20. syyskuuta 2010

Merkkikalsarit?

Minulla ei näin työpäivää edeltävänä aamuhetkenä ole kovin kiitettävä aivotoiminta, eikä aikaa muotoillulle tai viilatulle tekstille, ja tällaisen kepeän parin viikon bloggaustauon jälkeen harva varmaan edes bongaa mitään uutta merkintää :D Mutta aihe kiinnostaa silti. Eli kalliit alusvaatteet ja tarkemmin alushousut. Olen eräästä sattuneesta syystä saanut viime aikoina kuulla paljon vaatemerkeistä ja pikkuhiljaa ajatus laatuboksereista on hiipinyt alitajuntaani. En ole aiemmin antanut itseni edes kuvitella ostavani jotain 25 euron alkkareita. Kamoon, ne on vaan jotkut kalsarit, joita työpaikan pukuhuonetta lukuunottamatta kukaan ei näe (eikä sielläkään kukaan, kun ninjailen työunivormun päälle aina myöhässä parissa sekunnissa)!Mutta toisaalta, olisivatko merkkikalsarit (pahoittelen sivistymätöntä terminologiaani) sijoitus pidemmäksi aikaa? Kestäisivätkö ne lökähtämättä mallissaan, nukkaantumatta ja siisteinä?

Kysymys kuuluukin, onko sinulla hyvä lukija käytännön kokemusta merkkialusvaatteista ja kannaattaako sellaiseen sijoittaminen?
Minulta on turha kysyä, mitä tarkoitan merkillä tässä tapauksessa (koska en todellakaan tiedä), mutta sanotaanko, että sellaiset alushousut, joista saa pulittaa viisinkertaisen hinnan normipöksyihin nähden.

Kiitän ajastanne.
t. Joku aika väsynyt ja nyt myös kiireinen

Kuvat täältä ja täältä

4 kommenttia:

 1. Mä ostin keväällä/alkukesästä Calvin Kleinin pöksyjä ja en voi muuta kuin suositella. Kankaat on ihanan pehmeitä ja sileitä, pökät on mielettömän mukavat päällä ja ainakin tähän saakka ovat pitäneet painatuksensa ja muotonsa ja nukkaantumisesta ei ole tietoakaan :)

  Toisaalta taas poikaystävälle ostin synttärilahjan oheen Dieselin perusbokserit ja ne on jo nyt vähän nukkaantuneet, vaikka ostoksesta ei ole kuin muutama kuukausi. Mutta ne olikin melko perus bokserikangasta mun mielestä. Sitten taas poikaystävän D&G -bokserit ovat edelleen kuin uudet.

  Eli riippunee myös merkistä :)

  VastaaPoista
 2. Samoilla linjoilla, olen alesta joskus ostanut kalliimpia alusvaatteita (inc. sukat) ja kyllähän osa niistä on ollut ihania päällä. Toisaalta yhdet Espritin housut kuluivat todella nopeasti, väri haalistui jne, mutta se ehkä johtui enemmän kankaasta kuin mistään muusta.

  Kyllä mulla kipuraja menisi ehdottomasti 10-15 eurossa. Ne ovat kuitenkin vain pieni pala kangasta, eikä niissä mitään timanttejakaan mukana ole.
  Tosin eivätpä taineet alekamani olla normaalisti yli kahtakymppiä. Mutta on sekin paljon...

  VastaaPoista
 3. Niinpä, uskon merkillä olevan väliä, eikä hinta pelkästään kerro kuinka kauan pöksyjä saa käyttää.

  Minusta on jotenkin tosi järkevästi oikeutettua kokea, että 25 euroa Björn Borgeista on liikaa, koska ei edes tiedä varmaksi ovatko ne hyvänmalliset päällä (alusvaatteiden sovitusmahdollisuudet).

  Joskus voisi silti kyylätä alennusmyyntejä ja kokeilla omaksi piristykseksi. Siinähän se kestävyys ja istuvuusongelmakin selviäisi...

  VastaaPoista
 4. Hmm...I don't invest in really expensive underwear. I think Victoria's Secret is as high as I go. I've tried a couple of other brands but always returned to VS. But not all of their panties last, though, their cottons are not as good, I think, as their PINK collection.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3