14. tammikuuta 2013

kynsiharrastajien miitti | osa 2

Tässä käyn läpi saalista, joka lauantaisesta tapaamisesta minulle päätyi. Olen tavattoman iloinen, miten meitä lähdettiinkään sponssaamaan eri yritysten toimesta. Itse pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa Zoyan huippulaatuisia lakkoja, sekä Suomen Rakennekynsitarvikkeen valmistamia Universal Nailsin lakkasävyjä, jotka niin ikään yllättivät laadullaan. Emme varsinaisesti tehneet mitään sopimusta, että kirjoitamme sponsoreista tietyn verran juttuja, mutta minä ainakin haluan hehkuttaa kaikkia niin mielettömästä mukaan lähtemisestä :)

Kuten ensimmäisessä miittipostauksessa kerroin, kaikkien goodie bagista löytyi kolme satunnaista Zoyan lakkasävyä. En ymmärrä miten minulla kävi niin hyvä tuuri lakkojen kanssa, kun edellisenä iltana olin salaa toivonut, että kunpa mulle osuisi joku kiva violetti tai pinkki lakka... sain sitten ainoastaan violetteja ja pinkkejä! :D

Zoya - Lara, Zoya - Rory, Zoya - Aurora, Zoya - Suri, Universal Nails - 90
Kolme ensimmäistä Zoyan lakkaa sain goodie bagista: 
pinkki creme Zoya - Lara, 
vaalean pinkki helmiäinen Zoya - Rory  
ja luumunsävyinen microglitterinen Zoya - Aurora.

Arvonnassa minulle kolahti tummanvioletti lakka Zoya - Suri sekä
Universal Nails - 90 kultaglitterpläjäys.

Laveran lähettämät goodie bag -yllätykset olivat kaikille samat (ja näin vältyttiin kissatappeluilta): Silmänympärysgeeli Wild Rose Eyegel, kaksi käsivoidetta Body Spa Orange Feeling ja Basis Sensitive, sekä neljä kosteusvoidetesteriä eri ihotyypeille. Korkkasin jo tuon sinisävyisen Basis Sensitive -käsivoiteen ja tämä vaikuttaa ihanan pehmittävältä iholla. Voide sisältää mantelia ja sheavoita (shea oon lempparini rasvoissa ♥). Tuoksu on jännän yrttinen, jotenkin tosi luonnonkosmetiikkamainen. Silmänympärysvoide pääsee Dermosilin loppumisen jälkeen testiin.

Mimax lähetti Apipilan leimauslaattoja, joita on viittä erilaista. Minulle osui tämä kukkalaatta, jossa tosiaan noita kukkasia riittää pienestä hervottoman kokoiseen. En omista yhtään toimivaa leimauslakkaa, joten en ole päässyt vielä testaamaan laattaa kuin tavallisissa lakoilla.

Kirppissaaliini on hillitty, mutta tarpeellinen. Sain vaihdossa vihreänkultaisen Color Club - Ho-Ho-Hollyn, joka on Winter Affair 2012 -kokoelmasta, sekä viininpunaisen Kiko - 254 -lakan, joka on ensimmäinen Kikon lakkani. Lisäksi ostin kaksi kynsiviilaa kolme vuotta vanhan viilani tilalle ja kolme glitteripurkkia, joita niin ikään en omistanut aiemmin yhtäkään.

Loppuun vielä pikaiset testaukset lakoista kynsikiekolle, jotka Mimosa meille kokeiluja varten lahjoitti. Nämä ovat valitettavasti semisti ylivalottuneita salamakuvia, joten täysin oikeita sävyvivahteita tässä ei näy, mutta enköhän minä oikeatkin swatchit saa pian aikaiseksi. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta.


10 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja ja tuotteita sait =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulle kyllä sattui nuo lakat just eikä melkein minun makuun :) Vaan jäi silti haaveiluttaa moni ihana sävy!

      Poista
  2. Lavera on tietääkseni luonnonkosmetiikkasarja, joten tuotteiden kuuluukin tuoksua sellaiselle, noh, luonnonkosmetiikalle :D Kivoja juttuja ootte saaneet, noi Zoyat on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän se on ja hyvä niin. Minua kiinnostaa luonnonkosmetiikkatuotteet ja niiden tehoaineet, mutta tosiaan tuoksu yleensä on voimakkaasti luomuinen :D

      Poista
  3. Oi,nuo Kikot on kyllä ihan loistavia,vaikkakin käsittääkseni harvinaisia Suomessa.Itse olen niitä aina hamstrannut Italiasta kun olen siellä käynyt ja mulla taitaakin niitä olla suunnilleen 20 pulloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sultahan löytyy hyvä kokoelma :D Olen jonkun verran blogeissa törmännyt Kikoon, mutta en tosiaan missään liikkeessä tai verkkokaupassa. Sävykin on mieleeni, ei ollenkaan huono vaihtokauppa :)

      Poista
  4. Sulla kävi kyllä tuuri noiden Zoya-lakkojen kanssa, tosi kivoja värejä! :) Ja nimetkin on ihan mahtavia, Gilmoren tyttöjen fanina toi Rory miellyttää, mutta Aurora on etenkin pullossa tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo minäkin ihastelin Zoyan esitteestä noita nimiä. On aina parhautta jos valmistajat viitsivät nimetä lakkansa, heti tulee parempi mielikuva ja muistijälki lakasta :)

      Poista
  5. Oi että toi Aurora on nätti! Ja noi muutkin Zoyat, joita sait, on kyllä aika herkullisen värisiä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain :) Aurora on näistä kyllä lemppari... Pitääkin tutustua Zoyan kokoelmiin, että tietää mistä kokoelmasta mitäkin omistaa.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3