30. toukokuuta 2011

moumoun bannerikisan palkintotigit

Meni taas vähän pasmat sekaisin, kun MouMou laittoi sähköpostiin viestiä voitostani hänen bloginsa kevätbanneriskabasta. Minulla on joko uskomaton tuuri näissä banskukisoissa tai samankaltainen maku "tilaajien" kanssa. Joskus siis voitin MouMoun bloggerinaikaisen bannerisuunnittelukilpailun Tresemmen hiustuotepalkinnoilla ja kerran lykästi Karkkipäivä-blogin Sannin (myöskin bloggerinaikaisessa) bannerikisassa kosmetiikkapalkinnoin. Olen hämmentynyt, mutta toki tyytyväinen! :)

Kilpailujen voitto on aina huippua, mutta eritoten graafista suunnittelua vaativat kisat lämmittävät mieltä, koska opiskelen melkein vastaavaa alaa ja unelmoin graphic designerin urasta seurakunassa tai muualla Jumalan työssä. Sainkin ihanan homman suunnitella kirkkoni tulevien vuosien lasten action -tapahtumien julkkarit! Sopii mulle kuin nenä naamaan, kun saan käyttää värejä, eikä tarvii ottaa niin vakavasti ;)
Ps. Joku noiden purkkien ja bannerin designissa muistuttaa toisiaan :P

7 kommenttia:

 1. Noi purkit muuten oikeasti muistuttaa hieman tuota ihanaa banneriani!:D

  VastaaPoista
 2. mieki hihittelin kun huomasin, et olit taas tehny nappibannerin kisaan ja voittanu, hienoa <3

  VastaaPoista
 3. Ohoh, wow mikä palkinto! Multa taisi herua vähän vaatimattomampi prize.....

  Mutta siis sä nyt vaan olet niin lahjakas näiden grafiikkajuttujen kanssa että et voi olla voittamatta...! Onneksi meillä grafiikkarajoittuneilla bloggareilla on näin lahjakkaita lukijoita. :)

  VastaaPoista
 4. Olenkin katsellut, että ompa moumoulla kivan näköinen banneri ja vähän erilaisempi kuin yleensä tyyliblogeissa, ja täältä löytyykin bannerin tekijä! Paljon onnea bannerikisan voitosta! :)

  VastaaPoista
 5. Toi banneri on kyllä upea!

  http://enninkengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Toi oli aivan ihana banneri! Olisipa mullakin tommoinen. Oon nyt selaillut blogiasi ja liityin jopa lukemaan! Sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nomutta kiitos :) Tervetuloa vain seuraamaan! Mukava, että uuden osoitteen lukijakadon myötä, myös uusia lukijoita liittyy.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3