4. tammikuuta 2013

haluatko sponsoriksi kynsibloggaajien miittiin?

Ensimmäinen kynsiharrastajien miitti saapuu Itä-Suomeen. 11 kynsiharrastajaa kokoontuu 12.1. Joensuuhun ihailemaan kynsilakkojen ja koristelutarvikkeiden ihmeellistä kirjoa, jakamaan ideoita ja inspiraatiota, keskustelemaan yhteisestä harrastuksesta, herkuttelemaan ja viettämään iltaa yhdessä. Maltan tuskin odottaa tätä ensimmäistä paikallista kynsi-intoilijoiden kohtaamista!

Olemme järjestäneet miitin tähän asti omin voimin, mutta uskallamme salaa haaveilla myös kynsi- tai kauneusalan sponsoreista. Mukana on jo yksi Suomessa tunnettu kynsiaiheista verkkokauppaa pitävä yritys, mutta tilaa toki on muillekin sponsoreille.

Blogin omistavat tulevat taatusti tekemään juttuja miitistä ja nostamme niitä merkkejä ja yrityksiä esiin, jotka haluavat osallistua tavalla tai toisella tapaamiseen. Eritoten paikalliset (Joensuu, Itä-Suomi) yritykset - tässä on yksi tilaisuus saada näkyvyyttä ja mahdollisesti uusia asiakkaita :)

Kauneusalan brändit, merkit, maahantuojat, yrittäjät, verkkokaupat - mikäli kiinnostuitte niin ottakaa meihin yhteyttä:

Katja katjamarian@gmail.com tai  
Minna minna_kurki@suomi24.fi (TalkAndBake-blogista)

Kuva: Weheartit

4 kommenttia:

  1. Pakko sanoa vaan, että mahtavaa! Hienoa, että joku jaksaa järjestää miittiä tänne Itä-Suomeenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Miitti lähti kasaantumaan Facebookin Savo-Karjala alueen kynsiharrastajat ryhmästä. Jospa tämän susirajankin mittitoiminta lähtisi tästä vähän elpymään :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3