29. heinäkuuta 2010

Pariisiin!

Tällä hetkellä olen lentokoneessa matkalla Ranskan maahan ja heitän linjoille pikaisen merkinnän ajastimella. Kirjoitan tätä illalla hirveässä päänsäryssä, univajeessa ja tosi friikissä mielentilassa :D Pakkaus on vähän kesken, mutta sopivasti valmis. Aamulla lastaan aamutoimien jälkeiset kamat ja eväät käsilaukkuun. Pikkuisen jännittää, muttei hirveästi. En ole vielä tajunnut, että reissaamme jo huomenna.

Matkaan meitä lähtee kolmen hengen tyttökopla ja suunnittelimme hieman etukäteen reissun kulkua... Olemme kulttuurinjanoisia ja uskomme, ettei Pariisin sydämessä siltä voi välttyä. Haluamme eritoten koluta second hand - ja vintageliikkeitä, pikiniköidä puistoissa, herkutella hyvällä ruualla & leivoksilla, ihastella maisemia, nähdä paikallista elämää ja hurjastella Disneylandissa... :) Saa nähdä kuinka suunnitelmat muuttuvat paikan päällä.

Täten toivotan siunausta matkallemme. Au revoir! (Ja arvatkaa vaan osaanko ääntää yhtään ranskankielistä sanaa oikein. En. Syön sitten suosiolla varmaan jotain mäkkisafkaa.)

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita <3