5. marraskuuta 2013

syksyn synkät sokerikuorrutteet by IsaDora


Kuten monista blogeista olette todennäköisesti jo huomanneet, IsaDora jatkoi kesän Sugar Crush -huumaa syksyn ja talven sävyisillä sokerilakoilla. IsaDora tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla uutuuksia (kaikki sävyt löytyvät IsaDoran sivuilta) ja valitsin neljä kaunokaista: Gold Crush, Wine Crush, Emerald Crush ja Chameleon Crush.

Lakat ovat jalokivimaisen kauniita jo pelkästään pulloissa. Neljässä eri sävyssä on yllättävän paljon vivahde- ja koostumuseroja.


IsaDora Sugar Crush - 112 Emerald Crush ja 108 Wine Crush 

 
Wine Crush on tumma, kynnellä lähes mustapohjainen lakka, jossa yhdistyy viininpunaisen, ruskean ja kultaisen vivahteet. Koostumus lakassa on paksuhko, kaksi kerrosta riitti peittämään täydellisesti. Kiehtovan värinen lakka, jossa kimaltelee syksyn parhaat sävyt.


Emerald Crush on vielä mustapohjaisempi, emeraldin vihreitä sparkleja sisältävä hiekkalakka. Koostumus on selkeästi nestemäisempi kuin Wine Crush, mutta peittää silti kahdella kerroksella. Alemmassa epätarkassa kuvassa näkyy paremmin kimaltelevuus. Jos vierastat pikimustia kynsiä, mutta tummuus viehättää, on Emerald Crush erinomainen ja juhlava mustan lakan korvike.


IsaDora Sugar Crush - 116 Gold Crush 


Jos olet vailla täydellistä kultaista lakkaa jouluksi, tässä on yksi oikein sievä vaihtoehto. Gold Crush ei ole mitään keltakultaa, vaan kauniilla hopeanhohtoisilla glittereillä koristeltu hiekkalakka kultaisen shampanjaisella pohjalla. Kuten pullokuvasta näkyy, tämä lakka sisältää isompiakin glitterhippusia, jotka ainakin omaa silmää miellyttävät kovasti; näyttää jotenkin jäätyneeltä. Levittyy vaivattomasti. Ihana talvilakka!


IsaDora Sugar Crush - 114 Chameleon Crush


En yhtään ihmettele Chameleon Crushin nimeämistä, aikamoinen kameleonttilakka on nimittäin kyseessä. Upealla sinisenvioletilla pohjalla hologrammeilee vihertävän ja kultaisen sävyiset hippuset. Yhdistelmä on kyllä superkaunis. Kynsillä paljon upeampi ja monivivahteisempi kuin kuvissa.

Sugar Crush perheeni näyttää tällä hetkellä tältä:


Jos tykkäät sokerikuorrutteisista kynsistä, saattaa olla hyvä sauma tulla pian tulla uudestaan linjoille. Pikkuinen lukija-arvonta saattaisi olla paikallaan ;)

Iskevätkö sokerilakat yhä? Mitä luulette, ovatko ne tulleet jäädäkseen? // Tuotteet on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

8 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä upeita, pitääkin varmaan käydä ostamassa joku näistä pikkujouluja varten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upeita kyllä pikkujoulukauden säihkyväksi asusteeksi! :)

   Poista
 2. Mä kuolailen näitä kans, vaikka olen hankkinut vasta ensimmäisen Sugar Crushini ja sekin kesän kokoelmasta :) Tuo kullanvärinen on ihana, ja kameleonttilakka myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta ja kameleontti myös allekirjoittaneen suosikkeja ;)

   Poista
 3. Ne on kyllä kivannäköisiä, mutta mun tekee vaan mieli repiä niitä enemmän kuin normilakkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun ei tee mieli repiä, mutta hiplata sormella kokoajan. Kaikki tekstuurit kynnellä on varsin häiritseviä :)

   Poista
 4. Ihania ovat kaikki, eniten yllättäen miellytti kultainen :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3