15. joulukuuta 2016

IHANA MAKE UP STORE

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna kokoontui ihana bloggaajaseurue Kuopion (Matkuksen) Make Up Storen *klik* liikkeeseen oppimaan ja ihastelemaan kauden kosmetiikkaa. Ilokseni näinkin harvoin blogia päivittävänä pääsin mukaan tapaamiseen ja se poiki lukuisten meikkihimotusten lisäksi uusia tuttavuuksia, joka on aina parasta näissä tapahtumissa!

Make Up Storen tunnen ennestään parhaiten Cover All Mixin ansiosta, joka on peitevoidetrio vailla vertaa! Häämeikkini tehtiin MUS:n meikeillä, ja pari huulipunaa löytyykin meikkilaukusta, joiden lisäksi käyttänyt pari TriBrow -kulmavärisettiä ennen kuin siirryin kulmakyniin - laatu meikeissä on aina ollut erinomainen, mutta parina viime vuonna on MUS jäänyt arkimeikeistäni hiljalleen pois. Kiinnosti siis todella lähteä kuulemaan MUS:in kuulumisia pitkän ajan jälkeen!Hurruuttelimme tyttökolmikolla Joensuusta lumipyryn saattelemana Kuopioon ja vietimme shoppailuntäyteisen aamupäivän ensin Matkuksen ostoskeskuksessa ja Ikeassa, jotka molemmat on moneen kertaan ehditty koluta niiden rakennuttua! :)

Make Up Storella oli juuri vaihtumassa kauden look marraskuun Softista joulukuun Queensiin, josta mieleen erityisesti jäi upea eyedust sävyssä Smaragde. Lookin silmämeikissä on metallinhehkuiset maanläheiset lämpimät sävyt ja huulissa mehevä tumma vanha roosa huulipuna. Kunpa osaisikin käyttää tummia huulipunia enemmän! Pelkään, että ne sotkevat tai sitten käyttökokemus on osoittanut ne liian kuivattaviksi (kun ei ilmeisesti uskalla nuolaista huulia päivän mittaan!).
Liikkeessä ei voinut olla huomaamatta pakkausten muuttunutta ilmettä, joka on todella silmää miellyttävä päivitys! Uusi linja on suoraviivainen ja neliskulmainen pienillä tekstuurikikoilla. Meille kerrottiin, että ruotsalaisen brändin perustaja Mika Liias suunnittelee yksin pakkauksetkin, ja joistain pakkauksista löytyikin villejä pääkallo- ja niittikohokuvioita!

Saimme glögit ja naposteltavat heti kättelyyn, mutta emme lähteneet ilman (myös design-mieltymyksiini vastaavia) mustia MUS kasseja. Kassista löytyi neljän napin palettipohja, johon voi lisätä oman maun mukaan  irtonappeja, sekä MUSin omaa muotoilua edustava lasi. Lisäksi arvotussa järjestyksessä saimme valita yhden siveltimen, ja siitä huolimatta että pääsin sivellinapajalle ihan häntäpäässä, sain varsin mieluisan Eyeliner Perfect 714 -siveltimen, jollaista en toista omista.Viimeisimpänä hehkutan sitä, että saimme jokainen valita ihan itse eyedustin tai glitterin! Minä(kin) päädyin poimimaan eyedusteista punasävyisen Foxyn, joka on niin kaunis sävy, että toivon todella osaavani käyttää sitä!

Ollakseni rehellinen, yritin jo tehdä Foxylla hätäisesti silmämeikkiä, mutta meikkaustaitoni ovat niin olemattomat tai vähintään ruosteessa, että ei siitä muuta tullut kuin mukiloidun näköinen silmä... jota vähän pelkäsinkin punertavan sävyn kanssa. Pinkit, punasävyiset violetit ja siniset ovat olleet reilusti epävarmuuslistallani aina - ei siksi ettei ne olisi kauniita luomilla, vaan siksi, että en osaa meikata niillä siististi. Foxy on sävyltään kuitenkin ruosteisempi, ja niin kaunis, että haluan oppia oikeasti käyttämään sitä.


Ihan en myöskään ilman hankintoja liikkeestä lähtenyt, nimittäin Golden Collection monitoimipaletin viimeinen yksilö kummitteli miitin ajan ja lopulta sulin, ja kaivoin kuvetta. Onneksi setti oli -20% kuten muutkin tuotteet Black Friday -viikonloppuna. Rakastan meikkituotteita, joissa on järkeä - jotka toimivat ja ovat monikäyttöisiä. Tässä paletissa on kaikkea ja kaikki siinä toimivat päivämeikissä täydellisesti!

Ja se vanha tuttu Cover All Mix on otettu nyt jokapäiväiseen käyttöön, kyllä se vaan on mainion runsaspigmenttinen juuri räjähtäneelle iholleni, vaikkakin ihan liian jämäkkää silmänalusille. Katsokaa nyt miten virtaviivainen ja kaunis tuo paletti on...Ostokseni eivät vielä siihen rajoittuneet... Nimittäin kiitos tämän miitin, päädyin ostamaan myös Sokokselta viikko myöhemmin alennuksesta pronssisen Glitter Eyelinerin juuri ennen pikkujouluja. Oi vitsi miten hyvältä näyttää mustan rajauksen päällä tai ihan sellaisenaan! Sävyn nimi on Sparkling Brown.Olemattomilla silmäluomilla on aina yhtä helppo demonstroida...

Hankin hyvin harvoin mitään uutta kosmetiikkaa, paitsi ihan perusvälttämättöntä, joten näistä riittää iloa minulle pitkään *-*

Kiitokset Make Up Storelle, Maitalle miitin järjestämisestä, sekä mainiolle matkaseuralleni Annielle ja Miralle!

8 kommenttia:

 1. Kiitokset sinulle kun tulit miittiin! Oli ilo tutustua 😊
  Kylläpäs tuo Sparkling Brown näyttää upealta sulla! Miten kauniit silmät ja meikki.
  Foxy on minusta parhaimmillaan kun sen taputtelee liikkuvalle luomelle vaikkapa ihan sormenpäällä ja yhdistää tummaan rajaukseen ja utuiseen varjostukseen luomivaossa. Nut tuli mieleen että tuo glitter eyelinerkin saattaisi näyttää hauskalta Foxyn kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Maitta! Täytyy kyllä kokeilla Foxya tuolla ehdottamallasi tavalla. Enköhän minäkin saa sen toimimaan. :)

   Ihanaa säihkettä tuovat meikkiin nämä glitter eyelinerit ja eye dustit - tälle vuoden ajalle omiaan! ✨

   Poista
 2. Oli kiva tavata :) ostamasi paletti on kyllä upea ❤️

  http://charmingnails.blogspot.fi/2016/12/kauneusbloggaajien-miitti-matkuksen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! 💕 Paletti oli kyllä nappiostos ja sinunkin löydöt (varsinkin Midnight Hour) näyttävät kyllä huipuilta.

   Poista
 3. Mä rakastuin tohon ekan kuvan meikkipussiin ♡

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3