5. tammikuuta 2013

karkkikaviaari

Kokeilin ensimmäistä kertaa nk. kaviaarikynsiä, jonka Ciaté alunperin lanseerasi. Sittemmin Ciatén "aitoja" kaviaareja on nähnyt pilvin pimein harrastajien blogeissa (esim. Saara Sarvaan kaviaaritestaus), yhtä paljon kuin omiakin versioita (kuten vaikkapa Diamond Nails -blogissa). Käytännössä kaviaarimanikyyri on märän lakan päälle ripoteltuja mikrohelmiä, eikä sillä mielestäni ole väliä minkä merkkisiä tuotteita käyttää, kunhan helmet ovat tarpeeksi pikkuruisia.



Minulla on ollut tapana tutkia vähän kauempaa kaikkia kynsimaailman trendejä (joskin graffitilakkoihin sorruin heti) ja samoin kävi kaviaarin kanssa. Turhan epäkäytännöllistä ja vähän kyseenalaisen näköistä. Joku siinä kuitenkin sitten kiehtoo aina kun pääsee tekemään itse, kokeilemaan uutta ja luomaan uniikkia jälkeä (ja sotkua yleensä). Arvontapalkinto sitten viimein mahdollisti sen; omat mikrohelmet kotiutuivat joulun jälkeen. Eilen korkkasin vaaleanpunaisen helmipurkin ja dippasin kynteni poukkoileviin helmiin.

OPI Did it on 'em, OPI Pink Friday (+ mikrohelmet), OPI Thats hot! pink, OPI Fly


Miltä se sitten tuntui? Oliko jännää? Pysyikö helmet?
Tuntui ihan kivalta, kynnet näyttivät söpöiltä ja helmet pysyivät kuin rutto :D Käytin pohjalla OPIn minilakkaa sävyssä Pink Friday. Ja kyllä pysyi. Sain lopuksi kaapia helmet irti kynnestä kun lakan vaihto koitti. Tavallaan tää on kyllä hauskaa puuhaa, mutta toisaalta en tiedä ovatko hieman satunnaisesti tarttuneet pikkuhelmet kynnessä niin upeannäköisiä kuin sen suosio antaisi ymmärtää... Vaan sellaista se muoti taitaa olla.

Over and out.
Veikeää viikonloppua!

Ps. Samettijauheeseen en haksahda! ;)

3 kommenttia:

  1. Oi, näyttää aivan englanninlakritseilta! :)

    Ihanan värikästä, tuli hyvä ja iloinen mieli! :)

    VastaaPoista
  2. Voiii miten söpöt kynnet! :3 Tykkään noista väreistä ja myöskin noista kaviaarihelmistä :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3