22. lokakuuta 2014

I love me 2014 -messutunelmia


Tänä vuonna pääsin ensimmäistä kertaa I love me -messuille, joissa yhden katon alla yhdistyvät kauneus-, muoti-, terveys-, koru&kello-, sekä luonnollisesti -teemaiset messut. Olen parina vuonna huokaillut kauneustarjonnan perään ja vain lukenut blogeista millaista ohjelmaa messut ovat pitäneet sisällään. Meidän kolmen hengen itämafiamme pakkasi kimpsunsa ja hurautti viikonlopuksi koto-Suomen pääkaupunkiin.

Tämä idän ihme oli vaan aika railakkaassa flunssaköhässä, että jos jollekin onnistuin rykimisen seasta puhumaan, niin ei, se ei ole oikea äänialani, vaikka bassona olisi hienoa voida laulaa. Olotila vähän hiivutti messuriehaantumistani, mutta ei se tietenkään estänyt minua tekemästä ostoksia ja kevyessä lakkapullot silmissä kiiluvassa taisteluhengessä uhosin reissun moton olevan messuille vaikka pää kainalossa, joten mitään ei hävitty! Paitsi ehkä parit eheät yöunet, kiitos naapurihuoneen yöllisen pitsalaatikkosurffailun ja sisäpihan rakennustyömaan aikaisten kolinoiden.

Montaa kuvaa en messuista onnistunut tallentamaan, koska oli liian hankalaa kantaa isoa järkkäriä kaulassa ja tunkeutua väkijoukon läpi samalla hiplaten kaikkea tarjontaa (+ flunssailu). Kamera päätyi pian repun syövereihin ja kuvia tuli vain muutama ja siinä vaiheessa kun tajusin, että kännykkäkamerani olisi laadun puolesta riittänyt vallan hyvin räpsimään sieltä täältä mukavan kepeitä toimivalla automatikaalla varustettuja messukuvia, olimme jo 100 metriä messukeskuksen ovien ulkopuolella mielessä ruoka, korvissa kylmä ja käsissä pinkit paperikassit.

Täten siis tiivistän messuviikonloppuni näihin muutamiin kuviin ja kuvauksiin:


Nautimme aamiaista Fazerin tyylikkäässä kahvilassa. /
Wihii, messuilla ollaan! Kohti väkijoukkoa ja sen läpi. /
No miulkii oli tämmöne kooli lappunen. /
Team Itämafia /

 
Cesars Shopin pistettä tuli koluttua tarkasti. Alelaarit ovat messujen suola. 


Ja sitten jotain ihanan harmonista, värikästä, kaunista... Zoyan / NailCityn putiikki! Hypistelin montaa lakkaa aluksi, enkä todellakaan osannut tehdä mitään päätöksiä (kun en niitä hölmönä etukäteen ollut tehnyt). Ajattelin, että palaan päätöksineni tiskille takaisin, mutta siinä vaiheessa päivää olin jo niin rättipoikki ja silmissä vilisi, että en enää kyennyt niin raskauttaviin päätöksentekoihin. Nyt kyllä vähän harmittaa, kun katselee tätä unelmarivistöä... katsokaa nyt kuinka Charisma huutaa hypätä ostoskoriini! Zoyat oli hinnoiteltu messuille 12€ / kappale ja 44€ / 4 kappaletta. 

No onneksi en ihan tyhjin käsin kuitenkaan lähtenyt, vaan toin kotiin monta alelakkaa.


- Kirkas shimmersininen Color Club - Pure Energy kesäkokoelmasta Electro Candy 2009.
- Color Club - Winter Affair ja Color Club - Berry and Bright ovat molemmat Winter Affair joulukokoelmasta (2012) . Punainen joulukimalluslakka Berry and Bright löytyi jopa wishlistiltäni, joten tämä oli oikein hyvä kohtaaminen. Kokoelmaa näkyi alelaarista muidenkin yksilöiden verran (paitsi Gift of Sparklesta en ole varma) joista Ho Ho Holly minulla jo onkin.
- Korallinen Color Club - Seaside olikin tekstuurilakka (kevät?)kokoelmasta Sea Salt 2014, mikä tietty vähän yllätti, kun pullossa ei sitä mainita missään. Olisin mattatekstuurin jättänyt kyllä ostamatta, mutta ei voi mitään. Eikä pidä tietysti uhota ennen swatchailua.


- China Glaze - Rare & Radiant New Bohemian (2012)-kokoelmasta hurmasi minut duochromeudellaan ja tämänkin olen joskus wishlistilleni heittänyt.
- China Glaze - Emotion Romantique (kevät 2009) -kokoelmasta on huhupuheiden mukaan hyvä leimauslakka, kuten kokoelman muutkin metalliyksilöt.
- China Glaze - Caribbean Temptation nimikkokoelmasta Caribbean Temptations päätyi luokseni ihan vain sen pinkkiyden vuoksi :P
- China Glaze - Liquid Leather on ihan perusmusta creme, jollaisen hankkimista aina lykkään ja jollaista oikeasti aina tarvitsisi.


Virolaisen Mereneidin tuotteisiin olen saanut tutustua alunperin miittien goodie bagien kautta ja olen tykännyt merkin alus- ja päällyslakoista, eikä hyvin edullinen hintakaan vaikeuttanut ostopäätöksen tekoa. Basecoat Ridgefillerit olivat muistaakseni 1,45€ ja päällyslakka Top It All Top Coat parin euron pintaan.

Ostin myös elämäni ensimmäisen kynsilakan ohentajan mielessäni muutamat paksuuntuneet suosikkilakat - josko tällä saisi ne eloon vielä joksikin aikaa. Kuulemma kynsilakanpoistoainetta tai pelkkää asetonia ei saisi laittaa ohennusmielessä lakkoihin, mutta en tiedä mihin tämä väite perustuu ja mikä tekee tästä ohentajasta toimivan. Kokeillaan :)

Lisäksi valikoin ohuen ohuen ja lyhytpäisen koristelusiveltimen, jollaista niin usein tarvitsee käsikoristeluissa. Toivottavasti tämä palvelee paremmin kuin monet eBayn harottavat ja lötköt koristelusivellinostokset. Sivellin oli parin euron luokkaa.


Ja sitten vielä hiustenhoito-ostoksia hämmentävän sävyisinä värjäävinä hoitonaamioina eli Biozell Color Maskeja sävyissä Plum ja Silver. Syy näihin piilee viimeisimmässä kampaajakäynnissä, jossa ei ihan saatu niin näkyvää lopputulosta kuin mielessä oli - joskin en toisaalta varmaan osannut ihan selittäkään mitä halusin, liekö itsellenikään oli selvillä :D Näillä jokatapauksessa yritän elvyttää väriosioita hiuksistani, katsotaan minkä katastrofin saan aikaiseksi... Naamiot maksoivat 10€ / 2kpl.

Lopuksi vielä Konadin leimauslakka uudehkossa sävyssä Hepburn Blue, joka pullossa näyttää ihanan turkoosilta. Otin tämän vähän riskillä, koska helmiäiset leimauslakat eivät aina ole pigmenttisimmästä päästä, mutta sävy oli niin sievä + edullinen hinta vakuuttivat minut antamaan tälle ja leimausräpellyksille yrityksen.

Kaiken kaikkiaan ensimmäiset I love me -messut olivat mieluinen kokemus, ei vähimpänä upeiden seuralaisteni Mirkan ja Annien vuoksi. Vähän olisin kaivannut vielä jotain isompia, mielensekoittavia tarjouksia, koska täältä asti ei tule vain lähdettyä ohimennen katselemaan messutarjontaa, vaan oikeasti shoppailut mielessä toivoen tekevän isoja, hyviä löytöjä. Toki sen ymmärtää, ettei yrittäjät voi kateettomana tuotteitaan myydä, mutta vähän halvempi hinta olisi varmasti avannut useammatkin kukkaronnyörit :)

Kävikö kukaan teistä I love me -messuilla?
Löytöjä, kokemuksia, ajatuksia?

14 kommenttia:

  1. Charisma!! Mäkin hiplailin ja silittelin sitä, mutta annoin etuoikeudet Dreamille. Olen mä sitä jo niin kauan kuolannut <3 ;) Tuota Chinan Rare & Radiantia pyörittelin myös käsissäni, mutta koska se oli sillä feikkituoksupisteellä, lähdin niskojani nakellen pois :D Jäi fiilis, että vielä kolmannenkin päivän (olin siis pe ja su) olisi voinut kiertää ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dream on kyllä toinen <3 Minä en edes tiedostanut millä pisteellä China Glazen laaria kolusin, vaan silmät kiiluen kahmin suosikkejani. Meillä meni vain tuo lauantai ja jäi fiilis, että eiköhän tässä nähty nyt kaikki :D

      Poista
  2. Olen ihan samaa mieltä noista tarjouksista. Vain osa näytteilleasettajista oli tajunnut jutun jujun, ja heidän pisteillään kauppa kävikin kuhisten (esim. juuri Cesarsin alelaarit). Täytyy väkästellä omakin messupostaus tänään kasaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä juuri! Eniten harmittaa se, että lähtee rahat kourassa 5,5 tunnin ajomatkalle räntäsateeseen ainutlaatuiset messulöydöt mielessä, mutta niitä ei sitten olekaan. En ymmärrä miksi jotkut merkittävät alennukset olivat vain ammattilaisille suunnattuja :P

      Poista
  3. Aivan ihanan väriseltä näyttää tuo Color Clubin Berry & Bright! Ois ihan täydellinen joululakka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain :)) Joulua se huutaa minunkin mielestäni. Kimallus <3

      Poista
  4. Mä näin sut messuilla ja meinasin moikata, mutta viime hetkellä ujous iski :D Hienoja kuvia oot saanut otettua ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, minua nyt viimeisenä kannattaa ujostella :D Olisipa ollut kiva moikata, pääsee niin harvoin bloggaajakollegoja oman kotikaupungin ulkopuolelta treffaamaan.

      Poista
  5. Miustakin on outoa, että Sea Salt - kokoelmaa ei ole eritelty CC:n pulloissa mitenkään (kuten esim. Halo Huesit on korkin avulla). Invisibobblet ja Tangle Teezerit piti Happy Hour- tunteja, jolloin ne oli edullisemmin ostettavissa :)

    Viime vuoden ammattilaisalue mahdollisti diilauksen paremmin, kenellä se passi oli (nyt piti vilauttaa y-tunnusta ja sitä ei monella varmaankaan ole).

    CesarsShopilla on kyllä melkeinpä parhaat myynnit :D Heillä kun on vähän kaikkea nykyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisi pitänyt olla CC-kokoelmista tietoutta enemmän, että olisi voinut varoa näitä Sea Saltteja.

      Tangle Teezer -osastolla tuli käväistyä, mutta ehkä ilman tuota happy houria tuotteet olivat normaalihintaisia tai jopa kalliimpia kuin paikallisen marketin hyllyltä x.x Ainakin kaikki spessuharjat. Bobbleja löytyykin jo eri puljujen versioissa :D

      Olisinhan minä y-tunnuksen saanut vaikka lainaan joltain yrittäjäystävältä, mutta eipä käynyt mielessä tällainen järjestely :o toki kun ei ammattilainen oikeasti ole, niin eipä noihin alennuksiin olisi oikeutettukaan.

      Poista
  6. Kivoja ostoksia ja juu olin messuilla

    VastaaPoista
  7. Hepburn Blue leimaa tosi hyvin joten hyvä ostos oli se. Asetonilla tms ei saa ohentaa lakkaa koska sitä ei alunperinkään ole kynsilakassa ja jankkiintuminen perustuu jonkun muun liuottimen haihtumiseen, kuulemma. Ennen muinoin kyllä lakkoja ohennettiin lakanpoistoaineella mutta eipä ne sen jälkeen olleet kovin käyttökelpoisia.

    Oli muuten kiva pikaisesti edes moikata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä juttu, ettei ollut hutiostos tuo Konad. Heti alkoi kyllä epäilyttää tämän Polish Thinnerini laatu, kun ensimmäinen kolmesta ainesosasta on asetoni. Noilla osin paksuuntuneilla lakoilla tosin voi tätä huoletta testailla, ei niistä muutenkaan ole mitään iloa tällä hetkellä. Ja niinpä oli mukava nähdä! :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3