20. marraskuuta 2012

Pikkujoulumeikki: IsaDora Cream Mousse Eyeshadow

Sain IsaDoran maahantuojalta Berneriltä testiin kaksi IsaDoran kauden uutuustuotetta. Näin alkajaisiksi todettakoon, että olen rakastunut molempiin. Lähestyin itse Berneriä, koska IsaDora on mielestäni väriokosmetiikan ykkösmerkkejä kera upean laadun, sävyvalikoiman ja hintatason. En ole kertaakaan joutunut pettymään IsaDoran tuotteisiin ja niin ei käynyt tälläkään kertaa.

Toinen tuotteista on IsaDora Cream Mousse Eyeshadow, joista kuudesta vaihtoehdosta sain valita mieluisimman sävyn. Olisin kelpuuttanut meikkipussiini kaikki värit, mutta päädyin vaaleaan 20 Champangeen, koska sitä voi huoletta yhdistellä minkä tahansa sävyisen luomivärin kanssa. Sen lisäksi uumoilin, että Champange toimii mainiosti myös yksinään luomella kirkastamassa katsetta.


Kuva IsaDora
Epäilykseni osuivat täysin oikeaan; tuote sopii vaikka mihin. Ja siksi esittelenkin helposta pikkujoulumeikistä kaksi versiota, joista toiseen tarvitaan vain ripaus enemmän luomiväriä.


Meikki 1


Ensimmäinen versio sopii hyvin vaikkapa nuoremmalle pikkujouluilijalle tai niille, jotka eivät tykkää voimakkaista silmämeikeistä. Silmämeikin toteutus on hyvin yksinkertainen, eikä sotkevia varjostuksia tarvitse tehdä:
  1. Levitä Cream Mousse Shadowta koko liikkuvalle luomelle. Tuote kuivuu nopeasti, eikä se tarvitse pohjustajaa. Luomiväriä voi häivyttää pehmeällä siveltimellä tai sormin, kuten minä tein.
  2. Tee yläripsien tyveen musta rajaus. Voit käyttää nestemäistä eyelineria tai rajauskynää. Itse tein rajaukset viistopäisellä siveltimellä mustan rajausvärin avulla.
  3. Taivuta ripset hyvin ja harjaa ripsiin useampi kerros tuuheuttavaa ripsiväriä. Silmämeikki on valmis!
Luomiväri hohtaa kauniisti eri valaistuksissa. Näihin salamakuviin sitä oli luonnollisesti hankalampi tallentaa, vielä kun omat silmäluomeni ovat sitä raskaampaa sorttia.Meikki 2

Toinen silmämeikki on syvennetty versio ensimmäisestä. Tämä päivityksen voi tehdä vaikka pikaisesti ennen h-hetkeä.
  1. Valitse tumma luomiväri. Ota väriä häivytyssiveltimeen ja levitä sitä edestakaisin liikkein luomivakoon. Keskity ulkonurkkaan. Häivytä sävy hyvin. Sävy tarttuu ilman pohjustajaa, sillä moussemainen luomiväri pohjalla antaa hyvän tarttumapinnan muille väreille.
  2. Töpöttele tummaa sävyä ohuella jämäkällä luomivärisiveltimellä kevyesti alaluomille.
  3. Lisää vielä kerros rajausväriä ja toinen ripsiväriä.

Molemmat meikit ovat yksinkertaisia ja sopivat arkisempiinkin tilaisuuksiin. Olisin voinut toteuttaa meikit myös irtoripsien, megarajauksien ja luomiväriloiston kera, mutta syy miksi päädyin tällaiseen perusmeikkiin on sen nopeus, helppous, monikäyttöisyys ja variointimahdollisuudet.


 Mousse on erittäin pigmenttistä ja hyvin tarttuvaa.


 Ja se mätsää täydellisesti mekkooni ;)


Käytetyt meikit:

meikkipohja: IsaDora B.B. Cream - 01 Fair
peitevoide: MakeUpStore Cover All Mix
irtopuuteri: Lumene Mineral Loose Powder - Translucent
poskipuna: MSCHIC by Seppälä Blushing Powder Blush - 06 Orchid
highlighter: MSCHIC Baked Highlighter Powder
varjostaja: MSCHIC Baked Shading Powder
valokynä: IsaDora Light Touch Concealer - 80 Blond Beige
kulmakarvageeli: Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel
kulmaväri ja rajauskynä: MakeUpStore Tri Brow Color
vaalea luomiväri: IsaDora Cream Mousse Eyeshadow - 20 Champange
tumma luomiväri: IsaDora Eye Shadow Trio - 85 Purple Vain
ripsiväri: Sensai Mascara 38c
huulipuna: Revlon Super Lustrous Lipstick - 675 Volcanic Red

1 kommentti:

  1. Upeat meikit, näyttää ihanan raikkaalta ja kuulaalta! Noi luomivärit on kyllä ihan maagisen hyviä, tekis mieli ostaa koko sarja omaksi! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3