28. helmikuuta 2012

10 asukokonaisuutta

Kymmenen erilaista asua inspiraatioksi tai suunnitteluavuksi (itselleni ainakin), jotka kokosin 24 vaatteen haavegarderobini pohjalta. Summer adventures, here I come!

Lisäilin vähän asusteita joukkoon H&M:n nettivalikoimasta (paitsi Haglöfsin rinkka), mutta ne eivät oikeastaan ole pakollisia. Itseasiassa olen aika mukavuudenhaluinen ja yksinkertainen, ja usein vyö riittää asusteekseni... Mutta tämä oli vallan kivaa ja kokonaisuuksia saisi lisää vaikka kenkiä tai toppia vaihtamalla moniin tilanteisiin. Pakko tästä kyllä on joku "projekti luottovaatekaappi" kehitellä. Is anyone with me?

Oliko joukossa yhtään nappaavaa yhdistelmää? Löytyykö kenenkään vaatekaapista sellaista satoa, että niitä voi huoletta miksailla keskenään? 

5 kommenttia:

 1. se on jännä et jos hetken miettii niin miten monta komboa voikaan saada pikkumuutoksilla, silti sisälläni asuu se "lisää, lisää" tyttö, ainakin mekkojen osalta :D elin liian monta vuotta ilman niitä, syytän sitä! työvaatteet on vaan aina jotenkin tylsiä, niitä pitäisi oppia piristämään jotenkin. käytännöllisyys vaan voittaa sielläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. Miulla varmaan se perusongelma vaateostojen kanssa, etten ikinä ajattele, miten voisin yhdistää sen tai voinko. Jos on hieno paita sellaisenaan niin eihän sitä nyt rueta miettimään, mihin se käy :D ja yllättäen jää käyttämättä. Käytännöllisyys vaikuttaa kyllä eniten siihen mitä kaapista kiskoo niskaan. Täällä korvessa ei vaan pikkushortseissa ja korkkareissa kipitetäkään metroon :D

   Poista
 2. Pitäs itekin panostaa yhisteltävään värimaailmaan. Mulla on ollu projektina hankkia lisää väriä vaatekaapin sisältöön, kun tähän mennessä oon menny jotenkin synkällä linjalla, mutta sitten kun törmään kaupassa kivan väriseen juttuun, en välttämättä tuu ajatelleeks, että eihän tää käy mun muiden vaatteiden kanssa. Jotain ajatusta tähän touhuun pitäs saada. Vois koittaa tehä vastaavan kuin tää.

  Rock chillin, chick rollin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuttuja tuntemuksia. Mulla on muutenkin vaikeuksia nähdä itseni kokonaisuutena: pitäis miettiä kengät, vyöt, laukut ja kaikki, vaan kiinnitän yleensä vaan huomiota siihen miltä kasvot näyttää jotain yläosaa vasten. Sen perusteella ostan jotain ja eihän se tosiaan käy minkään muun kuin naaman kanssa ja sekin oli sovituskoppivalaistuksen luoma illuusio.

   Toi kollaasi kyllä auttaa hahmottamaan oman vaatekaapin vahvuuksia ja heikkouksia. Eikä joskus haittais jos hankkis jonkun harkiten suunnitellun asukokonaisuuden kerralla.

   Poista
  2. Heehe, tajusit miun niin hienosti oivalletun sanaleikin :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3