5. maaliskuuta 2013

tarvitseeko muuta asustetta kuin huulipuna?

Jotenkin tämä baby blue + kirkkaanpunaiset huulet on musta niin raikas yhdistelmä. Raikkautta lisää mahtava kevätaurinko, josta on saatu nautiskella muutama päivä kera kirpsakoiden pakkasten. Huulilla We Care Icon Magnetic Lips - 24, joka on livenä vielä syvempi punainen. Itse tykkään siitä, että punan viimeistely on enemmänkin matta kuin glitter/hohto/kiiltoöveri. Mattana se tuntuu sulautuvan arkiseen lookiin helpommin.


Taidan olla myös aikalailla yksinkertaisuuksien ihminen, sillä tällaisen huulipunan kanssa musta tuntuu, ettei mitään muuta lisuketta tarvitsekaan. Kätevää - kiinnitä katse huuliin ja unohda muu väkertäminen. Silmämeikki ainakin kannattanee jättää keveäksi.


Eilen yritettiin räpsiä myös jotain asukuvan kaltaisia ulkona, koska päivänvalo tarjosi upeat kuvausolosuhteet, jotka tietenkin pitää yrittää hyödyntää, mutta helpompi on kyllä kamelin mennä neulansilmästä ko onnistua noiden asukuvien kanssa (vaimitesemeni).

a.) Nenä punoittaa ja räkä valuu, autenttisuus on taattu.
b.) Jäätävä tuuli hulmauttelee kokoajan hiuksia naamavärkille ja sotkee muutenkin epätasaisesti rajatut huulet.
c.) Kuvaaja loikkii hangessa kärsivänä ilman asianmukaista ulkovarustusta yrittäen säätää kameraa ja hokien "no miten sä haluut tän" "joko" "riittääkö" "hyi miten kylmä" johon minä hoen "sano miten meen" "joko otat" "sanoku pitää olla" "mitemmänyt kädet laitan" "vielä yks"
d.) Lopputulema on se, että asento ja ilme on joka kuvassa tismalleen sama, eikä kumpikaan näytä siltä mitä peilin edessä harjoitteli. Miinusta myös siitä että naama muistuttaa enemmän Sylvester Stallonea eikä Rachel Bilsonia niinku piti. Silmätkin vois olla auki.
e.) No se asu. Se näyttää tietenkin ihan urpolta kuvissa ja joku kaulus luonnollisesti repsottaa. Rispektit teille, jotka teette ulkona asukuvia jonkun kärsivällisen kanssa joka päivä ja onnistutte näyttää niissä hyviltä.

"mie ja miun boyfriend-paita"
Ainoa posiitivinen muisto kaoottisesta kuvaushetkestä on se kaunis kasvoja pehmentävä valo, mitä otoksiin sai tallennettua. Himputin pohjola ja sen kaamos. Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja toivottavasti seuraavalla yrityksellä saadaan jotain käyttistäkin :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniisti sopii sulle huulipuna! :)

  Ja joo, tiedän tosiaankin tuon ulkona kuvaamisen tuskan. :D

  VastaaPoista
 2. Just tuollaista se kuvaaminen asukuvia varten on. Ihan kaoottista :D Nyt ymmärrän, miksi muotibloggaajat usein tuskailevat asukuvien ottamisen vaikeutta.. enkä sinänsä enää ihmettele, että monella on jokin vakiopose.

  Nätti olet ja ihana meikki!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tosi paljon vaaleansinisen ja punaisen yhdistelmästä, tosi raikasta!

  Silmämeikittömyys ja kirkas huulipuna tekee sinusta jotenkin eksoottisen näköisen, kaunista!

  VastaaPoista
 4. Oi, ihanan raikkaalta näyttää asu huulipunan kera. Usein huulipuna tosiaan riittää ainoaksi asusteeksi.

  VastaaPoista
 5. Kuka voitti arvonnan :)

  VastaaPoista
 6. Ai että olet kaunis:) Ja meikkikin on upea

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3