15. heinäkuuta 2015

Zoya Aphrodite

Tämä on niitä lakkoja, jotka kynsillä ovat tavattoman kauniita, mutta joiden kuvaaminen on yhtä vaikeaa. Kuvissa tai kauempaa tarkasteltaessa Zoya Aphrodite voi näyttää turvalliselta peruspunaiselta, mutta kynsillä lakka hurmaa koostumuksellaan.

Sävynä on kirkas lämpimään taittava punainen, joka sopii kesään mainiosti. Koostumus on pigmenttinen crelly ja viimeistely metallihelmiäinen, joka on koristeltu monisävyisellä säihkynnällä Uh, englanniksi nämä "multi-hued flash ja metallic pearl" termit kuulostavat paljon älykkäämmiltä.

Joka tapauksessa, kyseessä on säihkyvä kirkkaanpunainen crelly-lakka, jota saa helposti levitettyä sulavan ohuilla kerroksilla. Kuten näkyy, kaksi kerrosta ei aivan riitä peittämään vaaleaa osaa kynneltä, mutta itse toisaalta tykkään tällaisesta "mehukkaamasta" lopputuloksesta, eli läpinäkyyvyys ei jellyissä ja crellyissä haittaa.


Nimettömään kaveriksi pyöräytin liukuvärin Zoya Daisylla ja Zoya Arizonalla ja päälle rehuleima MoYou London Tropical 08:sta. Tämä sävymaailmakombi ei välttämättä paras mätsi tälle lakalle ollut, mutta himosin päästä kokeilemaan tuota hedelmälaattaa.


Läheltä näkee nuo ihanat flecksit!


Sattuiko muuten muiden pulloon sama kirjoitusvirhe? Omaani oli painettu Aphroite, joka hetken hämmensi lakan oikeasta kirjoitusasusta. Kaikkien lähteiden mukaan oikea nimi on kuitenkin Aphrodite.

*lakka saatu blogiyhteistyöhön

10 kommenttia:

 1. Voih ja oih kuinka kaunis lakka tuo Aphroite! Ja tuo nimetön vie sydämeni lopullisesti:D

  VastaaPoista
 2. On ne taas niin nätit kynnet! Mutta "turvallinen peruspunainen" on kyllä ainakin mulle ihan täysin mahdoton yhtälö! :'D Ne on aina vaarallisia :D

  VastaaPoista
 3. Aphrodite on kyllä herkku ja kaunis lakkaus taas kerran kaiken kaikkiaan! :) Samainen kirjoitusasu löytyy myös mun pullosta, oletin vaan suoraan, että se on kirjoitusvirhe. :D

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana punainen, varsinkin lähikuvassa Aphrodite säväyttää vaikken yleensä olekkaan erityisemmin punaisten lakkojen perään. :)

  Mistä oot ostanut tuon Zoyan? Näyttää kyllä aidolta, enkä tiedä liikkuuko Zoyasta ylipäänsä feikkejä, mutta jotenkin kuitenkin erikoinen tuo nimeilyvirhe...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip, enpä ole epähuomiossa tässä postauksessa maininnut, että lakka on saatu blogiyhteistyöhön maahantuoja NailCityltä (korjaan asian) ja tosiaan tuota virhettä on havaittu muuallakin, eli lienee ihan aito yksilö :)

   Poista
 5. Voi että miten kaunis lakkaus ♥ Hyvin sopii nimetönkin tähän, ja tuo Aphrodite on kyllä aivan ihana tapaus ♥ Juuri kotiutin oman ihka ensimmäisen Zoyani myös, kun sun postaukset pistää aina himoitsemaan näitä :D

  VastaaPoista
 6. Apua miten upea punainen lakka! Ja herkulliset lakkaukset myös, nam :)

  VastaaPoista
 7. Voi, että tuo lakka on kaunis. <3 Mun niin täytyy hankkia tämä!

  VastaaPoista
 8. Herkku! Herkku! Herkku!
  Siis sekä lakka, että tuo nimettömän koristelu.
  U P E A A.

  VastaaPoista
 9. Vau, mikä punainen :) kaunis on myös toi aksenttikynsi!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3