12. heinäkuuta 2015

keijupölyn alkeet

Nyt minäkin olen astunut sille keijupolulle, jota monet lakkaharrastajat ovat pitäneet itsestäänselvyytenä vuosikausia. Ostin China Glaze Fairy Dustin ja tykkään siitä! Yhdistin sen purkkapinkkiin lakkaukseen ja tykkään siitäkin.
 

Fairy Dust on yksi kynsihihhuleiden must have -hankintoja ja sitähän voi käyttää tuomaan kimallusta ja pientä holoefektiä kynsiin kuin kynsiin. Ensikosketuksessa en vuorannut kaikkia kynsiä dustilla, vaan viimeistelin kevyesti efektikynnen hopeisella mikroglitterkuorrutteella.

Olen joutunut myös trimmaamaan kynsien yleisilmettä mokoman etusormen lohkeilun takia. Se ei kyllä koskaan malta pysyä neliskanttisena, kun aina jompi kumpi kulma napsuu, ja siksi se on aina niin jämämittaminen verrattuna muihin. Kesällä kynsien kunto yleensä kohentuu, viimeistään elokuussa vitamiinit ovat imeytyneet ja kynnet kasvaneet hetken vahvempina.



Toinen lakkauksen tähti (tai ehkä kuitenkin se huomiota herättävämpi) on ilman muuta KBShimmer'n kesäkokoelman purkkapinkki neon creme Lei It Again. Nämä kynnet kyllä näkyivät ja kauas, ja piristävät asua kuin asua :)


pinkki creme KBShimmer Lei It Again
metalliniitti MiNails

Aksenttikynnellä:
valkoinen pohja Gina Tricot White
violetti Zoya Serenity*
tummansininen KBShimmer Low And Be Bold
mintunvihreä Picture Polish Jade
glitterpäällyslakka China Glaze Fairy Dust

*saatu blogiyhteistyöhön

8 kommenttia:

 1. Hei minäkin tykkään! Tosi keijumaiset kynnet, aksenttikynsi sopii tyyliin just eikä melkein! :)

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka nätti lakkaus! ♥ Mulla ei Fairy Dustia vielä ole, mutta lähes-dupe Sinful Colorsilta löytyy joten en ole kokenut sitä tarpeelliseksi hankinnaksi :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Varsinkin tuo nimetön on tosi kaunis. :) Mä kanssa just tilasin Fairy Dustin asiaa jonkin aikaa harkittuani - tosin pikkupullossa, kun se tuli sopivasti vastaan. Jos se osoittautuu ihan välttämättömäksi, täytyy hankkia iso pullo kaveriksi!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet! Fairy dust pitäisi kyllä pistää vihdoin itsekin ostoslistalle... Monen muun joukkoon :P

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo nimettömän kynsi :) ja aloin taaskin ihmetellä miksi en itse omista keijupölyä. Taidampa mennä hankkimaan sellaisen viimein :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat<3 Mun täytyis ostaa jo toinen pullo Fairy Dustia varalle ku nyt on puolessa välissä eka menossa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3