23. helmikuuta 2013

minttu


Olethan muistanut osallistua IsaDora Bella Vita -meikkisetin arvontaan? :) Vielä ehtii! Setti sisältää muun muassa pastellisen Eyeshadow Quartet - Gelato -luomiväripaletin, josta päivän meikkiin on poimittu mintunvihreää ja alaluomelle sipaisu keltaista. Normaali silmämeikkini on täysin luomiväritön, mutta jopa tällainen yksittäinen väri tekee ilmeestä erilaisen - leikkisän ja jotenkin kasarivivahteisen! Luonnossa sävy erottuu tietenkin paremmin, kuviin on aina hankala saada tallennettua kevyitä meikkejä (ja itse kun suosin naturellia ehostusta).
Huulilla myös Bella Vita -kokoelman Moisturizing Lip Gloss - 29 Bubble Gum.

Kuva kertoo hyvin miltä liikkuvalle luomelle levitetty luomiväri näyttää tihrusilmän normaaliasennossa. 
Eipä juuri näy. Onneksi sävy kuitenkin vilahtelee silmän liikkeen mukana.

Oon niin iloinen kun aurinko vähän jo pilkistelee päivisin! Oikein tunnen kuinka kehoni imee D-vitamiinia suoraan säteistä. Aurinko tosin myös paljastaa kasvoista epämieluisia piirteitä, kuten epätasaisen ja kuivan ihon, karvoja väärissä paikoissa, tummat silmänaluset... Mut keskitytään nyt vaan niihin hyviin puoliin, eli aurinkoista viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. ihanan raikas meikki ♡ ja sä se oot niin kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Onko noissa IsaDoran luomiväreissä huono(hko) pigmentti, vai ootko vain laittanut sitä tosi vähän? :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käyttänyt mitään pohjustustuotetta, joten pääasiallinen pigmentittömyys johtunee siitä. Paletin mintunvihreä ja keltainen sävy ovat melko satiinisia, eli enemmänkin hohtavia, kun taas pinkki on matta ja selkeästi voimakaspigmenttisin sävy. Itse en oikeastaan halua käyttää arkimeikissäni kovin voimakkaita kirkkaita sävyjä, joten sipaisu hempeää sävyä sopii minulle hyvin. Liikkuvan luomeni pienestä koosta johtuen en myöskään levitä luomiväriä suurelle alueelle, joten suhteessa olen laittanut sitä varmasti vähemmän kuin isompiluomiset :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3