27. joulukuuta 2010

GHD-suoristaja-apua!

Joulupukki ei muistanut suoristajalla, mutta isi muisti käteisellä, joka riittäisi laadukkaaseen suoristusrautaan. Blogeista tiedän lukeneeni GHD:sta ja chi-suoristajista, mutta en enää muista mistä ja mitä.

Haluaisin kuulla ko. rautojen omistajilta
a.) mikä rauta
b.) mistä hankittu
c.) paljon kustansi
d.) kauan kesti
e.) onko tyytyväinen

Olen toki jo googlaillut aiheesta, ja eteeni pölähti verraten edulliselta vaikuttava sivusto: http://www.ghdbuyuk.com/

Mietin myös onko väriversioilla muita kuin kosmeettisia eroja? Saako kaikilla esim. tehtyä kiharat ja suorat kutrit moitteetta vai ovatko jotkut erikoistuneet toiseen?

Näitä silmäilin

6 kommenttia:

 1. GHD:n omilla sivuilla on kohta, johon voit kirjoittaa minkä tahansa jälleenmyyjän internet-osoitteen - sivu kertoo, onko osoite GHD:n itsensä hyväksymä vai ns. hämärä sivu. Esim. Lookfantastic ja BeautyBay ovat tämän sivun mukaan luotettavia, mutta mainitsemasi sivu ei. Noin halvat hinnat ovat kyllä omasta mielestänikin aika epäuskottavia. Tässä siis vielä linkki sivustoon:
  http://www.ghdhair.com/fi/beware-imitations/website-checker

  Toivottavasti löydät mieluisen raudan :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen ostanut (tilannut) HqHairista pari vuotta sitten, malli IV Styler, hinta varmaan sadan punnan luokkaa. Nyt siellä näyttäisi tuo olevan toistaiseksi loppu, täydennystä kai kuitenkin tulossa. Ministyleri kiinnostaisi, tosin en aio toista satasta siihen toistaiseksi kuitenkaan pistää.. Salon styler taas on liian leveä ja hankala, mutta nopea ammattilaiselle suoristamaan toisen hiuksia. Ihan tyytyväinen kai, jos se markkinoiden parhaita kerran on ; ).

  VastaaPoista
 3. Lookfantasticista ostin omani ja se IV Styler on paras eli keskikokoinen. Käy niin pitkään kuin lyhyeeseen tukkaan.

  VastaaPoista
 4. tahma: Ooh, kiitos varoituksesta! eihän pienessä päässäni käynyt mielessäkään, että tuollaisia huijaustoimintaan järjestyineitä sivuja voisi osua kohdalle.

  Vanity: Minuakin mietyttää onko GHD satasen arvoinen vai riittääkö joku Sokoksen 40e perussuoristaja saamaan saman tuloksen :P toisaalta ei haluais mitään pilipalirautaa. Kun muiden kädessä ne kiharoidenkin teko näyttää niin helpolta!

  Panda: Ookoo, tuo on ilmeisesti suosittu. Toivottavasti se puree myös paksuihin hiuksiin ;)

  Eli ainakin Lookfantastic, BeautyBay ja HqHair lienevät luotettavia. Olikin jo liian hyvää ollakseen totta tuo halpis-sivusto :D

  VastaaPoista
 5. joo kyllä aidoista joutuu sen sata puntaa vähintään maksamaan, huomattava säästö kuitenkin Suomen hintoihin verrattuna. Itsekin ostin ensin pilipaliraudat íhan turhaan, niin ei siinä sitten oikeasti mitään säästä, jos ensin ostaa halvemmat ja sitten kuitenkin tekisi niitä kalliimpia ja oletetusti parempia mieli..

  VastaaPoista
 6. Nyt taisi olla lookfantasticilla tai jossakin 88£ tarjouksessa, eli sen alle jos menee niin todellakin on huijaus kyseessä.

  Suosittelen hankkimaan kunnon raudan mikäli käytät melkein joka päivä rautaa.

  Jos haluat lueskella lisää noista raudoista ja muista GHD-jutskista liittyen esim ostamiseen, niin mainostan hävyttömästi omaa blogimerkintääni :).

  http://pieceofpanda.blogspot.com/search/label/GHD

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3