18. elokuuta 2013

kynsiharrastajien pieni sisäpiknik

Meillä oli taas pienimuotoinen paikallisten kynsiharrastajien tapaaminen tutussa osoitteessa, kauniissa Annien kodissa. Alunperin meidän piti pikniköidä puistossa, mutta elokuinen iltasää olisi kastellut meidät kunnolla ja pysyimme suosiolla sisätiloissa. Kivaa se näinkin oli!

Melkeinteemana meillä oli 50-60-luku ja sen vuoksi "melkeinteemana", että ihan selvään lopputulokseen emme Facebookissa tapaamista suunnitellessamme päässeet :D Ilmaan heitettyä teemaa kuitenkin oli esillä, eikä eniten omissa kynsissäni.


Päätimme pitää loppukesän piknikin sponsorittomana ja se loi omalta osaltaan rennomman ilmapiirin. Jännitysmomentit toteutettiin lahjaringillä ja kaikki halukkaat saivat pikkujoulutyyliin itselleen noin samanhintaisen ylläripaketin. Itse tyydyin haalimaan pari lakkaputelia kirppikseltä ja olenkin varsin tyytyväinen tekeemini löytöihin :) Sain myös myytyä parit lakat parempaan kotiin.

Normisettii. Ruokaa ja lakkoja. (Ja NIITÄ Annien suklaa-kinuskineliöitä..)
Joulu tuli varhain.
Ja kuka arvaa kenen bloggaajan kirppiskasa on tässä? :D Alkaa M:llä.
Niniane polkadoteissaan testailee lakkoja kynsikiekolle.
Sitten päästiinkin minun "ohjelmanumerooni", eli Effect Nail Design Kittien esittelyyn. Lätkäisin kolme kokoelmaa pöydälle (korjaan -sängylle- johon kokoontuminen oli pikkuhiljaa lipunut) ja päästiin testailemaan uusia koristelulakkoja ja koristelusivellintä käytännössä. Näistä ihmekoristekynistä on tulossa tarkempaa esittelyä myöhemmin, sillä olen päässyt lakkojen kanssa erääseen iloiseen projektiin mukaan.

Effect Nail Design setit: Crown Jewel, The Perfect Escape ja Bring the Champange!
Taiteilijat päässeet valloilleen.
Ja ne kotiuttamani lakkamurut:
Golden Rose - Jolly Jewels 111 (eka Jolly Jewelsini..) ja China Glaze - Secret Peri-Wink-Le


Krhm, yritimme miitin lopettajaisiksi (kun Niina oli jo ehtinyt kotimatkalle) onnistua yhteiskuvissa, mutta... ehkä on turvallisempaa julkaista tällainen minikollaasi, ettei kukaan suutu :D Itsehän edustan mitä hehkeimmin.

Piknikin vahvuus kokonaisuudessaan oli siis Annie, EliZaaa, Mimosa, Tiina, Niniane ja allekirjoittanut.


Kiitos tästä ja palataan syksyllä taas (lakka-)astioille! :)

6 kommenttia:

  1. Haha, ihan mahtava tuo lopun kollaasi! Ja tosi kiva oli lukea tätä postausta, niin elävästi muistui tuo kiva päivä mieleen kun katseli noita kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo sisäpiknik. :D ja tietty toi lopun kollaasi on huippu! :) Oli kyllä mukavaa taas kerran! :)

    VastaaPoista
  3. Kuvat kertoo hyvin rennosta tunnelmasta. :D Oli ihan mielettömän kivaa kyllä. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3