22. kesäkuuta 2011

aamupäivitys

Pikaista aamupäivitystä... Minua harmittaa, että aikatauluni on niin tiukka :( Päivittelen kiireistä elämääni varmaan bloggaukseni hamaan loppuun asti. Milloinkahan bloggaus ylipäätään keskimäärin loppuu? Vaaditaanko siihen tietty ajanjakso, jonka jälkeen se menettää hohtonsa vai voiko omasta blogista tai sen aihepiiristä kasvaa pois?

Bloggerissani vaanii tuhat ja yksi postausta keskeneräisinä. Jotenkin olen tullut kriittisemmäksi omia julkaisuja kohtaan. Ei viitsisi lätkiä niitä poseraattuja huonolla kameralla napsittuja naamakuvia, jossa on sama meikki ja samat vaatteet kuin viikkokin stten. Syyt kunnollisten vaate/meikkikuvien puuttumiseen ovat

  • a.) töissä on työvaatteet, ei mitään väliä missä vetimissä pyöräilen sinne (mukavuus ja ajankäyttö ennen kaikkea)
  • b.) en nykyisin jaksa panostaa arkipukeutumiseen, ellen ole menossa merkittävään tilanteeseen. Viikkoni the hetki, jonne haluan miettiä asukokonaisuuden, on usein seurakuntaan liittyvä, eikä silloinkaan tee mieli varsinaisesti tälläytyä :) voisi sanoa että intrenssini laittautumista kohtaan ovat vähentyneet huomattavsti (uskoontuloni myötä)
  • c.) vaatekaappini on karsiunut 70% muuton jälkeen, jolloin pukimien virkaa toimittavat muutamat suosikkiyksilöt (vielä olisi kirppis pidettävänä vähemmän-suosikki-yksilöiden kanssa)
  • d.) vaatemakuni on yksinkertaistunut ja käytännöllistynyt -> ei kovin kiintoisaa postattavaa 
  • e.) olen köyhä :D kaikki ylimääräinen menee hääjärjestelyihin, joten uusia kiehtovia vaatteita tulee hankittua kuukaudessa ehkä yhden pakollisen H&M-topin verran
  • d.) sama koskee meikkausta, joka on vain välttämätön rituaali ennen julkista esiintymistä


Tämäntyylisiä postauksia olisi sen sijaan tulossa tulevaisuudessa:

- Kristittynä (blogi)maailmassa
- What to pack for honeymoon?
- Kassaneidin päiväkirja
- ... no ei niitä ollutkaan enempää

Häämatkasta tulen varmasti postailemaan ja intoilemaan muutenkin. Samoin häistä, avioliitosta ja yhteisen kodin sisustuksestakin lienee tulossa kuva jos toinen. Miun elämä menee pääasiassa nyt näin: töitä töitä töitä, seurakuntaa, hääsuunnitteluja ja järjestelyjä, naimisiin, häämatkalle, kotiin, töihin vähäksi aikaa ja kouluun (hui, välivuoden jälkeen!). Olemme sulhasen kanssa ainakin lähes luvanneet, että elämä rauhoittuu avioliiton alun myötä, joten ehkä jos silloin on muutama hetki enemmän aikaa myös blogille. Toivottavasti!

Omenapuun kukkia, ensimmäistä kuvaa uudelta asunnolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3