7. kesäkuuta 2010

Komerosta ulos

Terve. Joku saattoi huomata, että blogin otsikko vaihtui. Kyllä, nyt on aika vaihtaa nimi. Miksi moinen mullistus?

Tyttö maalta. En ole varsinaisesti mistään farmilta kotoisin. Pienemmissä kylissä ikäni asuneena koen kuitenkin, että mieleni maisemat makaavat syvällä maaseudulla - kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. En tosiaan tule isosta kaupungista, mutta ennen kaikkea olen sielultani maalaistyttö. Olen luonteenltanikin hieman juntti. Minusta on mielenkiintoista, jopa tärkeää, jonkinlaisen identiteetin kannalta, tunnustaa itsessään olevansa vähän epämuodikas tai trenditiedoton. Tyylini on tunnetila. Rakastan maaseutua. En osaa sen paremmin perustella, mitä yritän nimellä sanoa. Minusta se vain sopii tähän kaikin puolin.

"Komerossa" ei kuvaa oikeastaan mitään, eikä siitä saa mitään mielikuvaa. Alunperin se syntyikin vain rimmaamaan nimeni alkukirjaimen kanssa. Komeron plussia ovat ne, että sinne voi kätkeä monet tavarat: meikkejä, vaatteita, askartelua, luonnoksia, koulutöitä... Sinne sopii kaikki, mutta se ei varsinaisesti kuulu mihinkään. Kaikki on siellä levällään. Se on kategoriaton lokero, jolla on kaksi puolta.

Blogi on hyvin henkilökohtainen palsta, jonka en haluaisi ilmentävän yhtään vähemmän minua kuin se ansaitsee. Ehkä tämän nimenmuunnoksen pienen leiman avulla minusta tulisi enemmän omanlaiseni itseninäköinen bloggaajakin. Katsellaan! Blogi-identiteettikriisi hyllyllä. Hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3