26. tammikuuta 2013

vihreää kultaa - Color Club Ho-Ho-Holly

Ei ehkä ilmeisin valinta tammikuisen pakkaspäivän lakaksi, mutta haluan swatchata mahdollsimman pian testaamattomat lakkani. Color Club - Ho-Ho-Hollyn Winter Affair Holiday 2012 -kokoelmasta sain vaihdossa kynsiharrastijen miitissä. HHH:n eri sävyjen ilmentymiä on hankala määritellä, kuten useiden monivivahteisten lakkasävyjen, mutta ensituntumalta lakassa on tuollainen metsänvihreä pohja kultaisella shimmer/hololla. Tämä on niiin ilmeisen joulunvihreä lakka, että toivottavasti on vielä elossa ensi jouluna :D

HHH levittyy hyvin ja peittää muistaakseni jo kahdella kerroksella. Kolmaskaan ei haittaa. Color Club ja Zoya taitavat olla mun tämän hetken suosikkilakkamerkkejä. Oon huomannut, että laadukkaammilla lakoilla kynsien työstäminen on paaaljon mieluisampaa (ja tämä tieto yllätti kenet?).


Jäi tuo siveltely näköjään vähän puolitiehen kun kynsinauhan ja lakan välissä ammottaa tollanen kolo... Olin muuten taas jännän äärellä, kun poistin näitä lakkoja. Kultainen holo jäi kynsille, kun vihreä lähti vanulapun mukana. Oisko tuo kultahile jotenkin painavampaa ja kynsillä valunut alimmaiseksi? Evt.

Tänään onkin sitten ihan erilaiset kynnet, jotka onnistui kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni mainiosti. Niihin palaamme myöhemmin ;) Tää läks nyt uimaan ja oon toivottavasti saamatta tällä kertaa hervottomia nyrkki silmään -rinkuloita naamaani uimarilleistä.Vaikka onhan ne pandatkin söpöjä.

7 kommenttia:

  1. Heissan!Ei nyt liity kynsiin mutta..Löysin vastikään blogiisi kun haeskelin otsatukka malleja.Leikkautin tällä vkolla samanlaisen otsiksen kuin sinulla ja en saa sitä oikein pysymään kurissa..Ongelma on lähinnä otsiksen latvoissa kun pienet haituvat nousevat ylöspäin,enkä saa otsista laskeutumaan nätisti ja latteasti kuten sinulla.Joten,voisitko kertoa miten laitat otsiksesi pesun jälkeen jotta pysyy noin sileänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Voin ihan alkajaisiksi lohduttaa, että ei se otsis kyllä täälläkään päässä aina pysy kovin siististi alhaalla :) Mutta sellasen huomion olen tehnyt, että kun kampaan otsiksen märkänä, se taipuu herkemmin ulospäin ja ne haivenet töröttää tökerösti ylös. Jos annan kuivua ilman kampausta, niin se pysyy paremmin pyöreänmallisena, sisäänpäin taipuneena. Tässä tietysti vaikuttaa oma hiuslaatu. Mulla hius taipuu luonnostaan enemmän sisäänpäin. Ja toinen minkä uskoisin vaikuttavan on shampoo. Jos käyttää tuuheuttavia/liian peseviä, voi otsis töhöttää ylöspäin vasten painovoimaa. Mulla on yleensä kosteuttavia hiustuotteita, jotka latistaa sen verran karheaa ja temppuilevaa hiusta, että pysyy kyllä latteana, vaikkei haluais :D Sitten vielä; mulle leikattiin otsis vähän kerroksittain, siis alimmaisista hiuksista ensin, kohti hiuksen pintaa. Ei siis kerralla napsattu hiuksia poikki edestä. En tiiä vaikuttaako se...

      Tököttejäkin otikseen saa laittaa. Itse käytän kuivashampoota muotoiluun. Se antaa tosi hyvän mattapinnan ja tuen hiukselle tekemättä siitä luonnottomannäköistä ja otsis rasvoittuukin paljon hitaammin sen avulla. Ja päälle aina voimakaspitoista lakkaa, joka ei klönttää (mulla on Tigin Hard Head).

      Parhaiten saan otsiksen pysymään aisoissa kevyllä shampoopesulla, kevyellä pyyhekuivauksella taputtelemalla (ei pörrötystä tai hankausta), muotoonasettelu/taputtelu aloilleen ja sitten föönaus ylhäältäpäin ja samalla haron sitä muotoonsa. Lopuksi jos tarvitsee niin kampailen läpi ja laitan ehkä kuivashampoota tueksi ja lakkaa päälle :)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä!Mulle kampaaja nimenomaan sanoi että pitää heti märkänä kuivata alaspäin ja näin olen tehnyt.HIustenkuivaajaa en edes omista :( mutta olen kiireaamuisin nyt tuollaisella isolla lämpöharjalla sitä sutinut.Nyt minua häiritsee kun otsis "rakoilee" ja otsa näkyy alta.Hiukset leikattiin aika paksusti ja hiusta minulla kyllä riittää joten todennäköisin syy on siis laittajassa itsessään..

      Poista
  2. Oi miten kivan näköstä!:-) Oon kovin ihastunut hohtaviin ja glitterisiin lakkoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin oon alkanut lämmetä tämäntyylisille lakoille :) Ainoo vaan, että on tosiaan melko jouluinen väri tämä..

      Poista
  3. Tosi ihanan värinen ja hohteleva lakka! Mulla on kanssa peri lakkaa tuollaisia, että väri lähtee eka ja sitten holo/shimmer. Oon päätynyt siihen, että liukeneva lähtee eka ja sitten vasta kiinteä :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3