6. maaliskuuta 2015

#ablecs Week 4: Turquoise

Minulla on tähän aikaan vuodesta poikkeuksetta joko a.) järjetön matkakuume b.) himo muuttaa ulkomaille c.) hinku kelata vuosikello kesäkuun puoleen väliin. Suomen alkukevät ei todellakaan ole lempivuodenaikani ja jos joskus olen tässä kevätangstin keskiössä paremmassa taloudellisessa tilanteessa (you wish) otan herran kainaloon, ahtaudun 30 tunniksi Cathay Pacificciin ja asun pari kuukautta australialaisen pakun takapenkillä rantoja ja kaupunkeja kierrellen.

Siitäpä kohtalokkaan kapeaa aasinsiltaa pitkin tullaan kesänkirkkaisiin kynsiin, jotka kuvastavat sitä, mitä sisukseni kaipaa. Pirtsakoilla kynsillä voi yrittää lievittää harmaata kevätahdistusta tai sitten vain lisätä vettä myllyyn...Oli itsestäänselvyys, että Picture Polish Fool's Gold päätyy kynsille turkoosihaasteessa. Kuvissa studiovalon alla Fool's Gold näyttää upean kirkkaalta, vihreään taittavalta turkoosilta - ihan niinkuin sen suunnittelijan, The Nailasauruksen, myyntikuvissa. Mutta kun sormet hivuttaa kirkkaan kylmän lampun alta pois, lakka näyttää heti tummemmalta ja "tavallisemmalta" turkoosilta. Kultahiput ja kultashimmer tekevät kuitenkin tästä lakasta spessun ja kyllä se ihastuttaa ihan normaalivalaistuksessakin. Katinkulta toimii.

Hippusista inspiroituneena liu'utin kultasuosikkiani Zoya Ziviä kynsien kärkiin ja viimeistelin kultaisella kynsiteipillä. En ole muuten aiemmin tainnut käyttää teippiä sellaisenaan koristeluun, ainoastaan viivojen maalauksen apuna. Nimettömäänkin sain kelvollisen koristekuvion aseteltua, mutta huh huh, jos tuommoisen olisi joutunut jokaiseen kynteen väkertämään (jokainen ohuiden kynsiteippien kanssa pikkutarkkaan taiteillut tietää mistä puhun). Tykkään kyllä lopputuloksesta, tämä vie niin minut kesäfiiliksiin ja jonnekin Välimeren rannalle.Turkoosi kultahippulakka Picture Polish Fool's Gold
Kultalakka Zoya Ziv
Kultainen kynsiteippi Sanna Tara Nail Art*

*saatu miitin goodie bagista13 kommenttia:

 1. Ai että miten kauniit kynnet! Kulta ja turkoosi käy niin hyvin yhteen! Teippaus on ihan kamalaa puuhaa mutta lopputulos palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minustakin kulta ja turkoosi on yksi kauneimpia kombinaatioita. Idis tuli toki Fool's Goldin kultahippusista ^^

   Poista
 2. Ooh kuinka kauniit! Tuo teippiasetelma on todella hyvin onnistunut, iso peukku kärsivällisyydestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Teipin kanssa huokaisin kyllä pari kertaa, mutta ehkä siihenkin joku pieni tekniikanpoikanen on kehittymässä :D ehkä!

   Poista
 3. Ihan älyttömät! Etenkin toi teippaus, mulla ei ois mitenkään, mitenkään, riittänyt hermot. Respect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Teippien säätäminenkin tuntuu olevan kiinni milloin mistäkin ulkoisesta tekijästä, ei voi itse vaikuttaa, kuten ei vesimarmorointiinkaan ;D

   Poista
 4. Tosi kauniit kynnet! Tuon teippauksen kanssa on kyllä varmasti ollut tekemistä, itse en uskalla edes ajatella :D Itsekin tulee aina käytettyä teippiä vaan kuvioiden tekemiseen, ikinä ei ole tullut jätettyä teippejä kynnelle pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Tämä tosiaan oli eka teippikoristelu sellaisenaan ja mielestäni helpompi kuin että olisin maalannut lakalla päälle ja toivonut, että kuviot onnistuvat. Tosin päällyslakasta huolimatta vähän repsotusta teippien reunoilta on havaittavissa...

   Poista
 5. Ihastuttava tuo Picture Polishin lakka! Hienot teippikoristelut oot väkertänyt.
  Kiva, kun postauksen lopussa näkyy muidenkin haasteen vastaanottaneiden tekemiä kynsiä. :) Pitääkö sun jotenkin yksitellen lisätä kuvat ja linkit muiden blogeihin vai onko siihen joku helpompi kikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! :) Oman haastepostauksen kuvan kera voi jokainen osallistuva lisätä itse "add your link" -painikkeesta. Sama kooste näkyy myös Polish This! -blogissa ja Nerdic Nails -blogissa ja linkin voi lisätä myös niitä kautta, jolloin ne päivittyvät myös tähän minulle :) Minustakin tämä linkkisysteemi on mainio keino ensinnäkin nähdä koostetusti monien haastekynnet samasta aiheesta ja löytää uusia blogituttavuuksia.

   Poista
 6. En kestä, sulla on aina niiin ihanat kynnet ja kuvat!! Tääkin lakkaus on tosi upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! Samaa mieltä olen kyllä sinun kynsistä ja kuvista! :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3