19. huhtikuuta 2015

#ablecs15 Week 10: Rainy Day

Tämän viikon toinen haasteaihe sopii viikon säähän kuin nenä naamaan, vaikka sääilmiöistä nähtiin lotinan lisäksi myös aurinkoinen lauantai ja kun taas tänäaamuna katsahti ikkunasta, peitti maata valkoinen lumikerros. Onneksi iltaan mennessä lumi oli pitkälti sulanut, mutta hyh hyh, kyllä se vähän järkytti.

Olen joutunut lyhentelemään kynsiä viime aikoina, kun pikkurilli ja etusormi saivat kolhuja. Viikko sitten viilasin myös nimetöntä taisteluhaavojen vuoksi, mutta oikeastaan nämä ovatkin tosi kivan pituiset ja näyttää kuvissakin paremmalta kun kynnet ovat suunnilleen samanpituiset. Yleensä nimetön vetää kaikista pisimmät spurtit ja kasvaa paksuimmaksi.


Rainy dayn lakkaus koostuu yksinkertaisesta kuosista leimattuna violetilla metallilakalla Zoya Primillä. Pohjalla on Essie Go Ginzan shimmerkaksonen Essie To Buy Or Not To Buy. Tein harvinaiset, nimittäin olin lakannut lauantaiksi vaaleanvioletit kynnet miehen ukin 85-vuotissynttäreille ja sunnuntaina päätin tehdä viikon haastemanit niiden päälle. Harvoin lakkaus kestää niin hyvänä edes päivän käyttöä, että se olisi kuvauskelpoinen, mutta nyt selvittiin pienellä korjailulla, kun lakkasävy mätsäsi aiheeseen niin hyvin.


Näillä kynsillä käytiin pyörittelemässä numeroita äänestyslappuun räntäsateen saattelemana ja nyt sitten seuraamaan vaalinvalvojaisia lettujen ja jäden kera :)


Tummanvioletti metallilakka Zoya Prim*
Vaaleanvioletti shimmer Essie To Buy Or Not To Buy

 leimauslaatta MoYou London Pro Collection 02

*saatu blogiyhteistyön kautta


1 kommentti:

  1. Ihanaa, että joku muukin järkyttyi aamuisesta näystä ulkona :D Tykkään hurjasti näistä, ihanat värit eikä liian alleviivaavat. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3