2. heinäkuuta 2010

wnb-marmorikynnet

Hohoho, ei tätä kehtaa edes manikyyriksi kutsua, mutta tulipahan kokeiltua vesimarmorointia näin ensimmäistä ja luultavasti viimeistä kertaa, mikäli järjissäni pysyn. Touhu on äärettömän sotkuista, hermoja raastavaa, pikkutarkkaa, myrkkyhöyryllistä ja ah, niin palkitsevaa. Ja himpun verran hauskaa.

Kynsien vesimarmorointi menee jotakuinkin näin:
1. Ota pieni vesiastia ja tiputtele sinne lakkapisaroita päällekäin. Tulee "vuosirenkaita".
2. Piirrä hammastikulla/neulalla hienoja kiemuroita, esim. kuvion keskeltä reunoille.
3. Dippaa sormi kynsi alaspäin haluamasi kuvion/lakkaspländen kohdalle.
4. Pidä sormi alhaalla ja puhdista nopsaa tikulla/pumpulipuikolla ympärillä lilluva lakka.
5. Ota sormi ylös vedestä ja puhdista kynnen ulkopuolelle jääneet lakat.

Sounds simple, but it is not... Hyvin ohjeistava kuvatutoriaali The Beautiful World of Beauty Babe-blogissa.

Itse kokeilin ensin kaikkia mahdollisia värejä ja sotkin, kunnes päädyin violetti-pinkkiin värimaailmaan (sävyjä joita löytyi eniten + joiden koostumus tuntui sopivan parhaiten) ja sotkin vähän lisää.Taistelutanner...Työstövaiheessa sormet näyttivät hienoimmilta :D taiteellista.
Yhyy, sotkua sotkua... mutta tästä on hyvä lähteä! Kannattaa kokeilla, jos on aikaa ja kärsivällisyyttä.

5 kommenttia:

 1. Uuh, meitsihän innostui! :D Ei ollut käsitystäkään siitä, että ne tehdään noin! Huikean näköistä touhua. Ehkä tuossa auttaisi isompi ja laakeampi vesiastia, olisi helpompi ängetä sinne :P
  Raitasysteemit ovat todella tasaisia! Mustavalkoraitainen... ai jumankekka! Vähänkös olen nero... nyt puuttuu enää valkoinen lakka. Vaaleanpunainenkin kyllä vois passata... ehkä.

  VastaaPoista
 2. Hihi, kokeile toki! Tosiaan noi raidat onnistui yllättävän hyvin, tai no lähinnä kun mikään kuviointi ei toiminut (lakka jotenkin hajoili veteen), niin tyydyin vain renkaiden tekemiin raitoihin. Tällaisella pikkukynnellä ehkä toimivatkin parhaiten :)

  VastaaPoista
 3. hui! villin näköistä touhua! Oon iteki katellu netistä noita videoita ja siinä näyttää niin helpolta ku ne dippailee jotain tekokynsiä sinne hammastikuilla. Mutta kiva nähä että onnistuu ihan sormenkin upottamalla! Pakko testata :)

  PS: blogissani arvotaan!

  VastaaPoista
 4. Waude, osaat tehä noi! Mä kokeilin, meni ihan pieleen :<

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3