31. heinäkuuta 2014

OPI - A Definite Moust-Have

Reissun lakkalöydöistä esittelen ensimmäisenä kesäisen Opi - A Definite Moust-Haven, joka on kotoisin Couture de Minnie -kokoelmasta vuodelta 2013.


Sävy on pinkin punainen, hivenen kylmään taittava. Koostumus on pääosin creme, mutta joukosta löytyy myös aavistus helmiäistä shimmeriä. Shimmeriä ei tosin onnistunut näkemään kynsillä, vaikka yritin niitä auringossa käännellä.

Lopputulos on kiiltävä ja punaisen sävy kaikessa tavallisuudessaan kuitenkin ihana. Klassisen punaiset kynnet viehättävät minua, mutta moni peruspunainen ei tunnu käyvän ihoni sävyyn. Ja kirkkaanpunainen olisi liian epäkesäinen - pinkkiä sen olla pitää :) Lakka levittyy hyvin ja peittävyys on loistava. Laitoin kolme kerrosta, mutta kaksi olisi riittänyt, kiireessä jopa yksi. Koostumus on aavistuksen paksua, mutta ei kuitenkaan (kovin) sotkevaa.

All in all, A Definite Moust-Have on kauniinsävyinen, hyvin levittyvä punainen creme ja niille, joilla ei pinkinpunaiset pullot vyöry lakkalaatikoista jo valmiiksi, tämä voisi olla must-have :)


Asun vielä elokuun varakodissa anoppilassa, eikä mukana ole kunnollisia siistimisvälineitä. Siksi arastelin vähän kuvauslakkailuun ryhtmistä, mutta ei noita kynsinauhoja kannata liian tarkkaan tarkastella. Lakkailua ja bloggailua on niin kova ikävä, että tarkoitus pyhittää keinot ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana herkku! Jotenkin vadelmainen :)
  Ja mukavaa, että olette turvallisesti koti-Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vadelmat tulevat mieleen :3 Ja kiitos, kotona on hurjan hyvä olla!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3