin kautta :) Huulipunista ottaisin numeron 63 ja kevään ehdoton lemppariväri on vaaleenvihree!:)

  ella-@windowslive.com

  VastaaPoista
 75. Bloggerin kautta seuraan blogiasi. Huulipunanro 62. Suosikkivärini on oranssi ja sehän on kuulemma tämän kevään muotiväri

  VastaaPoista
 76. Blogilistan kautta seuraan.Huulipunassa lempisävy nro.63 vois olla kiva,en omista lainkaan nudesävyä.Tämän kevään suosikkiväri mintunvihreä on kiva,mutta valkoinen väri on minun juttu :)
  -kaisa
  k.myllykoski@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta, suosikkihuulipunani on nude eli nro 63 ja kevään suosikkivärini on ehdottomasti neon oranssi! <3

  jonna92@jippii.fi

  toivottavasti kerkesin vielä arvontaan, vaikka tiukoille menikin ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3