23. helmikuuta 2012

ihanat IsaDorat

Arpaonni suosi minua Pumpulipupun synttäriarvonnassa ja Anna lähetti minulle ihanan palkinnon, joka sisälsi IsaDora Eye Shadow Trio 85 Purple Vain -luomiväritrion, sekä IsaDora Wonder Nail kynsilakan sävyssä 615 Bardot Pink. Suurkiitos Pumpulipupulle!


Bardot Pink -lakka

Pari päivää sitten olin kehuskellut ainoan IsaDora-lakkani laatua ja ihmetellyt, että miksei mulla ole näitä enempää. Väri kestää, lakka on helppo levittää ja koostumus on juuri sopiva ja pigmenttinen. Bardot Pinkiin ihastuin oitis. Sävy on täydellinen vaaleanpunainen keväälle. Se on herkän vaalea ja kynsillä jotenkin viimeistellyn ja elegantin tuntuinen valinta. Lakasta en valitettavasti nyt tarjoa kuvaa kynsillä, koska laitoin sitä testimielessä vain yhden kerroksen, mutta tuo kerros on kestänyt hyvänä muutaman päivän. Tänään ensimmäiset lohkeilut on havaittavissa, mutta lakka kyllä täytti kaikki odotukset ja toiveet täysin.


Lakasta löytyy toki kuvia muiden kynsillä, esim. Colourize me-blogista.

Tästä johtuen himoitsen lisäksi IsaDoran kevätkokoelman (johon Bardot Pink kävisi kuin nakutettu) kahta sävyä: Marzipan ja Icy Lilacs.
 Purple Vain - trio

Sitten luomiväritrioon. Värit ovat makuuni juuri passelit lilat, aika perinteiset. Minulle mielestäni sopivat enemmän tällaiset lämpimään luumuun taittavat violetit kuin kylmän siniset lilat. Ilman pohjustajaa väriä ei tartu, mutta ehkäpä pohjustajan tuleekin kuulua jokaisen meikkaajan vakiovarusteisiin.


1 ilman pohjustajaa
2 pohjustajan kanssa

Seuraavat meikkikuvat eivät ole mitään auvoista katseltavaa, koska sävyjä oli tosi hankala vangita kameralle; se on violetin luomivärin perusongelma. Lämmin lila sulautuu ihoni sävyihin jotenkin niin hyvin, etten ikinä saa siitä näyttävää meikkikuvaa aikaiseksi. Luonnossa tummin sävy kuitenkin luo sellaista dramaattisuutta, etten käyttäisi sitä arkimeikissä. Kuvissa tökkii myös se, että Sensai 38°C ripsiväri elelee viimeisiä hetkiään ja jättää kuivahtaneita paakkuja ja haivenia sinne tänne ripsiä. Tekoripset olisivat tuoneet näyttävyyttä, mutta ripsiliima on kadonnut/loppunut ja niin edelleen.

Kaikkiaan, paletti on minusta perushyvä ja käytännöllisen kokoinen ja siitä saa varmasti tämän perinteisen kolmisävymeikin lisäksi paljon muuta kivaa luotua. Ison plussan paletti saa sen ulkonäöstä. Ulkonevat pallonapit ovat minusta houkuttelevia, jonka lisäksi paletin alakannessa on pieni peili ja sen ulkoasu on kokonaisuudessan hyvin sievä.

1 kommentti:

  1. Kiva kun tykkäsit palkinnosta! Ihania kuvia! :)

    Pohjustuksen tuo IsaDoran Purple Vain näköjään todellakin vaatii. Nuo triot eivät ole aivan IsaDoran parhaimmistoa, mutta toimivat kuitenkin ok. Hyvin sopii sulle tuo violetti silmämeikki!

    Ihanaa kevättä sulle!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3