22. marraskuuta 2013

Kynsiharrastajien ja -bloggaajien pikkujoulumiitti - Ihanat tuotelahjat

Olemme yhteistuumin pyytäneet eri kiinnostavilta tahoilta innostusta sponsoroida tapaamisiamme. Sponsorit eivät ole mitenkään pakollisia, kuten viime kynsipiknikillä sen totesimme, mutta antavat yrityksille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan suoraan kohderyhmän kuluttajille ja bloggaajille, sekä tuo päivälle ehdottomasti lisäjännitystä.

Esittelen tuotteet, jotka minun goodie bagistani löytyi. Olen linkittänyt tuotteet niiden löytämisen helpottamiseksi.
Varoitus: Pitkä esittelyrundi tiedossa!


Ihanaihanaihanaihana ehdoton lemppariasia, joka pussista kaivautui on China Glaze - Your Present Required -glitterlakka tuoreesta joulun 2013 Holiglaze-kokoelmasta. Kokoelman 12 lakkaa lahjapusseihin, sekä kolme Orly Matte FX-lakkaa lahjoitti Mimax-verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman kynsilakkamerkkejä, -tarvikkeita ja koristelutuotteita.


Toinen saamani China Glaze on magneetikynsilakka, jonka lisänä monikuvioinen magneetti lakan kuvioittamiseen. Sävyn nimi on China Glaze Magnetix - Attraction, joka on tummanharmaa lievällä kullanhohdolla. Magnettilakat jokaiselle saimme Consult Ladylta, joka maahantuo China Glazea Suomeen. Consult Lady lähetti kaikille myös ammattikosmetiikkasarja Dr. Spillerin Fresh & Fruit kosteusvoidenäytepurkit ja arvottavaksi Mirabella-mineraalimeikkilahjapusseja.


Rimmeliltä saimme Salon Pro With Lycra ®-uutuuslakat, omani sävyssä Beige Babe. Osa Salon Pro With Lycra -sävyistä on huippumalli Kate Mossin suunnittelemia tai vähintäänkin signeeraamia. Lakassa on kätevä leveä sivellin ja se lupaa kestää jopa 10 päivää kynsillä.

Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Paint taas oli tervetullut joulunajan tuote meikkipussiin. Tuote on siis vaahtomainen luomiväri, joka levietetään pehmeällä aplikaattorilla. Sain pussista alunperin luomivärin hopeisena, mutta suoritimme Misifyn kanssa pienen vaihtokaupan ja sain violetin Manganese Purplen. Violetti on mun juttu, vaikka ei se hopeakaan hullumpi olisi ollut jouluisiin kimallesimmuihin. Kolmas sävyvaihtoehto oli kaunis hohtava pronssi.


Adenina-verkkokauppa jakoi kaikille pikkupussillisen asennetta, nimittäin mininiittejä kynsiin. Sain arvonnasta myös Bundle Monster 319 -leimauslaatan, joita arvottiin yhteensä 4 kpl. Myös Orlyn kynsilakan ja alennuskoodeja saimme arvottavaksi Adeninalta. Laatasta olin toosi iloinen, harmittelin nimittäin juuri lumihiutaleen puuttumista leimauslaatoistani!


Universal Nails Professional - sävy 60 on metsänvihreä shimmerlakka kullanhohtoisella mikroglitterillä. Merkin lakkoja myy Cosmerya-verkkokauppa, josta miittiin lähetetiin pari Laveran täysikokoisia käsirasvaa (joista itse tykkään tooodella paljon, niitä on saatu miiteistä aiemminkin), Cuccio Colour -kynsilakkoja (4kpl), sekä näitä Universal Nails -lakkoja (2kpl).



Sokokselta goodie bageihin lisäksi annettiin Biotherm Aquasource -setit, jossa minikokoiset 24h Deep Hydration Replenishing Gel -kosteusvoide, Aquasource Nuit High Density Hydrating Jelly -yövoide/seerumi ja Aquasource Eye Perfection 360 Hydra-massager For Eyes -silmänympärysvoide.

Biothermia onkin huippu päästä kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Olen seurannut brändiä, mutta ihonhoitorutiinit ovat tiukassa. Näin saa tutustua kivuttomasti uusiin mahdollisuuksiin.


Sokos ilahdutti kauneustunnin ja Biothermin paketin lisäksi kaikkia Trind Caring Color -kynsilakoilla. Lahjapussistani löytyi vaalea lilansininen cremelakka CC149 Lavender Blue, jonka lisäksi arvonnasta sain vaaleanpronssisen shimmerlakan CC150.


Kynsiteippi on ohuen ohutta kiiltäväpintaista teippiä, jolla voi sellaisenaan koristella kynnet tai käyttää sitä lakkauksien rajaamiseen/raidoittamiseen. Sanna Tara Nail Art & Beauty Studio -verkkokauppa lahjoitti jokaiselle meistä 10 eriväristä kynsiteippirullaa ja ne sattuvat olemaan ihka ensimmäiset kynsiteippini! Saa nähdä meneekö hermo nyprätessä pientä ja ohutta teippiä vai koenko sen kanssa ahaa-elämyksiä koristelujen parissa... Veikkaan molempia! ;)


Virolainen Mereneid on muistaakseni aina ollut mukana miittien tukemisessa. Tällä kertaa saimme kaikki joko Base Coat Ridgefiller Rose -pohjalakat, Top it All Top Coat -päällyslakat tai kynsinauhaöljyt. Näissä alus-, päällys- ja hoitotuotteissa on mielestäni aivan mieletön hinta-laatusuhde, nimittäin aluslakka maksaa vaivaiset 2€, päällylakka 2,90€ ja kynsiöljy 2,30€. Edit: Hintoihin lisätään Suomeen tilatessa alv 24% Aluslakka on ihan suosikkejani, kynsinauhaöljykin superriittoisa (ja ihanantuoksuinen).

Omasta pussista löytyi päällyslakka ja ostin sitten vielä mainion aluslakan toiselta miittiläiseltä :) Jokaisen lahjapussista löytyy myös erivärinen glitterpurkki, kynsiviila ja kynsitarra-arkki.


No sitten päästään jännän äärelle: Kauneutta.com sponsoroi tapaamistamme Naturel 3 in 1 geelilakoilla ja Naturel Cleansereilla. Geelilakkoja oli mooonta ihanaa eri väriä ja minä sain klassisen punaisen sävyn numero 18.

Naturel 3 in 1 -geelilakoilla taiotaan geelilakkaus ilman alus- ja päällysgeelejä yhden tuotteen voimin. Cleanserilla puhdisteaan kynsi ennen ja jälkeen lakkauksen. Hieman epäselväksi tosin jäi, lähteekö geelilakkaus pois ilman siihen tarkoitettua poistoainetta. UV-uunia en itse omista, mutta eiköhän geelilakkauksia pääse testaamaan jonkun uunillisen tykönä :)


IsaDora oli läsnä lahjapusseissa tuuheuttavalla maskaralla, IsaDora Mascara volume 2.0:lla. Ehdin jo korkkaamaan tuotteen edellisen ripsarin päätyessä eläkkeellä ja täytyy sanoa, että kylläpä tykästyin. Maskara on hyvin tuuhentava, mutta samalla massa on jotenkin kevyempää ja paljon vähemmän sotkevaa kuin normaali vasta-avattu ripsiväri. Maskaraa täytyy kerrostaa reilusti, mutta
parin käyttökerran jälkeen ei ole sen enempää sanottavaa, tosi hyvältä vaikuttava päivittäiseen käyttöön sopiva ripsiväri!



Catherine Arley -lakka tuli niinkin kaukaa kuin Romaniasta, Beautycosmetic.biz-verkkokaupasta, josta saa mm. Suomessakin paljon myytyä edullista Flormar-kynsilakkamerkkiä. Beautycosmeticsilta lähetettiin Joensuuhun myös Seventeen- ja Mr. Nail -merkkisiä lakkoja tutustuttaviksi. Verkkokaupasta löytyy laaja tuotevalikoima hieman erikoisempia merkkejä lakoista kaikenlaiseen kosmetiikkaan.


 Japanilaisen pop-kulttuurin rantauduttua Suomeen rantautui myös Blippo, joka on japanilaisen tilpehöörin ja söpöilyjuttujen verkkokauppa (kivijalkaliikekin oli ainakin joskus Helsingissä). Varsinaisesta kynsikoristekaupasta ei siis ole kyse, mutta se ei tarkoita, etteikö kynsien päälle liikkeestä löytyisi jotain kivaa (kynsituotteet). Arvontapalkintona sain molemmat 3D-tarra-arkit, kun taas jännän äärellä -henkinen karkkipakkaus ja amazing avaimenperä tulivat kaikille lahjapusseissa.


L'Oréal Finland lahjoitti jokaiselle Essie Sleek Stick -kynsitarrat punaisella 03 So haute! -kuosilla. Punainen kuosi kultaisella mininiitillä sopii jouluksi kuin nakutettu ja laiskat lakkaajat kiittävät pitkästä kestosta. En ole koskaan kokeillut kokokynnen tarroja, joten Sleek Stickit pääsevät pian tiukkaan kestävyystestiin hullunmylly-elämässäni.

Kuva: EFFECT

EFFECT palkitsi kynsikisamme (teemana pikkujoulut) äänestyksen voittajan talven sävyisellä EFFECT Nail Design Kit - The Crown Jewel -kokoelmalla. Setit sisältävät 8 eri lakkaa, joissa on patentoitu koristelumekanismi. Jokaisesta lakkapullosta löytyy sekä pikkuriikkinen mikrokoristelukärki, että perinteinen lakkasivellin. Olen esitellyt EFFECTin kokoelmia blogissani mm. täällä. Jos joku etsii vaikkapa aloittelevalle laakkaajahirmulle käypää joululahjaa, niin Nail Design Kit on yksi ehkä maailman helpoimman koristelutekniikan sisältävä monivärinen ylläri.


Lush niin ikään antoi kaksi arvontapalkintoa mukaan ja huumaava tuttu tuoksu täytti ainakin paketointivaiheessa koko asunnon. Lushilla on perinteisesti ihania jouluspesiaalituotteita tarjolla, kannattaa kurkata verkkokauppaan.


Polisnail Shopista saimme jokainen mojovan 10 euron alennuskoodin, jonka ehdinkin jo käyttää water decalsien eli siirtokuvien tilaamiseen. Sieltä on tulossa mm. movemberiin mätsäävää kynsikoristetta ja kaikenlaista söpöä kuviota. Täältä pääset selaamaan decalseja.


Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: Ikiomat Livboxit kaikille! Rakastuin Livboxin konspetiin silloin kun se pulpahti Suomen markkinoille, kun olin haaveillut britti- ja jenkkityylin kauneusboxeista jo pitkään. Omaa boksitilausta en kuitenkaan rahatilanteeni vuoksi ole voinut koskaan tehdä. Nyt sain ihan ensimmäisen boksin käsiini ja musta laatikko silkkipapereineen hurmasi minut. Sisällä oli ainakin kolme sellaista tuotetta, josta todella pidän ja joita tarvitsen. Jokainen on varmasti jo lukenut boxin sisällöstä kaikista kauneusblogeista, joten palaan tuotesisältöön myöhemmin.

Huh, mikä määrä kaikkea söpöä ja ihanaa kosmeettista tuotetta! Logokollaasista voi vielä vilkaista kaikki miittiä tukeneet tahot. Kiitämme mitä nöyrimmin kaikkia! 

1 kommentti:

  1. Tämä on kyllä hienoa että yritykset tukee harrastuksia =)ja kaikkea kivaa sait

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3