7. heinäkuuta 2014

Cairns part 2

Huomenta Suomi! Siellä ollaan todennäköisesti heräilemässä joko kesäloma- tai työviikkoon. Ajastan merkinnän sinne sopivammaksi, koska nyt siellä ollaan toivottavasti syvässä unessa :) Olemme kolunneet Cairnsin söpöä kaupunkia ahkeasti. Koska olemme pikkubudjetilla liikenteessä emme käy joka päivä turistiretkillä, mutta päätimme, että tälle viikolle buukkaamme yhden suht edullisen saari/koralliriuttareissun, wuhuu! 

Trooppisen sateen jälkeen voi bongata hetken sateenkaaren.

This is my daily bread. I mean noodles..
And my morningly instat coffee. Tai maitojauhe-sokeri-makujuttua, jossa on ehkä 5% kahvia. Mutta se on hyvää ja sillä kahviaddikti saa helpotuksen.
Peruskaupunkipuu, josta kuuluu jäätävä kirkuna iltaisin, kun miljoona lepakkoa heräilee.
Sitten ne liitelee kaupungissa, eikä kukaan kiinnitä niihin mitään huomoita.. paitsi myö ja muut turistit.
Rainforest traililla Botanic Gardenissa. Viidakko (tai "viidakko" keskellä kaupunkia) oli huisin hieno. Odotti kokoajan, että milloin kuuluu t-rexin jalkojen töminä.  Puut olivat jättimäisiä, niin reheviä ja kirjavia ja valonsäteet lipuivat taianomaisesti lehtien väleistä. Niin täydellinen kuvauspaikka, jos osais kuvata ja jos ois asianmukaiset vermeet.
Rouva ei ollut ihan eteerisimmillään.
Yhyy, mikä yön kauhu! (kuukin vilkkuu) Heti alkaa niskaa kutittaa. Tuo oli siis korkealla puun latvassa ja pystyttiin selkeästi näkemään iso hämis. Zoomatessa selvisi, että "roskat" olivat myös hämähäkkejä :S
Yritykseni näyttää viehkeältä kulminoituvat tällaisiin hurmaaviin kainalonhaistelukuviin.
Lauantaina siirrymme etelämmäksi Gold Coastille parin päivän piipahdukselle. Koska täällä merenrantoja hallitsee tuo hervoton koralliriutta, eivät rannat ole sopivia surffaukseen. Yritetään korvata surffivaje Surfer's Paradisella, vaikka karmea talvi vallitsee Ausseissa (eli Gold Coastilla on joku 15-18 astetta, mutta eiköhän me suomalaisina pärjätä..).

Joko Suomeen muuten saapui oikea kesä? FB:stä lueskelin iloisia helleuutisia :)

4 kommenttia:

 1. Vauuu toi hämisrykelmä! Aivan mahtavan näköinen :D

  VastaaPoista
 2. Täällä on jo ihan kesä! Ihanan näköistä siellä.
  Otsikko pisti silmään, koska mun ala-asteaikasen koulukaverin sukunimi oli Cairns :D

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kauniita, upeita kuvia! Erityisesti tuo sademetsä-kuva on ihan henkeäsalpaava. :o Pakko todeta jälleen kerran, että sulla on lahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos! Näistä reissuopostauksien kuvista tosin tuntuu, että ei ole kovin moni kuvauksellisesti ole aivan huippuluokkaa. Pitääkin julkaista vielä kuvakooste koko matkasta :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3