17. marraskuuta 2010

graffiti nails subway green+=Peukalon kuvioinnista tuli aika pelottava. (Ja nörtillä luonnollisesti näppäimistö puskee taustalta.)

Viimeinkin minullakin on graffitia kynsissä ja Subway Green -sävyisen Isadoran Graffiti Nails -lakan minulle lahjoittikin ihuna Krisse vanhenemiseni johdosta, jei! Tämä on oikeastaan tosi veikeä sävy vihreiden ja sinisten lakkojen päällä. Ja valkoisten pohjien kanssa se oikein hyppää esiin, kuten tässä testierässä. Lakka on myös kynnellä pikkuisen liukusävyinen, mutta johtunee vain siitä, että tiettyihin kohtiin tuli ohuempi veto kuin toisiin. Toivottavasti eivät huomauta huomenna töissä... siis negatiivisesti :P Itsehän tykkään!

4 kommenttia:

 1. kikkailu tolla on yllättävän vaikeaa, tai sitten mä en vaan handlaa:D

  VastaaPoista
 2. Krisse: Niinpä, jos yrittää vähän paksumpaa vetoa saada, ehtii jo osa lakasta kuivua ja sitten tulee kökkö koko kynnestä... mutta tavallaan aika kiva että ei koskaan tiedä, millainen kuvio on tulossa :D

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs taas huomaa, että tämmöiset trendit menee ohi, kun on hetken (köhöm) pois blogimaailmasta. Mä huomasin nää vasta viikko sitten Wiklundilla. :D Mutta siis asiaan: Tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Varpunen: On aika ihmeellistä, kuinka ne trendit oikeasti löytyy blogimaailmasta :D tai ehkä ne tulevat sieltä.

  Kannattaa hankkia jos yhtään tyksii, itse olen ahkerasti käyttänyt! Graffitilakassa on vähän myös leikkimisen riemua, toisin kuin tavanlakan sutimisen kanssa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3