6. heinäkuuta 2011

täydellisten biksujen metsästys

Tämä kesä on monella tapaa poikkeuksellinen.
A) Olen töissä
B) Menen naimisiin
C) Minulla ei ole kesälomaa...
Huijasin. Kesäloma on toki, elokuussa häiden jälkeen = häämatka. Mutta elokuuhun on välillä niin pitkä matka ja käytännössä matkan jälkeen kesä on jo ohi töiden ja pian koulunkin taas alkaessa. Toisaalta en kyllä valita, sillä inhoan tyhjäntoimittamiskesiä. Kiva istua viileässä ostoskeskuksessa ja toivotella asiakkaille hyviä lomia... Not. Haluaisin oikeasti hankkia iholleni elämäni rusketuksen ja nyt en vain ehdi grillautua rantsulla aina vapaapäivän sattuessa pilviseksi (tai pakkaseksi kuten eilen tuntui).

Kesä on jo pitkällä ja olen tehnyt sen virheen, josta höyrysin huhtikuussa. Huomasin nimittäin, että ko. merkinnän kollaasista en omista yhtäkään tuotetta :D Ja kaikkia tarvitsisin juuri nyt! Eritoten kaipaisin simppeleitä bikineitä, jotka heivata ylle aina hellepäivän koittaessa. Enkä ihan mielelläni lähtisi Indonesiaankaan ilman kunnon uima-asua.

There are few problems I've discovered (En tiiä miksi jotkut jutut kuulostaa miun päässä coolimmalta enkuksi. Lausun tuon mielessäni vielä silleen suomalais-ärröillä). Tähän mennessä yhdetkään bikinit eivät ole kokonaisuutena sopineet minulle. JC:ssä koin koomisen järkytyksen, kun muuten mahtavat bandeu-biksut sopivat yläosasta parhaiten XS-koossa ja alaosasta L:änä :D Ai mitenniin eriparikroppa... Toki ne ällän pöksyt olivat ihan lököt, mutta ne peittivät parhaiten koko pepun. Siis, minulla ON leveä peppu verrattuna muuhun kroppaan. Muuten ei ongelmaa, mutta suurimmassa osassa biksuvalikoimaa on vain tanga-tyylisiä nirunaru-alaosia, jotka eivät ylety koko komeuden ylle. Se on ihan mukavuuskysymys.

Toinen ongelma on ilmeinen: biksujen myyntikausi meni jo. En ihmettele, miksi JC:n bikinihylly oli vielä täynnä, mutta muualla kaupoissa törmää vain hajakokoihin (joihin ilmeisesti minulla on hyvätkin mahkut sopeutua). Lisäksi minulla on selkeät suunnitelmat minkänäköiset haluaisin, joka tietenkin vaikeuttaa niiden istuvuuden ja olemassaolon todennäköisyyttä.

Niiden ominaisuuksi pitäisi olla
A) Bandeumalliset olkaimettomat
B) Mustat tai kivasti kuviolliset tai muut kivat
C) Ei mummot
D) Ei sporttiset
E) MUKAVAT
Kertokaa minulle ystävät hyvät, mistä löytää peppuisa ihminen hyvänmalliset biksut? Onko joku jo löytänyt?

2 kommenttia:

  1. Ootkos tsekannut ihan sieltä *teidän puljusta*? Siellähän on nimittäin myynnissä erilaisia biksuja mix & match -yhdistelmällä, eli saa ihan rauhassa valikoida ylä- ja alaosista eri koot. Värivalikoimassa oli ainakin pinkkejä sävyjä ja kuvioita reippaasti, sitä en kyllä muista oliko mustaa. Mutta yllärikivan näköisiä malleja löytyi, itsekin hommasin uudet uikkarini juurikin sieltä :D

    VastaaPoista
  2. Meikäpeppu löysi omat bikinit neljällä eurolla Primarkista, byää kun sitä ei ole Suomessa :( Joskus olen löytänyt Lindexiltäkin hyviä alaosia, semmoi ettei oo ainakaan omassa koossa kiristäny. Toisin ku hooämmän pöksyissä. Onnea matkaan vaan!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3